خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 1011
    نمایش نتایج: از 151 به 157 از 157
    1. Top | #151
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط youhans نمایش پست ها
      سلام . وقت بخیر
      در حوزه درمان و پیشگیری سرطان به خاطر اینکه هیلی موضوع پیچیده ای هستش و کلی از ارگان های بدن درگیر سرطان میشن ، برای پیشرفت بهتر پژوهش چندین و چند فرد با رشته های تخصصی وارد میشن و به صورت گروهی کار رو جلو میبرند
      حالا این افراد میتونند پزشک باشند ، داروساز باشند ، بیوتکنلوژیست باشن حتی متخصص تو حوزه علم آمار و جمع اوری اطلاعات هم نیازه
      ولی در کل چون هنوز سرطان مثل یک مسیله ریاضی حل نشده است اگر میخواهید بین اینها یک رشته رو انتخاب کنید قطعا در درجه اول بیوتکنلوژی و بعد برای دکترای تخصصی گزایش بیوتکنولوژی پزشکی شما رو به خواستتون خیلی نزدیک میکنه ، در درجه دوم هم تحصیل در رشته داروسازی عمومی و گزایش دکترای تخصصی بیوتکنولوژی دارویی .
      موفق باشید
      البته برای انتخاب رشته برای درمان بیماری سرطان بستگی داره از چه راهی درمان قراره انجام بشه. اگه ژن باشه بیو تکنولوژی جوابه ...

2. Top | #152
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hassan the bald نمایش پست ها
      راستی شما پزشکی زدید یا دندان آخرش؟من دندان زدم ولی آخرش فکر کنم مجبور شم برم پزشکی.
      حالا هم چند تا تاپیک انجمن خوندم درمورد معرفی رشته ی پزشکی اما نمیدونم چجوری باید خودمو آماده کنم برای روبرویی با این رشته و صحنه های دلخراش و تهدید شدن توسط اطرافیان بیمارها و محیط آلوده و پراسترس.
      اگه تاپیک مفیدی میشناسین معرفی کنید ممنون میشم.
      پزشکی زدم. برای معرفی پزشکی تاپیک اینجا کامل نیست. چون فوق فوق بچه های اینجا دیگه عمومیشونو تموم کرده باشن و تجربه کافی ندارن. بهتره برین تو یوتیوب بزنین درباره پزشکی و ادمای زیادی هستن توضیح بدن

3. Top | #153
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط یا حق ������ نمایش پست ها
      آها پس هم از پزشکی و هم از دارو میشه رفت درسته ؟ بعد اینکه تو دوران پزشکی عمومی هم میتونیم تحقیقات سرطان داشته باشیم ؟یا نه فقط تخصص ؟؟؟؟ ولی فک کنم ساخت دارو در واحد R&Dو تشکیل فرمولاسیون اولیه کار اصلی داروساز هست که متاسفانه بیشتر داروساز های کشور ما به فکر تاسیس داروخانه هستند نه تحقیق و ساخت داروی جدید به نظرم داروسازی می‌تونه رشته بسیار پردرآمدی باشه البته اگه داروهاFDAآمریکا رو بگیره و. جهانی بشه خلاصه فک کنم پزشکان تو ساخت دارو دست ندارن و فقط در بحث مطالعات بالینی نقش مهمی ایفا میکنند البته بله ساخت یک دارو نیاز به رشته های مختلف و افراد مختلف داره . بازم ممنون از اینکه جوابمو دادید در ضمن اطلاعی ندارید که داروساز عمومی می‌تونه تو هردو حوزه بیوتکنولوژی و داروهای شیمیایی کار کنه ؟ چون شنیدم تو واحد تحقیق و توسعه شرکت های داروسازی و کلا توی شرکت های داروسازی phdداشتن مهم نیس و اون ها به سابقه کار و تجربه فرد نگاه میکنن
      شما همینکه وارد پزشکی شدین میرین سمت دفتر تحقیقات و ثبت نام میکنید. اونجا برای شما کارگاه اموزشی و .. میزارن و اماده میکنن شمارو. برای داروسازی رو نمیدونم...

4. Top | #154
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      یکی از دوستانم به لطف خدا امسال رتبه ی خوبی کسب کردن
      توی انخاب رشته زدن پزشکی
      خیلی از دانشجویانی که باهاشون برای انتخاب رشته صحبت کردن ناراضی بودن و فشار و سختی ها میگفتن و به این دوست ما هم توصیه میکردن که پزشکی رو نزنن
      اما دوست من به رغم همه ی این حرف ها پزشکی رو انتخاب کردن
      وقتی ازشون پرسیدم دلیلش رو گفت من از زمانی که فهمیدم ایران تو خاورمیانه واقع شده فهمیدم که این زندگی بدرد نمیخوره پس فرقش چیه پزشکی دندون یا هر چی حداقلش انخاب این رشته یه روزنه ی امیدی برای مستقل شدن تو خانواده ی به شدت سختگیر من داره
      Call me Meta

5. Top | #155
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hassan the bald نمایش پست ها
      راستی شما پزشکی زدید یا دندان آخرش؟من دندان زدم ولی آخرش فکر کنم مجبور شم برم پزشکی.
      حالا هم چند تا تاپیک انجمن خوندم درمورد معرفی رشته ی پزشکی اما نمیدونم چجوری باید خودمو آماده کنم برای روبرویی با این رشته و صحنه های دلخراش و تهدید شدن توسط اطرافیان بیمارها و محیط آلوده و پراسترس.
      اگه تاپیک مفیدی میشناسین معرفی کنید ممنون میشم.
      شما دندون تعهدی شورا هم زدی؟

6. Top | #156
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1397 نمایش پست ها
      شما دندون تعهدی شورا هم زدی؟
      نه حاضرم بینایی و فیزیوتراپی روزانه بزنم ولی تعهدی نزنم. من قبلا توی مهندسی کارایی که فرقی با بردگی و بیگاری ندارن انجام دادم و به هیچ وجه حاضر نیستم اون شرایط رو تجربه کنم.
      با چند نفر که جای خوش آب و هوا هم افتادن صحبت کردم پشیمون بودن .
      میگفتن هرجور شده آزاد میخوندیم یا دوباره کنکور می‌دادیم حداقل بعد ۶ سال آزاد بودیم نه اینکه دیگه تو شهر کوچیک زندانی شیم . یک ونیم برابرها که محل خدمت هم نزدند تا تطمیع کنند و بعدا هرجا گفتند باید بری.

7. Top | #157
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین عزیز دل تو کد رشته تعهدی محل فعالیت شما(پروانه طبابت)محدود به شهرستان خاصی از استانتون میشه و اینکه شما خارج از ساعات اداری اجازه فعالیت در هر نقطه ای از استان رو دارید و می تونید بلافاصله در شهر محل تعهد مطب بزنید.اما چون وضعیت کاری پزشک عمومی به طور کلی خیلی خوب نیست.توصیه میکنم دندون و داروی تعهدی بزنید که پشیمون نمی شید.برادر خود من که ورودی ۹۴ دندون تعهدی بوده الان کاملا راضیه از شرایط کاری و درآمدی.امیدوارم همواره موفق باشید.❤️

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 1011

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)