خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

معافیت پزشکی حین تحصیل و انصراف از دانشگاه

دوستان سلام یه سوال مهم پیش اومده اگه میتونید نظرتون رو بگید
      من دانشجوی ترم چهار پیام نورم الان.امسال کنکور دادم و به نظرم رتبم درحدی هست که به رشته ی موردنظرم برسم و اول مهر که نتایج بیاد و مطمئن شم که قبول شدم،از دانشگاه انصراف میدم و در رشته ی جدید ثبت نام میکنم.و چون این انصراف میشه اولین انصرافم،از نظر نظام وظیفه مشکلی برای ادامه تحصیل ندارم.
      اما الان ناگهانی متوجه شدم که یک بیماری دارم و بیماریم جزءبیماری هاییه که میتونم به نظام وظیفه برسی معافیت پزشکی حین تحصیل بدم(بیشتر بیماری ها رو نمیشه حین تحصیل درخواست معافیت داد و باید یا انصراف بدی یا فارغالتحصیل باشی)سوالی که برام پیش اومده اینه که اگه من الان که هنوز از پیام نور انصراف ندادم،درخواست معافیت پزشکی حین تحصیل بدم،ولی بدشانس باشم و بیماریم رو برسی کنن و معافیت پزشکی بهم تعلق نگیره،باز هم اول مهر اگه از پیام نور انصراف بدم،میتونم برم رشته جدید ثبت نام کنم یا اینکه بعد از انصراف،بر خلاف دیگران یکسال وقت ندارم تا دوباره در رشته ای پذیرفته بشم و باید فورن بعد از انصراف برم خدمت مقدس سربازی؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط student1380 نمایش پست ها
      من دانشجوی ترم چهار پیام نورم الان.امسال کنکور دادم و به نظرم رتبم درحدی هست که به رشته ی موردنظرم برسم و اول مهر که نتایج بیاد و مطمئن شم که قبول شدم،از دانشگاه انصراف میدم و در رشته ی جدید ثبت نام میکنم.و چون این انصراف میشه اولین انصرافم،از نظر نظام وظیفه مشکلی برای ادامه تحصیل ندارم.
      اما الان ناگهانی متوجه شدم که یک بیماری دارم و بیماریم جزءبیماری هاییه که میتونم به نظام وظیفه برسی معافیت پزشکی حین تحصیل بدم(بیشتر بیماری ها رو نمیشه حین تحصیل درخواست معافیت داد و باید یا انصراف بدی یا فارغالتحصیل باشی)سوالی که برام پیش اومده اینه که اگه من الان که هنوز از پیام نور انصراف ندادم،درخواست معافیت پزشکی حین تحصیل بدم،ولی بدشانس باشم و بیماریم رو برسی کنن و معافیت پزشکی بهم تعلق نگیره،باز هم اول مهر اگه از پیام نور انصراف بدم،میتونم برم رشته جدید ثبت نام کنم یا اینکه بعد از انصراف،بر خلاف دیگران یکسال وقت ندارم تا دوباره در رشته ای پذیرفته بشم و باید فورن بعد از انصراف برم خدمت مقدس سربازی؟
      سلام. وقتی که معافیت دائم بهت تعلق نگیره خود به خود برات دفترچه اعزام صادر میشه مگراینکه در حین تحصیل باشی. من توصیه میکنم بدون اینکه از تحصیل انصراف بدی برو گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه بگیر ببر بده به پلیس +10 تا برات دفترچه ارسال کنن و به پزشک معاینه کننده اولیه مراجعه کن تا بیماریت رو ثبت کنه و بعدش معرفی به بیمارستان و بعدشم برگزاری کمیسیون. در اون کمیسیون اگر معافیت نگیری و از تحصیل هم انصراف داده باشی دیگه مهلتی نداری و خودشون مستقیما معرفیت میکنن به توزیع نیرو. ولی اگر معافیت بهت تعلق نگیره و در حال تحصیل باشی به خدمت اعزام نمیشی و درستو ادامه میدی و هروقت خواستی میتونی انصراف بدی

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      بهت توصیه می کنم اگر که بیماریت اونقدر جدی و مهم و اورژانسی نیست کارت معافیت نگیری یکی از اقوام ما معافیت پزشکی داشت تا مرز استخدام شدن رفت ولی به خاطر کارت معافیت پزشکی استخدامش نکردن کارت پایان خدمت خیلی خیلی بهتره از کارت معافیته

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alibestfriend نمایش پست ها
      بهت توصیه می کنم اگر که بیماریت اونقدر جدی و مهم و اورژانسی نیست کارت معافیت نگیری یکی از اقوام ما معافیت پزشکی داشت تا مرز استخدام شدن رفت ولی به خاطر کارت معافیت پزشکی استخدامش نکردن کارت پایان خدمت خیلی خیلی بهتره از کارت معافیته
      کجا استخدام نشد؟

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط student1380 نمایش پست ها
      معافیت پزشکی نگیر به هیچ عنوان
      چه ارگان های رسمی و چه مراکز خصوصی معافیت پزشکی استخدام نمیکنن
      معافیت پزشکی بدترین نوع معافیته
      LEFT
      4/19/2021

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن