سلام برای کسی که از درس چند سال دور بوده ولی امسال رتبش به پزشکی و دارو سراسری میخوره کدوم بهتره؟ عاقلانست که توی ۲۴ سالگی وارد رشته ی پزشکی شد؟ چون باهرکی صحبت میکنم منو بیشتر گمراه میکنند.ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام برای کسی که از درس چند سال دور بوده ولی امسال رتبش به پزشکی و دارو سراسری میخوره کدوم بهتره؟ عاقلانست که توی ۲۴ سالگی وارد رشته ی پزشکی شد؟ چون باهرکی صحبت میکنم منو بیشتر گمراه میکنند.ممنون میشم راهنمایی کنید.
داروسازی هم رشته خیلی خوبیه، میتونی زودتر به درآمد برسی، اما خب درس هاش یکم سبک خاصی داره( خودم اصلا نمیتونم اون همه حفظیات بخونم، مثلا کلی شیمی و بیوشیمی اینا دارن)، خواستین واحد هاشونو نگاه کنین، قسمتی از کتاب هاشونو ببینین، که اصلا درس هاشون رو دوست دارید یا نه
برای پزشکی هم همینطور
ولی خب اگر براتون مهمه که زود به درآمد برسید باید مد نظر داشته باشید که راه پزشکی یکم طولانیه، وگرنه هر دوتا رشته خیلی عالین
mucizelere inanırım
ممنون از راهنماییتون . من راستش رشتم مهندسی برق بوده و هیچ پیش زمینه ذهنی از درس ها ندارم که چجورین و کلا توی فامیل ما هیچ کس این سه رشته نخونده و من به امید خدا اولیشم . و فقط از هر کسی پرسیدم آیه یاس خوندن برای پزشکی و وقتی گفتم علاقه دارم گفتن کنجکاوی و علاقه نداری حتی پزشک متخصص رادیولوژی که همه چی رو یک ضرب قبول شده بود. به نظر شما چطور آگاهیمو بیشتر کنم؟
سلام..خیلی خوبه که رتبتون به پزشکی و دارو میخوره تبریک واقعا...سنتون خوبه که، من با 31-32 سال سن وسوسه ورود به پزشکی رهام نمیکنه شما با 24 سال سن فکر میکنید دیر شده؟ هر دوشون عالین برای شما...دوستان راهنمایی کردن، بنده فقط خواستم بگم دیر نشده خیلیم خوبه...امیدوارم موفق باشید
سلام. ممنون از شما . ان شالله که شما هم بتونید انتخاب رشته ی خوبی داشته باشید.ولی خوب حقیقت اینه که آقایون ملزم به تامین معاش خانواده هستند و طول دوره ی پزشکی و سختی کارش فک نکنم به جز چند سال اول اجازه کسب درآمد بده و از هرکی هم میپرسم میگن برو توی بخش بیمارهای بدحال ببین تحمل میکنی یا نه و پزشکی چهار تا کتاب آناتومی نیست چون گفتم علاقم به پزشکیه و شاید جا بزنی و اینا . راستش من نمیدونم کسایی که با سن بالا و بدون پیش زمینه وارد این رشته ها میشن بعدن به قولی توش میمونند یانه؟
چرا بین این دوتا موندی دو رشته متفاوت نظرخودت بیشتر رو کدومشه من مثلا بین داروسازی تهران یا شهید بهشتی یا پزشکی دانشگاه تیپ ۲ داروسازی انتخاب میکنم رشته خوب و سنگینه بعد تموم کردنش باید سرمایه تقریبا کلانی داشته باشی پزشکی هم که... خوبه
ویرایش توسط Fatigue : 22 مرداد 1401 در ساعت 00:35
«من از مردم متنفر نیستم ، فقط حس بهتری دارم وقتی دور و برم نیستند» .
«من از مردم متنفر نیستم ، فقط حس بهتری دارم وقتی دور و برم نیستند» .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)