سلام زیرو منم تو این زیست خیلی مشکل دارم و بین ۲گزینه میمونم اینطوریم نیست ک سوالو بلد نباشم مثلا ی گزینه رو میخونم میگم اینکه درسیته غلطی توش پیدا نمی کنم بعد ۲و۳ رو رد میکنم تو ۴ میمونم بعد تو این گزینه هه گفته غدد ک شیری رنگ ترشح میکنن در صورتی ک پروستات یدونس یا مثلا توی ی تست دگ بازم تو دو گزینه موندم ک یکیش گفته جانوری ک لقاح تو رحمش اتفاق میفته بعد راجع ب استخواناش ی چیزی گفته ک چون کرم کبد بی مهرس غلطه خب من این رو میدونم یکی بیاددب من بگه ی بی مهره رحم دار از کتابت مثال بزن من میگم یا مثلا ی سوال گفته هر هاپلوئیدی ک درلوله رحم میتونه دیده بشه من گفتم اووسیت۲ و گویچه ۲ و فولیکولی سر ازمون اما بعد ازمون تو خونه ک داشتم میدیدم سوالارو قبل پاسخنامه اسپرم هم ب ذهنم اومد و....
یا توی سوال دیگه هم گفته ک
جانوری ک .....نوع گامت تولید می کند.....
۱-.....
۲-....
منظورش از نوع نر و ماده بوده من فک کرده بودم منظورش از نظر ژنیه سریع از سوال رد شدم در صورتی ک تو خونه حلش کردم قبل پایخنامه
حالا اونی ک اعصابمو بهم میریزه اینه ک ادم نمیدونه تستو بزنه نزنه چیکار کنه گاهی میزنم غلطام زیاده مثلا ازمون قبل از ۱۰تا ۶ تا جواب دادم درصدم شد ۱۰ ی سوال ک گفته بودم اخ اینکه نکتشو دیدم این دریته تو دام افتاده بودم ب جای ادنین گفته بود ادنوزین تو همون سواله هم گزینه درسترو ک خوندم توش غلط پیدا نکردم
همین ازمون دیروزمم از ۱۰تا۷تا ج دادم شد ۵۷ درصدم زیست پایمم شد ۴۳ حالا همین شک دارایی ک زدم میتونست غلط باشه
واقعا نمی دونم چیکار کنم
زیرو دمت گرم ی چیزی بگو خلاص شم از این وضع![]()