خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 157
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دارو یا پزشکی؟ انتخاب شما کدومه؟

سلام برای کسی که از درس چند سال دور بوده ولی امسال رتبش به پزشکی و دارو سراسری میخوره کدوم بهتره؟ عاقلانست که توی ۲۴ سالگی وارد رشته ی پزشکی شد؟ چون باهرکی صحبت میکنم منو بیشتر گمراه میکنند.ممنون میشم راهنمایی کنید.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hassan the bald نمایش پست ها
      سلام برای کسی که از درس چند سال دور بوده ولی امسال رتبش به پزشکی و دارو سراسری میخوره کدوم بهتره؟ عاقلانست که توی ۲۴ سالگی وارد رشته ی پزشکی شد؟ چون باهرکی صحبت میکنم منو بیشتر گمراه میکنند.ممنون میشم راهنمایی کنید.
      سلام ببین به کدومش علاقه داری اصلا از اینده چی میخوای کدوم رشته تورو میتونه خوشحال کنه اگه 2سال پیش اینو از من میپرسیدی میگفتم دارو ولی من این رشته رو خوندم دیدم بادرساش نمی تونم رابطه برقرار کنم درسای پزشکی برام خیلی جذاب ترن البته این نظر منه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      داروسازی هم رشته خیلی خوبیه، میتونی زودتر به درآمد برسی، اما خب درس هاش یکم سبک خاصی داره( خودم اصلا نمیتونم اون همه حفظیات بخونم، مثلا کلی شیمی و بیوشیمی اینا دارن)، خواستین واحد هاشونو نگاه کنین، قسمتی از کتاب هاشونو ببینین، که اصلا درس هاشون رو دوست دارید یا نه
      برای پزشکی هم همینطور
      ولی خب اگر براتون مهمه که زود به درآمد برسید باید مد نظر داشته باشید که راه پزشکی یکم طولانیه، وگرنه هر دوتا رشته خیلی عالین
      mucizelere inanırım

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      این دوتا خیلی لاهم فرق دارن پس کاملا میتونی بفهمی کدوم رو ترجیح میدی اصلا سن مهم نیس

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط بهار99 نمایش پست ها
      سلام ببین به کدومش علاقه داری اصلا از اینده چی میخوای کدوم رشته تورو میتونه خوشحال کنه اگه 2سال پیش اینو از من میپرسیدی میگفتم دارو ولی من این رشته رو خوندم دیدم بادرساش نمی تونم رابطه برقرار کنم درسای پزشکی برام خیلی جذاب ترن البته این نظر منه
      سلام. میشه یکم درباره این رشته توضیح بدین؟درباره همه چیش اگه لطف کنید؟ دوره ش 5.5 ساله؟ آخه بعضا 5.5 تموم نمیکنن گویا درساشون خیلی سنگینه...ممنون

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط katy perry نمایش پست ها
      سلام. میشه یکم درباره این رشته توضیح بدین؟درباره همه چیش اگه لطف کنید؟ دوره ش 5.5 ساله؟ آخه بعضا 5.5 تموم نمیکنن گویا درساشون خیلی سنگینه...ممنون
      نه شش ساله یک سری نوابغ شاید بتونن 5.5ساله تموم کنن که تعدادشون واقعا خیلی کمه درساش هم فوق العاده سختن شما همون 6سال رو حساب کنین

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از راهنماییتون . من راستش رشتم مهندسی برق بوده و هیچ پیش زمینه ذهنی از درس ها ندارم که چجورین و کلا توی فامیل ما هیچ کس این سه رشته نخونده و من به امید خدا اولیشم . و فقط از هر کسی پرسیدم آیه یاس خوندن برای پزشکی و وقتی گفتم علاقه دارم گفتن کنجکاوی و علاقه نداری حتی پزشک متخصص رادیولوژی که همه چی رو یک ضرب قبول شده بود. به نظر شما چطور آگاهیمو بیشتر کنم؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه شش ساله یک سری نوابغ شاید بتونن 5.5ساله تموم کنن که تعدادشون واقعا خیلی کمه درساش هم فوق العاده سختن شما همون 6سال رو حساب کنین
      من از پشت مانیتور سختی درسارو حس کردم و میخکوب شدم...
      همون پزشکی پس واقعا بهتره: ممنونم ازتون، کوتاه مختصر مفید...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام..خیلی خوبه که رتبتون به پزشکی و دارو میخوره تبریک واقعا...سنتون خوبه که، من با 31-32 سال سن وسوسه ورود به پزشکی رهام نمیکنه شما با 24 سال سن فکر میکنید دیر شده؟ هر دوشون عالین برای شما...دوستان راهنمایی کردن، بنده فقط خواستم بگم دیر نشده خیلیم خوبه...امیدوارم موفق باشید

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط katy perry نمایش پست ها
      سلام..خیلی خوبه که رتبتون به پزشکی و دارو میخوره تبریک واقعا...سنتون خوبه که، من با 31-32 سال سن وسوسه ورود به پزشکی رهام نمیکنه شما با 24 سال سن فکر میکنید دیر شده؟ هر دوشون عالین برای شما...دوستان راهنمایی کردن، بنده فقط خواستم بگم دیر نشده خیلیم خوبه...امیدوارم موفق باشید
      سلام. ممنون از شما . ان شالله که شما هم بتونید انتخاب رشته ی خوبی داشته باشید.ولی خوب حقیقت اینه که آقایون ملزم به تامین معاش خانواده هستند و طول دوره ی پزشکی و سختی کارش فک نکنم به جز چند سال اول اجازه کسب درآمد بده و از هرکی هم میپرسم میگن برو توی بخش بیمارهای بدحال ببین تحمل میکنی یا نه و پزشکی چهار تا کتاب آناتومی نیست چون گفتم علاقم به پزشکیه و شاید جا بزنی و اینا . راستش من نمیدونم کسایی که با سن بالا و بدون پیش زمینه وارد این رشته ها میشن بعدن به قولی توش میمونند یانه؟

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      چرا بین این دوتا موندی دو رشته متفاوت نظرخودت بیشتر رو کدومشه من مثلا بین داروسازی تهران یا شهید بهشتی یا پزشکی دانشگاه تیپ ۲ داروسازی انتخاب می‌کنم رشته خوب و سنگینه بعد تموم کردنش باید سرمایه تقریبا کلانی داشته باشی پزشکی هم که... خوبه
      ویرایش توسط Fatigue : 22 مرداد 1401 در ساعت 00:35

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام برای کسی که از درس چند سال دور بوده ولی امسال رتبش به پزشکی و دارو سراسری میخوره کدوم بهتره؟سلام هر دوش خوبن . اما یه چیزی رو میگم که اگر بین این دو تردید داری قطعا و حتما پزشکی نروووووووو . در صورتی پزشکی رو بزن که با درصد اطمینان و دلایل محکم بتونی ازش دفاع کنی عاقلانست که توی ۲۴ سالگی وارد رشته ی پزشکی شد؟نمیدونم به نظرم سن و سال و هی توجه بهش بیشتر از اینکه محرکمون باشه و انگیزه بده بیشتر جلو پیشرویمون رو میگیره و ما رو از جلو رفتن بازمیداره و هی به خودمون میگیم که دیگه از ما گذشت و ..... رفیق الآن منطق دیگه خودش کم میاره حقیقتا . من زندگی رو هم منطقی نمیبینم دیگه چون باهرکی صحبت میکنم منو بیشتر گمراه میکنند طبیعیه این مسئله که گمراه بشی. به نظرم معرفی پزشکی محسن زارع رو ببین که تو تاپیک جستارنامه قرار دادم و خودت رو در نظر بگیر . افراد مختلف حرفهای مختلفی میزنن .ممنون میشم راهنمایی کنید.
      امیدوارم انتخاب درسی داشته باشی
      «من از مردم متنفر نیستم ، فقط حس بهتری دارم وقتی دور و برم نیستند» .

13. Top | #13
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها
      امیدوارم انتخاب درسی داشته باشی
      به به ببین کی اینجاست..کجایی داداش..انصافا باش پیشمون بدون تو انجمن مفت نمیرزه

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza fff نمایش پست ها
      به به ببین کی اینجاست..کجایی داداش..انصافا باش پیشمون بدون تو انجمن مفت نمیرزه
      هعییییی
      چی بگم داش
      به قول حبیب :
      در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست
      چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست
      فعلا که هستیم . نمیدانم دیگر چه آید . هر چه آید خوش اید
      «من از مردم متنفر نیستم ، فقط حس بهتری دارم وقتی دور و برم نیستند» .

15. Top | #15
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها
      هعییییی
      چی بگم داش
      به قول حبیب :
      در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست
      چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست
      فعلا که هستیم . نمیدانم دیگر چه آید . هر چه آید خوش اید
      انشالا انشالا انشالا..حتما ورق خوش روزگار بُر میخوره سمتت..تو باشی حتما خوش اید

صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)