نوشته اصلی توسط
Bahareh70
سلام
لطفا نسبت به تاپیکم بی تفاوت نباشید
من از دانشگاه انصراف دادم برای شرکت در کنکور تجربی ولی چیزی نخوندم واقعا نمیدونم این چهار ماه باقی مانده رو چطور درس بخونم اصلا فایده ای هم داره؟خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم از طرفی با توجه به شرایطم فقط امسال فرصت داشتم لطفا کمکم کنید جواب واقعی میخوام خیلی پشیمونم از کاری که انجام دادم و دل تو دلم نیست لطفا راهنماییم کنید
سلام عزیز وقتت بخیر
بزار روراست بهت بگم وقتی آدم تصمیم میگیره همچین ریسکی انجام بده تو این سن باید بدونه برای چی این کار رو انجام داده ؟ به چه دستاوردی قراره برسه ؟
وگرنه خیلیا هستند ثبت نام میکنند ولی جز سربازهای پشتی محسوب میشن عملا پشت میمونن
هیچ وقت ارتقا پیدا نمیکنن بیان ردیف وسط یا ردیف دوم اصولا اگه دقت کرده باشی دشمن همیشه از پشت حمله میکنه ( منظور از حمله یعنی : حواشی کنکور ، دپرسی ، بی انگیزگی ، فیلم دیدن ، حواشی هالییودی و سلبریتی ها ، دنبال کردن اخبار منفی و سیاست و...)
اون سرباز های ردیف آخر که پشتی محسوب میشن زود کله پا میشن اون ردیف جلوتر از خودشونم کنار میرن فقط ردیف اول که فرماندار و رییس ارتش و معاون هاشن میمونن با ردیف دوم و سوم هم مرید ها و فدائی ها محسوب میشن
این سه ردیف همیشه میمونن ولی ردیف های بعد اینها از صفحه روزگار محو میشن این واقعیته :/
مثال میزنم : تو طراحی لباس و دوخت خوندی تحصیلات آکادمی رو گرفتی و مدرکتو قاب کردی زدی به دیوار در به در دنبال کار میگردی ولی شرایط تو به اونها نمیخوره از قضا یکی از همکلاسی هات تورو میبینه ناخودآگاه از دهنش میپره و میگه : راستی بهاره برند آکاچی رو که میشناسی؟ تو میگی : وای آره همونی که خط تولیدش تهران و دوبی و ترکیه هم رفته؟ اونم میگه آره خودشه آزمون برگزار کرده من پست اینستاگرامیشو دیدم میدونی اگه استخدام رسمی برندش بشیم چقدر میتونیم پیشرفت کنیم؟
تو هم خدا خواسته از شدت ذوق شب خوابت نمیبره و صبح کله خروس بلند میشی جلوی آیینه به خودت میگی : دخترررر قراره طراح رسمی برند آکاچی بشی یعنی بخت و اقبال طلایی خدایا شکرت
مدیر برند آکاچی بهت میگه: آزمون ما 15 تیرماه 1401 هست شما رسما 4 ماه فرصت آموزش و آزمون دادن دارین هر طراحی و دوختی انجام بدین توسط کارشناس تایید یا رد میشین پس این 4 ماه خوب تلاش کنید
تو هم چون هدفت قبولی تو این آزمون استخدامی خفن هست تصمیمتو گرفتی که بکوب بشینی درس بخونی صبح تا شب طراحی میکنی و کتاب تست های آموزش دوخت که قطور و سنگین هست رو حل میکنی هر سوال رو که واست غیرقابل درک بوده رو هایلایت میکنی و دوباره حلش میکنی هر مطلب رو در طول روز هنگام دستشویی رفتن ، قدم زدن تو حیاط مرور میکنی
چون میدونی سه ماه تلاش تو مساویه با یکسال تلاش یه طراح دیگه :^^ اون ممکنه وسطاش ول کنه و بره دنبال حواشی ولی تو بکوب بکوب میخونی
کی برنده س؟
کی انگیزه ش 100 عه؟
کی عزت نفس بیشتر داره؟
کی یقین و باور بیشتر داره؟
درست روز 15 تیر آزمون تو برگزار شد از بین 1500 شرکت کننده که از تهران و دوبی و ترکیه اومده بودند برای شرکت در آزمون و قبول شدن اگه این مرحله رو بگذرونن و استخدام بشن مساویه با سمت طراح برتر شدن و حقوق ماهی 15 میلیون تومن و تو جز اون 5 نفری بودی که قبول شدی
بدون هیچ پارتی بازی یا آشنایی چون تو غریبه ترین فرد اون برند بودی :^^ ولی قبول شده و شناخته شده ترین فرد شدی که بعدش مدیر برند آکاچی رسما 5 نفرتونو تو مراسم باشکوه تو تهران ازتون تجلیل کرد و گفت با وجود همچین افراد سخت کوشی امید دارم
برند من در اروپا و آمریکا هم بره چون دارایی من یعنی این افراد سخت کوش که از تاریکی و سختی برای خودشون روشنی و موفقیت رو متجلی میکنند^^