X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

از دانشگاه انصراف دادم و هنوز شروع نکردم تو 4ماه میتونم کاری انجام بدم؟

سلام
      لطفا نسبت به تاپیکم بی تفاوت نباشید
      من از دانشگاه انصراف دادم برای شرکت در کنکور تجربی ولی چیزی نخوندم واقعا نمیدونم این چهار ماه باقی مانده رو چطور درس بخونم اصلا فایده ای هم داره؟خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم از طرفی با توجه به شرایطم فقط امسال فرصت داشتم لطفا کمکم کنید جواب واقعی میخوام خیلی پشیمونم از کاری که انجام دادم و دل تو دلم نیست لطفا راهنماییم کنید

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی نیست؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      https://www.aparat.com/v/woNT3
      آناهیتا جمشیدی توی ۴ ماه بعد از سه چهار سال دور بودن از درس رتبه ۷۰۰۰ آورد سال بعدش ۴۰۰
      مطمئنا شما هم میتونید
      اولین باریه که توی انجمن چیزی مینویسم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      رشتت چی بوده ؟
      چی می خوای بیاری؟

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bahareh70 نمایش پست ها
      سلام
      من از دانشگاه انصراف دادم برای شرکت در کنکور تجربی ولی چیزی نخوندم واقعا نمیدونم این چهار ماه باقی مانده رو چطور درس بخونم اصلا فایده ای هم داره؟خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم از طرفی با توجه به شرایطم فقط امسال فرصت داشتم لطفا کمکم کنید جواب واقعی میخوام خیلی پشیمونم از کاری که انجام دادم و دل تو دلم نیست لطفا راهنماییم کنید
      سلام امیدورام حالتون خوب باشه

تاپیک هایی که داخل این پست ذکر شدن رو مطالعه کن = http://forum.konkur.in/thread77412.html#post1767158

همچنین اگه سوالی داشتی میتونی داخل این تاپیک بپرسی :http://forum.konkur.in/thread75276.html

http://forum.konkur.in/thread75276.html

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      یه هدف دستیافتنی بزار جلوت و براش بخون
      هدف های بلند پروازانه تو دراز مدت نا امیدت میکنه و همین ۴ ماه هم نمیزاره بخونی
      غفلت کردی عواقبش هم تجربه میکنی
      پس بشین یه هدف منطقی پیدا کن و براش برنامه ریزی کن و شروع کن به خوندن
      با هر روشی هم که راحتتری بخون چون فرصت کمه و مبادا سعی کنی که عادت خوندنتو عوض کنی
      LEFT
      4/19/2021

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      رشته ام تجربی بوده رتبه زیر پنج هزار منطقه دو میخوام

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Boredom نمایش پست ها

سلام امیدورام حالتون خوب باشه

تاپیک هایی که داخل این پست ذکر شدن رو مطالعه کن = http://forum.konkur.in/thread77412.html#post1767158

همچنین اگه سوالی داشتی میتونی داخل این تاپیک بپرسی :http://forum.konkur.in/thread75276.html

http://forum.konkur.in/thread75276.html
      سلام ممنونم
      خیلی ممنون
      به نظر شما اگه ساعت مطالعه بالایی داشته باشم امکانش هست که بتونم رتبه زیر پنج هزار منطقه دو بیارم؟یا نه امکانش نیست
      دوره دبیرستان درسم خوب بود ولی خب چندین سال دورم از درس ها

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahareh70 نمایش پست ها
      رشته ام تجربی بوده رتبه زیر پنج هزار منطقه دو میخوام
      اوکی دانشگاه چی خوندی؟
      چه قدر از دروس توذهنت هست یادته مشتق چیه حد چیه تابع یا مثلثات؟
      تولید مثل قلب ژنتیک چرخه کربس زنجیره انتقال الکترون مغز..
      مسایل ph.استوکیومتری جامدات سینتیک..
      چه قدر حضور ذهن داری قطعا توقع ندارم 100باشی ولی خو اصلا یادت هست چین؟. یا بهتری؟ مثلا یادته قشنگ و با مرور سریع یادت میاد؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Black_Hawk نمایش پست ها
      اوکی دانشگاه چی خوندی؟
      چه قدر از دروس توذهنت هست یادته مشتق چیه حد چیه تابع یا مثلثات؟
      تولید مثل قلب ژنتیک چرخه کربس زنجیره انتقال الکترون مغز..
      مسایل ph.استوکیومتری جامدات سینتیک..
      چه قدر حضور ذهن داری قطعا توقع ندارم 100باشی ولی خو اصلا یادت هست چین؟. یا بهتری؟ مثلا یادته قشنگ و با مرور سریع یادت میاد؟
      حسابداری میخوندم
      در حدی یادم هست که وقتی الان مطالبو میخونم متوجه میشم و درس هایی که چندسال قبل خوب خوندم برام یادآوری میشه ولی خب بدون مطالعه چیز خاصی یادم نمیاد

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      حسابداری میخوندم
      در حدی یادم هست که وقتی الان مطالبو میخونم متوجه میشم و درس هایی که چندسال قبل خوب خوندم برام یادآوری میشه ولی خب بدون مطالعه چیز خاصی یادم نمیاد
      با این چیزی که شما گفتی ورشته ای خوندین که ریاضیات داره
      نظر من که اصلا مهم نیست .ارزشی در اینده شما نداره و...که فکر میکنم نتیجه تلاشمو وتجربه و دانشمه و روش هیچ تعصبی ندارم
      اگر شما راه درست انتخاب کنید و برید و روزانه حداقل10ساعت و ماکسیموم تا حد داغون شدن بخونید ومستمر باشه انشاالله میشه رو پزشکی حساب کرد
      این روش بشدت ناپایداره یعنی چی: یعنی 1هیچ تضمینی نیست که قبول میشید ولی تضمین زیادی هست که قبول نشید.2اگر ذره این کوتاهی کنید چندین برابرش دررتبه کنکورتون تاثیرشو میبینید.
      راه خیلی سخته ولی اعتقاد من باشرایط شما شدن هست پس اگر مردش هستین بسم الله
      ویرایش توسط Black_Hawk : 05 اسفند 1400 در ساعت 21:48

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Black_Hawk نمایش پست ها
      با این چیزی که شما گفتی ورشته ای خوندین که ریاضیات داره
      نظر من که اصلا مهم نیست .ارزشی در اینده شما نداره و...که فکر میکنم نتیجه تلاشمو وتجربه و دانشمه و روش هیچ تعصبی ندارم
      اگر شما راه درست انتخاب کنید و برید و روزانه حداقل10ساعت و ماکسیموم تا حد داغون شدن بخونید ومستمر باشه انشاالله میشه رو پزشکی حساب کرد
      این روش بشدت ناپایداره یعنی چی: یعنی 1هیچ تضمینی نیست که قبول میشید ولی تضمین زیادی هست که قبول نشید.2اگر ذره این کوتاهی کنید چندین برابرش دررتبه کنکورتون تاثیرشو میبینید.
      راه خیلی سخته ولی اعتقاد من باشرایط شما شدن هست پس اگر مردش هستین بسم الله
      واقعاااا ممنونم انشالله که همینطور باشه خوشبختانه فعلا که خیلی اراده دارم خداروشکر حاضرم شبانه روز بخونم ممنون که وقت گذاشتید الهی که همیشه موفق باشید

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط من همان سیزدهم نمایش پست ها
      دوست گرامی بهتره اول ببینید هدفتون از طرح این سوال چیه ؟ شما انصرافتون رو دادید برای ۱۴۰۲ هم نمیخواین بمونید چهار ماه تا کنکور امسالم بیشتر وقت ندارید پس واقعا دیگه بجز درس خوندن با تمام قوا راه دیگه ای هم براتون باقی مونده که اگر بر فرض یکی بیاد اینجا بهتون بگه نه نمیتونید زیر ۵ هزار بیارید کار دیگه ای میکنید ؟ پس بهترین کار اینه که این ۴ ماه رو مثل شب امتحان ببینید و بشینید یه لیست از نقاط قوت و ضعفتون تو درسا بنویسین و اون مباحثی که هم درصد بیار ترن هم شما باهاشون کمتر مشکل دارید رو گلچین کنید و تمام تمرکزتون رو رو اون قسمتا بذارید مثلا برای ادبیات وقت روی قرابت و لغت و املا یا برای عربی رو ترجمه .... در کل با استفاده از منابع خوب که جمع و جور باشه و شب امتحانی خوندن به معنای استفاده از تک تک لحظاتتون زیر ۵ هزار آوردن غیر ممکن نخواهد بود اما گاو نر میخواهد و مرد کهن . موفق باشید
      ممنونم بله حرفاتون کاملا درسته
      منم چاره ای غیر از درس خوندن شبانه روزی ندارم
      ممنون از راهنماییتون
      توکل بر خدا
      بازم ممنونم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      سلام عزیز وقتت بخیر

بزار روراست بهت بگم وقتی آدم تصمیم میگیره همچین ریسکی انجام بده تو این سن باید بدونه برای چی این کار رو انجام داده ؟ به چه دستاوردی قراره برسه ؟

وگرنه خیلیا هستند ثبت نام میکنند ولی جز سربازهای پشتی محسوب میشن عملا پشت میمونن

هیچ وقت ارتقا پیدا نمیکنن بیان ردیف وسط یا ردیف دوم اصولا اگه دقت کرده باشی دشمن همیشه از پشت حمله میکنه ( منظور از حمله یعنی : حواشی کنکور ، دپرسی ، بی انگیزگی ، فیلم دیدن ، حواشی هالییودی و سلبریتی ها ، دنبال کردن اخبار منفی و سیاست و...)

اون سرباز های ردیف آخر که پشتی محسوب میشن زود کله پا میشن اون ردیف جلوتر از خودشونم کنار میرن فقط ردیف اول که فرماندار و رییس ارتش و معاون هاشن میمونن با ردیف دوم و سوم هم مرید ها و فدائی ها محسوب میشن

این سه ردیف همیشه میمونن ولی ردیف های بعد اینها از صفحه روزگار محو میشن این واقعیته :/

مثال میزنم : تو طراحی لباس و دوخت خوندی تحصیلات آکادمی رو گرفتی و مدرکتو قاب کردی زدی به دیوار در به در دنبال کار میگردی ولی شرایط تو به اونها نمیخوره از قضا یکی از همکلاسی هات تورو میبینه ناخودآگاه از دهنش میپره و میگه : راستی بهاره برند آکاچی رو که میشناسی؟ تو میگی : وای آره همونی که خط تولیدش تهران و دوبی و ترکیه هم رفته؟ اونم میگه آره خودشه آزمون برگزار کرده من پست اینستاگرامیشو دیدم میدونی اگه استخدام رسمی برندش بشیم چقدر میتونیم پیشرفت کنیم؟

تو هم خدا خواسته از شدت ذوق شب خوابت نمیبره و صبح کله خروس بلند میشی جلوی آیینه به خودت میگی : دخترررر قراره طراح رسمی برند آکاچی بشی یعنی بخت و اقبال طلایی خدایا شکرت

مدیر برند آکاچی بهت میگه: آزمون ما 15 تیرماه 1401 هست شما رسما 4 ماه فرصت آموزش و آزمون دادن دارین هر طراحی و دوختی انجام بدین توسط کارشناس تایید یا رد میشین پس این 4 ماه خوب تلاش کنید

تو هم چون هدفت قبولی تو این آزمون استخدامی خفن هست تصمیمتو گرفتی که بکوب بشینی درس بخونی صبح تا شب طراحی میکنی و کتاب تست های آموزش دوخت که قطور و سنگین هست رو حل میکنی هر سوال رو که واست غیرقابل درک بوده رو هایلایت میکنی و دوباره حلش میکنی هر مطلب رو در طول روز هنگام دستشویی رفتن ، قدم زدن تو حیاط مرور میکنی

چون میدونی سه ماه تلاش تو مساویه با یکسال تلاش یه طراح دیگه :^^ اون ممکنه وسطاش ول کنه و بره دنبال حواشی ولی تو بکوب بکوب میخونی

کی برنده س؟

کی انگیزه ش 100 عه؟

کی عزت نفس بیشتر داره؟

کی یقین و باور بیشتر داره؟

درست روز 15 تیر آزمون تو برگزار شد از بین 1500 شرکت کننده که از تهران و دوبی و ترکیه اومده بودند برای شرکت در آزمون و قبول شدن اگه این مرحله رو بگذرونن و استخدام بشن مساویه با سمت طراح برتر شدن و حقوق ماهی 15 میلیون تومن و تو جز اون 5 نفری بودی که قبول شدی

بدون هیچ پارتی بازی یا آشنایی چون تو غریبه ترین فرد اون برند بودی :^^ ولی قبول شده و شناخته شده ترین فرد شدی که بعدش مدیر برند آکاچی رسما 5 نفرتونو تو مراسم باشکوه تو تهران ازتون تجلیل کرد و گفت با وجود همچین افراد سخت کوشی امید دارم

برند من در اروپا و آمریکا هم بره چون دارایی من یعنی این افراد سخت کوش که از تاریکی و سختی برای خودشون روشنی و موفقیت رو متجلی میکنند^^
      اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.
      ویرایش توسط Parimah : 05 اسفند 1400 در ساعت 22:27

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parimah نمایش پست ها
      سلام عزیز وقتت بخیر

بزار روراست بهت بگم وقتی آدم تصمیم میگیره همچین ریسکی انجام بده تو این سن باید بدونه برای چی این کار رو انجام داده ؟ به چه دستاوردی قراره برسه ؟

وگرنه خیلیا هستند ثبت نام میکنند ولی جز سربازهای پشتی محسوب میشن عملا پشت میمونن

هیچ وقت ارتقا پیدا نمیکنن بیان ردیف وسط یا ردیف دوم اصولا اگه دقت کرده باشی دشمن همیشه از پشت حمله میکنه ( منظور از حمله یعنی : حواشی کنکور ، دپرسی ، بی انگیزگی ، فیلم دیدن ، حواشی هالییودی و سلبریتی ها ، دنبال کردن اخبار منفی و سیاست و...)

اون سرباز های ردیف آخر که پشتی محسوب میشن زود کله پا میشن اون ردیف جلوتر از خودشونم کنار میرن فقط ردیف اول که فرماندار و رییس ارتش و معاون هاشن میمونن با ردیف دوم و سوم هم مرید ها و فدائی ها محسوب میشن

این سه ردیف همیشه میمونن ولی ردیف های بعد اینها از صفحه روزگار محو میشن این واقعیته :/

مثال میزنم : تو طراحی لباس و دوخت خوندی تحصیلات آکادمی رو گرفتی و مدرکتو قاب کردی زدی به دیوار در به در دنبال کار میگردی ولی شرایط تو به اونها نمیخوره از قضا یکی از همکلاسی هات تورو میبینه ناخودآگاه از دهنش میپره و میگه : راستی بهاره برند آکاچی رو که میشناسی؟ تو میگی : وای آره همونی که خط تولیدش تهران و دوبی و ترکیه هم رفته؟ اونم میگه آره خودشه آزمون برگزار کرده من پست اینستاگرامیشو دیدم میدونی اگه استخدام رسمی برندش بشیم چقدر میتونیم پیشرفت کنیم؟

تو هم خدا خواسته از شدت ذوق شب خوابت نمیبره و صبح کله خروس بلند میشی جلوی آیینه به خودت میگی : دخترررر قراره طراح رسمی برند آکاچی بشی یعنی بخت و اقبال طلایی خدایا شکرت

مدیر برند آکاچی بهت میگه: آزمون ما 15 تیرماه 1401 هست شما رسما 4 ماه فرصت آموزش و آزمون دادن دارین هر طراحی و دوختی انجام بدین توسط کارشناس تایید یا رد میشین پس این 4 ماه خوب تلاش کنید

تو هم چون هدفت قبولی تو این آزمون استخدامی خفن هست تصمیمتو گرفتی که بکوب بشینی درس بخونی صبح تا شب طراحی میکنی و کتاب تست های آموزش دوخت که قطور و سنگین هست رو حل میکنی هر سوال رو که واست غیرقابل درک بوده رو هایلایت میکنی و دوباره حلش میکنی هر مطلب رو در طول روز هنگام دستشویی رفتن ، قدم زدن تو حیاط مرور میکنی

چون میدونی سه ماه تلاش تو مساویه با یکسال تلاش یه طراح دیگه :^^ اون ممکنه وسطاش ول کنه و بره دنبال حواشی ولی تو بکوب بکوب میخونی

کی برنده س؟

کی انگیزه ش 100 عه؟

کی عزت نفس بیشتر داره؟

کی یقین و باور بیشتر داره؟

درست روز 15 تیر آزمون تو برگزار شد از بین 1500 شرکت کننده که از تهران و دوبی و ترکیه اومده بودند برای استخدامی طراح برتر که مساوی میشه با حقوق ماهی 15 میلیون تو جز 5 نفر قبول شده بودی

بدون هیچ پارتی بازی یا آشنایی چون تو غریبه ترین فرد اون برند بودی :^^ ولی قبول شده و شناخته شده ترین فرد شدی که بعدش مدیر برند آکاچی رسما 5 نفرتونو تو مراسم باشکوه تو تهران ازتون تجلیل کرد و گفت با وجود همچین افراد سخت کوشی امید دارم

برند من در اروپا و آمریکا هم بره چون دارایی من یعنی این افراد سخت کوش که از تاریکی و سختی برای خودشون روشنی و موفقیت رو متجلی میکنند^^
      خیلی ممنونم عزیزم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن