خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

ای کسی که دوباره تصمیم گرفتی بمانی ...

...
      اگه میشد و میتونستم
      تک تک ثانیه هایی که اینجا برای خیلی ها خرج کردم رو پس میگرفتم
      تک تک پست هایی که برای دیگران یا خودم نوشتم رو پاک میکردم
      تک تک ارزش هایی که برای دیگران اینجا گذاشتم رو پس میگرفتم
      یکی از بزرگترین ای کاش ها و افسوس های زندگیم
      خرج کردن دو سه سال از زندگی و زمان و توجهم پای اینجا و آدماش و کمک به خیلی هاشون بود

که ای کاش منی هیچ وقت اینجا نبود
      که ای کاش منی هیچ وقت اینجا نمیومد

امیدوارم جوری محو شم که انگار هیچ وقت تا به حال اینجا اثری از من نبوده
      ویرایش توسط Zero_Horizon : 24 خرداد 1402 در ساعت 18:00

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوباره لول انجمن رفت بالا
      یقینا این متن از هزاران هزار مشاور و روان شناسی و مطالب زرد مفیدتره
      البته برای کسی که اهل عمل و اقدام باشه نه امثال من

هیچ کدوم از اینارو انجام ندادم و نباید هم انتظار نتیجه داشته باشم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سال اول که شدم ۱۱۰۰۰
      گفتم من خامم بی تجربه ام..
      یه ویس مشاوره ای گوش میدادم تصمیم گرفتم کارایی که اشتباه بوده به نظرخودم ونه تنهاکمکی نکرده بلکه سبب درجا پس رفت شد
      وکارایی که خوب بوده توسعه بدم یادوباره انجام بدم.

یه Tبزرگ کشیدم روکاغذ (قرطی بازی)
      دوطرفشونوشتم چیزایی که منحصرخودم بود
      .
      1.توسال کنکوربه هرکسی اعتمادنکن؛درکل خیلی مهمه ازچه کسی خط بگیری...
      راجب یک مسئله ای حتی اگه اندازه چشمات به مشاورت یاهرکسی که برنامه هاتوباهاش چنچ میکنی...بازم بابقیه مشورت کن
      ولی نه درحدی که سردرگم بشی ونه درحدی که وقتتوبگذرونه..
      من بارهاشده بود مثلا گفتم اقای xاین کاری که میگین تواین بازه زمانی باتوجه به روحیات وشرایطم مناسب نیست انجام بدم
      "مهمه که خط فکریتوازچه کسی بگیری
      2. نیازبود که خیلی ازروابطم وتفریحاتموغربال کنم ...ایجاداون بالانس بین تفریح درس خوندن وذهن آروم خیلی کمک کنندس توروحیه..

حتما خیلی هاتون به معنی این جمله پی بردین درس نخوندن باتفریح نکردن دوتامفهوم جداگانس...
      3.اززمانای مردت استفاده کن
      بارهااینوممکنه شنیده باشیم ولی چیزی که من سعی کردم توسال دوم ایجادکنم ونهادینه بشه..
      زمانای پرتی که به چشم نمیادتایمایی که سوزمیشه۱۵دقیقه هایی که به چشم نمیاد...

3.دسپلین شخصی ایجادکنیم
      ینی چی بارهاشده برسیم به اون مبحثی که توش ضعف داریم یابه هردلیلی ازش خوشمون نمیاد یا فهمش سختوسنگینه

خوندنشوپشت گوش نندازین تااونجایی که مجبوربشین درنهایت حذفش کنین

باترسامون ضعف هامون مقابله کنیم و فکرکنیم واسه بهترشدن توی اون ها ..

...
      چیزای مهم ترودوستان گفتن صرف تکراری شدن نمیگم
      اگه چیزمهم تر گفتنشودریغ نمیکنم
      .
      .
      ممنون زیرو برای تاپیک خوبت❤

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      UP
      اگه میشد و میتونستم
      خرج کردن دو سه سال از زندگی و زمان و توجهم پای اینجا و آدماش و کمک به خیلی هاشون بود

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      زیرو جان سلام میشه درباره آزمون هفتگیه بیشتر توضیح بدی. سوالاشو از منبع اولت انتخاب میکردی یا چند سوال واسه هر درس یا به صورت جامع مثل قلم میزدی یا درس به درس چون پیشروی هر درس کم و متفاوته تو هفته ببخشید سوال زیاد شد.

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیر1371 نمایش پست ها
      زیرو جان سلام میشه درباره آزمون هفتگیه بیشتر توضیح بدی. سوالاشو از منبع اولت انتخاب میکردی یا چند سوال واسه هر درس یا به صورت جامع مثل قلم میزدی یا درس به درس چون پیشروی هر درس کم و متفاوته تو هفته ببخشید سوال زیاد شد.
      سلام
      کامل بخوام توضیح بدم از این قرار بود که

دوحالت داشت :

_حالت اول اینکه بودجه بندی مطالعه و کارهام نسبتا سبک باشه پس در این حالت اون آزمون شبیه سازی رو هم در انتهای هفته اول و هم در انتهای هفته دوم از خودم میگرفتم (این آزمون هایی که بعنوان نقاط بازرسی دارم میگم کلا جدا از آزمونایی هست که ثبت نام کرده بودم)

_حالت دوم هم اینکه ، اگر بودجه بندی و حجم کارهام نسبتا سنگین بود فقط در اواسط یا انتهای هفته دوم اون آزمون شبیه ساز و نقطه بازرسی رو از خودم میگرفتم

درمورد منابع سوالات این آزمون ها
      من کاری که میکردم این بود که ، برنامه راهبردی آزمون هایی که در سال گذشته یا سال قبل از اون برگزار شده بودن رو دانلود میکردم
      و تقریبا میشه گفت نحوه ی پیشروی بودجه بندی سال گذشته مثل پیشروی برنامه همین امسال هست (فقط ممکنه تاریخ دقیق روزها متفاوت باشه)
      یعنی مثلا بودجه بندی اولین آزمون پاییز سال قبل مشابه بودجه بندی اولین آزمون پاییز امساله و بقیه مراحل هم به همین منوال

پس درنتیجه
      مثلا اگر من دارم طبق برنامه ام پیش میرم ، از آزمون های پارسال که بودجه بندی شون مطابق آزمون های امسالم هست استفاده میکردم بعنوان نقطه بازرسی ای که بالا درموردش صحبت کردم...
      پس یکی از منابعم از آزمون های سال های گذشته و منطبق سازی برنامه راهبردی آزمون های سال گذشته با نقشه ی راهم بود
      منبع دیگه هم برخی اوقات سایت های آزمون ساز بودن ، اون زمان برخی اوقات از سایت منتا یا لرنیتو استفاده میکردم ، در این مورد دیگه ریش و قیچی کلا دست خودم بود چون میتونستم بودجه بندی آزمونم محدودیت زمانی آزمونم و درجه سختی سوالاتم رو خودم داخل سایت بسازم و اون نقطه بازرسی رو پیاده سازی کنم

یسری اوقات هم نقطه بازرسی رو بصورت متمرکز و نسبتا سنگین برای یک تک درس پیاده میکردم و مثلا ممکن بود برای زیست از چندتا آزمون ماز بعنوان نقطه بازرسی استفاده کنم
      اگه میشد و میتونستم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون برای جواب کامل.

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      up..
      اگه میشد و میتونستم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تا وقتی برنامه و روش مطالعتون سازگار با شخصیت خودتون نباشه نباید انتظار موفقیت چشمگیری داشته باشید
      من میتونم چندتا کار که خودم انجام میدادم و باهاش بهترین نتیجه هامو گرفتم بهتون معرفی کنم و تضمین بدم که یه سری با انجام اینکارها بدبخت بشن

همین "
      نقاط بازرسی و اصلاح شخصی " که بهش اشاره شد برای موفقیت کسی که زحمت میکشه کافیه

فرض کنید شما یک مبحث رو تو n ساعت خوندید و مثلا ۳۰۰ تا تست هم براش زدید و فکر میکنید که به تسلط رسیدید. الان مهم ترین کاری که باید بکنید اینه که فکر کنید که چجوری می تونستم با زمان کمتری به این حد الانم برسم. یک راه هایی به ذهنتون میرسه که خودتونم باورتون نمیشه.
      بعدش آزمون هم که میدید خب یه سری از ضعف هاتون مشخص میشه.

این حقیقته که بعضی ها با ۲۰ تا تست و یک درسنامه جزئی از کسی که ۲۰۰ تا تست زده و کتاب های مختلف رو شخم زده جلو میفتن و مطلب رو بهتر میفهمن چون تجربه بدست آوردن و فکر کردن راجع به کاری که میکنن.

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما باید 6 کار رو با هم و در عین حال به ترتیب انجام بدی ، نه فقط کنکور ، کنکور فقط سدیه که ما برای خودمون ساختیم

1- اولین کاری که باید انجام بدی استفاده از ظرفیت خودته ، باید مطمئن بشی که میتونی روشی که میخوای رو پیش ببری؟ یا نه صرفا چون غلام علی میخواد کنکور بده منم باید باهاش بدم کم نیارم

2- هر کاری رو برای خودت انجام بده ، به حرف دیگران کاری نداشته باش ، وقتی حرفی از دیگران میزنیم حتی پدر مادری که برات هزینه میکنن ، در راه و کارت دنبال بررسی هایی مثل از این پل به اون پل پریدن نباش ، آخ عباس اینو گفت پس باید اینو انجام بدم ، وای ممد اونو گفت ، نه عزیزه من کارساز نبوده و نیست
      عباس شاید چهره ای زیبا داشته باشیه ولی شاید از درون خالی باشه.

3- دنبال پیشرفت باش ، به جای اینکه از این انجمن به اون انجمن بری برای سرگرمی، اگر مصمم به پیروزی توی کاری که میخوای انجام بدی هستی ، پیشرفت کن ، یعنی چی ؟ دنبال سیستم های جدید درس خونی باش، دنبال روش های نوین یا حتی قدیمی باش ، تغذیت رو درست کن ، سلامت روح و روانت رو درست کن ، اینکه دوست پسر/دوست دخترت دیشب گفته من این شال/انگشتر رو دوست نداشتم نمیتونه باغث شه تو پیشرفت کنی ، حتی اگر دنبال این راهی ، دنبال کسی باش که بهت قدرت بده نه اینکه ازت بگیره ، از سایت های خارجی استفاده کن ، به خودت ایمان داشته باش که پیدا میکنی.

4- دوستان میگن به هرکسی اعتماد نکن ، من میگم به هیچ کس اعتماد نکن و بکن ، شما فرض کن سوار پاترولت شدی میخوای بری یه متروکه تو دله کوه که پر از خونه قدیمیه ، تو اعتماد نداری به اینکه شاید زنده بمونی وقتی برگردی و همین طور اعتماد داری که زنده میمونی اگه بری اونجا ، قشنگ نیست؟ پارادوکس زندگی همینه عزیزم ، اگر کسی بهت گفت فلان صفحه رو بخون اول خودت بررسیش کن ، ببین با عقلت جور در میاد؟ اگر اومد خودت رو در اختیارش بزار ، هستن ادمایی که از ته دل و قلبشون کمک میکنن ، ولی تعدادشون انگشت شمارن مراقب باش

5- مهم ترین قسمت رو با دقت بخون ، هدف هات رو مشخص کن روی کاغذ بنویس عزیزه من ، با هیچ کس صحبت نکن ، با دوستت / مادرت / پدرت / هیچ کس ... ، راهی که تو داری میری برای توست و نباید کسی با خبر باشه ، هدف هات برای توست ، انگیزه هات برای خودته ، زبانت رو بسته نگه دار که کلید موفقیت خودت و خودته

6- و اخرین قسمت از حکایت ما ، به خودت برس ، تا زمانی که خودت رو دوست داشته باشی از پس هر کاری بر میای ، پس برای یک سال خودت رو دوست داشته باش ، عاشقانه کار/درسی که دوست داری رو بخون ، عاشقانه به همه نگاه کن ، عاشقانه به مداد و خودکاری که دستت میگیری نگاه کن ، که همین عاشقانه ها تورو به بالاترین درجه ها میرسونه

تو موفق میشی ، این رو مطمئنم و شکی ندارم

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      Up
      اگه میشد و میتونستم

12. Top | #12
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      چه تاپیک مفیدی . عالی بود

من خودم اون سالی که کنکور دادم، بعد عید اون استمرار قبلی تو مطالعه رو نداشتم و آزمون ها رو خیلی سطحی تحلیل میکردم. و درنهایت کنکوری که دادم شد بدترین نتیجه ای که تو آزمون های آزمایشیم داشتم.

چیزهایی که تو این تاپیک گفته شده رو اصلا و ابدا شوخی نگیرید.

طوفان به من رسید؛ ولی چون درخت زرد
      چیزی نداشتم که بخواهم زیان کنم ...

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      up
      اگه میشد و میتونستم

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      up

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      Up
      اگه میشد و میتونستم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن