من مدرکم کارشناسیه( فنی بودم)
چرا باید دیپلم مجدد بگیرم ؟
مگه فقط نمرات سال دوازدهم برای سوابق نیاز نیست؟
من مدرکم کارشناسیه( فنی بودم)
چرا باید دیپلم مجدد بگیرم ؟
مگه فقط نمرات سال دوازدهم برای سوابق نیاز نیست؟
نمره کنکور به عنوان 100 درصد نمره نهایی برای رتبه محسوب میشه![]()
ویرایش توسط homayoonka : 14 آبان 1401 در ساعت 14:56
از مرداد قرار بوده بیاد. اگر سری به مرکز سنجش آموزش و پرورش تو تهران بزنید متوجه میشید که به تنها چیزی که فکر نمی کنند وضعیت بچه های قبل 84 هستن
سلام
بخش مرکزی پیش آقای جعفری ؟!
این قسمت رو شما به نظرم اشتباه متوجه شدید : اینکه اگر برای قبل 84 ها ترمیم فراهم نکنند ! بخش عمومی سابقه تحصیلی براشون صفر منظور میشه ! توی دفترچه صفحه های اول، و حتی در اواخر این موضوع رو تاکید کرده که همه گروه های تحصیلی باید سوابق عمومی رو داشته باشند ! پس کل سابقه تحصیلی براشون 100 حساب نمیشه ! 26 درصد عمومی پر و 14 درصد بخش تخصصی به سوابقشون اضافه میشه.
این رو از چندین کارشناس سازمان سنجش هم پرسیدم گفتند در صورتی که امکان ایجاد سابقه برای شما فراهم باشه و شما ایجاد نکنید برایتان صفر میشه ولی وقتی آموزش و پرورش این امکان رو فراهم نکنه ناچارا فقط سهم ۶۰درصد کنکور بصورت ۱۰۰درصد حساب میشه چون مقصر نبود سابقه شما نیستید.
کارشناس سنجش رو جضوری رفته بودید ؟ این صحبتی که بیان کردید، رو پور عباس در مصاحبه با ایرنا هم گفته بودش.
موضوع این هست که سابقه ایجاد کردن منوط به دروس عمومی باید باشه برای قبل 84 ها و همه کسانی که سابقه ندارند! و باید سابقه عمومی براشون ایجاد بشه ! این موضوع به دیپلم های نظام جدید فعلی که در سال های بعدی سال یازدهم هم جر سابقه تحصیلی حساب میشه و این ها امتحان نهایی ندادند رو هم شامل میشه که باید مجددا سابقه براشون ساخته بشه ! اگر شرایط این طوری باشه که شرایط ترمیم معدل فراهم نباشه خیلی هم بهتر هست چون همه کسانی که از گذشته ( حتی نظام قدیمی ها و حتی نظام جدیدی ها ) دیگه این مصوبه مشمولشون نمیشه ! و فقط باید سابقه عمومی بسازند !
اینکه سابقه شرایطش ایجاد نشه یکم به نظر خودم احتمالش هست و مقاومت و مخالفت های زیاد ایجاد میشه و در پیگیری های که من داشته ام این ها دهه های 30 40 رو هم داشتن بررسی میکردند برای ایجاد سابقه تحصیلی. فقط امیدوارم این بخش تولید سابقه تحصیلی عمومی تعیین تکلیف بشه که هم برای نظام جدیدی های 1402 به قبل و نظام قدیمی ها و دیپلمه های غیر نظری بتونند سابقه تحصیلی عمومی تولید کنند و و از طرفی تولید همین سابقه تحصیلی نباید محدود باشه.
ویرایش توسط MYDR : 14 آبان 1401 در ساعت 20:29
بله حضوری رفتم نزد چندین کارشناس سازمان سنجش. چون اونجا هم نظرات متفاوت و بعضا بی اطلاع بودند. مصوبه ، ایجاد سابقه رو از یکطرف بر عهده آموزش و پرورش گذاشته و از طرف دیگر بر عهده داوطلب. خب اگر آموزش و پرورش نتونه بستر ایجاد سابقه رو فراهم کنه داوطلب تقصیری نداره. کارشناسان سنجش گفتند در صورت چنین حالتی با صدور بخشنامه ای از طرف شورای انقلاب فرهنگی یا سازمان سنجش تکلیف ایجاد سابقه از دانش آموز موقتا برای سال 1402 برداشته میشه. ولی این اتفاق در خرداد میفته
ویرایش توسط homayoonka : 14 آبان 1401 در ساعت 20:47
با استناد به قانون سال ۸۴ به قبل و پیش دانشگاهی ۹۱ به قبل سوابق تحصیلی نمیخوان اما آیین نامه جدید تلویحا گفته همه باید عمومی سوابق داشته باشن،تراز دهی کنکور کار حضرت فیل شده وقدر حق خوری میشه،
به سنجش پیام دادم گفت به آموزش پروش مراجعه کنین..خودشون هم نمیدونن تکلیف دیپلم های قبل از 84 چی میشه
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)