میخرم دیگه چاره ای نیست
فقط از PDF میخونم
بخشی از منابع رو از PDF میخونم
لعنت بر مافیا
ویرایش توسط Mina0-0 : 23 اردیبهشت 1402 در ساعت 19:14
من کاغذ کیلویی میگیرم اکثر کتابخونه ها هم فکر کنم داشته باشن خیلی به صرفه تره میتونس برای اینکه الکی هزینه نکنی بار اول با مداد بنویسی بعدش خودکار
ولی تغییرات کتاب درسی رو چه میشه کرد؟ من تابستون کتاب کمک درسی گرفتم شهریورم بود،بعد مهر که کتابارو دادن یه سری تغییرات داشت،، تو این یه ماه آخه چطور تونستن
زیست آی کیو جلد اول 580 هزار تومن !
اگه بخوای برای کنکور کتاب تست بخری اونم همش جامع باشه و تک پایه نباشن و کتاب موضوعی و جمع بندی و اینا هم اصلا نخری میشه 10 تومن.
کتاب امتحان نهایی هر درس فقط یک منبع بخری میشه 3-4 تومن
اگه دروس عمومی به کنکور برگردن اونا هم کتاب تستشون میشه 5-6 تومن اقلا
تازه اینا با این فرض بود که زیست مثلا فقط یه منبع جامع مثل خیلی سبز یا آی کیو بخونی در حالی که همه درصدهای خوب برای قبولی دو سه تا منبع کار میکنن. یا مثلا شیمی حتما کتاب جمع بندی میخواد.
خدا پدر مادر پاول دوروف رو بیامرزه.
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
حالا من پارسال آی کیوهارو خریدم ی خرده ارزونتر فکر میکنم حدود ۷۰۰_۸۰۰ دو جلد آی کیو شیمی و زیست هم همین حدودا، بقیه ارم نزدیک دو سه سال پیش گرفتم همه قابل استفاده ان غیر از زیست دهم، ولی نکته جالب اینه که کتابای نظام قدیمو یادمه کل سال آخ نمیگفتن، ولی آی کیو هام بعد از چند بار باز کردن ، هر چهارتا کتاب کلا باز شده پاشیده از هم، مملکت ول اینجوریه که جنسا ده برابر میشه و کیفیت یک دهم، مواد غذایی، ماشین... میدونید دیگه مثال لازم نیس، لعنت به هرچی شورشی سال ۵۷
I've been lost for so long
I forgot i could be found
I've been holding my breath
For the Axe to come down
ویرایش توسط .khosro. : 02 مرداد 1402 در ساعت 12:37
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)