یکی از دوستانم به لطف خدا امسال رتبه ی خوبی کسب کردن
توی انخاب رشته زدن پزشکی
خیلی از دانشجویانی که باهاشون برای انتخاب رشته صحبت کردن ناراضی بودن و فشار و سختی ها میگفتن و به این دوست ما هم توصیه میکردن که پزشکی رو نزنن
اما دوست من به رغم همه ی این حرف ها پزشکی رو انتخاب کردن
وقتی ازشون پرسیدم دلیلش رو گفت من از زمانی که فهمیدم ایران تو خاورمیانه واقع شده فهمیدم که این زندگی بدرد نمیخوره پس فرقش چیه پزشکی دندون یا هر چی حداقلش انخاب این رشته یه روزنه ی امیدی برای مستقل شدن تو خانواده ی به شدت سختگیر من داره
Call me Meta
نه حاضرم بینایی و فیزیوتراپی روزانه بزنم ولی تعهدی نزنم. من قبلا توی مهندسی کارایی که فرقی با بردگی و بیگاری ندارن انجام دادم و به هیچ وجه حاضر نیستم اون شرایط رو تجربه کنم.
با چند نفر که جای خوش آب و هوا هم افتادن صحبت کردم پشیمون بودن .
میگفتن هرجور شده آزاد میخوندیم یا دوباره کنکور میدادیم حداقل بعد ۶ سال آزاد بودیم نه اینکه دیگه تو شهر کوچیک زندانی شیم . یک ونیم برابرها که محل خدمت هم نزدند تا تطمیع کنند و بعدا هرجا گفتند باید بری.
ببین عزیز دل تو کد رشته تعهدی محل فعالیت شما(پروانه طبابت)محدود به شهرستان خاصی از استانتون میشه و اینکه شما خارج از ساعات اداری اجازه فعالیت در هر نقطه ای از استان رو دارید و می تونید بلافاصله در شهر محل تعهد مطب بزنید.اما چون وضعیت کاری پزشک عمومی به طور کلی خیلی خوب نیست.توصیه میکنم دندون و داروی تعهدی بزنید که پشیمون نمی شید.برادر خود من که ورودی ۹۴ دندون تعهدی بوده الان کاملا راضیه از شرایط کاری و درآمدی.امیدوارم همواره موفق باشید.❤️
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)