سلام وقتتون بخیر
پیشنهادتون برای
شروع از صفر بنده که ۱۱ تجربیم و سر اکثر درسا ضعف دارم و ترم اول ۱۱ و دهم هم خوب نخوندم و دهم هم که یجورایی دست به سر کردیم و الکی گذروندیمش غیراصولی نظرتون چیه؟
بنظرتون در چه حد با فیلم آموزشی پیش برم و در چه حد خودخوان باشم میشه یه راهنمایی جامع از تجربیاتتون بهم بگین که بدردم بخوره کتابایی که گرفتم زیست و ریاضی و عربی تک پایه خیلی سبز و زبان جامع خیلی سبز و شیمی مبتکران تک جلدی ۱۱ رو تهیه کردم برای منابع دیگه هم که با توجه به این شرایطی که میگن عمومی حذف میشه از کنکور فعلا فارسی درس به درس نگرفتم این منبع پیشنهادتون چیه؟ (
فارسی درس به درس خیلی سبزشو بگیرم یا طالب تبار یا آموزش شگفت انگیز خ سبز؟) و اینکه از مشاورا پرسیدم گفتن فعلا آرایه و دستور زبان رو هامون سبطی بخون تا حداقل اینا قوی بشی اگه فقط امتحانات تشریحی تاثیر داشت هم بدردت بخوره و درس به درس کار کن (
پ.ن:آرایه و دستور سبطی یا هفت خوان خ سبز برای آموزش؟) برای منبع دینی که متاسفانه سفیر خرد پایه پاسخنامش فقط به صورت pdf موجود هست و مصیبته واقعا ؛ اغلب هم میکرو دینی پایه رو پیشنهاد دادن البته سال پیش تک پایه خیلی سبز دینی رو داشتم
برای دینی امسالم تک پایه بگیرم یا کتاب پایه ۱۰ و ۱۱ یا فعلا بیخیالش بشم و در حد کتاب درسی بخونم؟
برای فیزیک هم بهم گفتن آموزش شگفت انگیز فیزیک ۲ شهریاری رو بگیرم و کار کنم بعدش که فول شدم بیام کتاب تستی منبع دوم میکرو یا خیلی سبز
برای زمین شناسی کتاب تستی مهر و ماه بخرم یا خیلی سبز؟
خب تا اینجا که کتابا و وضعیتمون توضیح داده شد.
میرسیم به بحث دبیرا که
پیشنهادتون برای دبیر شیمی بغیر پویان نظر بابایی هست یا آقاجانی؟ میخوام پایه رو از صفر بگه البته از محمد مرادی هم خیلی تعریف میشه چون میگن همه بخشا رو کامل از صفر میگه؛
برای زیست با حنیف پیش برم یا موقاری یا عمارلو؟ البته ماز هم خیلی تعریف میشه فرهمند نیا .
همچنین بهم گفته بودن در هیچ شرایطی بیخیال تدریس آقاجانی و عمارلو نشو چون که از صفر میگن و جزوه عمارلو نسبت به بقیه جزوه ها تکه (پ.ن: گفتن جزوه عمارلو حتی از جزوه طلایی ماز هم بهتره) ولی از طرفیم اساتید زیاده؛
خب حالا میرسیم به دبیر ریاضی که بهم گفتن آقای حیدری رو ببینم ولی یسری مشاورا هم میگن تو که ریاضیت ضعیفه و یازدهم هستی بهتره یا ملاکپور یا سادات پیش بری از یه طرفم ثابتی بشدت تعریف میشه شما نظرتون چیه در این مورد و
فیزیک هم که با یحیوی پیش ببرم البته نظرتونو بگین
و دبیر عربی هم بهم گفتن فلاح بهتره چونکه از صفر میگه و مخصوصا قواعد کامل پوشش میده که واقعا لازم دارم تدریس قاعده محور رو و از یه طرفم اگه کسی تجربه استفاده از dvd کمک آموزشی عربی کنکور عمار تاجبخش رهپویان رو داره بهم بگه چون بین این دو موندم و اینکه ارزش این بیشتره یا دیدن ویدیوهای فلاح که راه بیفتم و برم سراغ تست؟ویدیو های صفر تا صد و راه ابریشم علیمرادی در آلا چطور؟و راجب
شرکت در آزمون آزمایشی در شرایط من هم نظرتونو بگین
و در نهایت خواهشا
بدون تعصب لطف کنین نظرتونو بدین و هم پیشنهاد دبیرای آلاییتون و غیرآلاییتون هم و بهم بدین و ...
چونکه میخوام دیگه قطعی تصمیم بگیرم سر منابع و این حواشی مضخرفو بیخیال شم و وقتم صرفه جویی شه
البته این تاپیک برای همه کسایی که در شرایط من هستن هم مناسبه و به سود خیلیا مثل خودم هست. خلاصه که بابت غلط املایی و جمله بندی افتضاحم عذر میخوام بابت اینکه خیلی سرسری نوشتمش و همچنین بابت طومار بلندبالایی که نوشتم پوزش میطلبم. (پ.ن:کلا به طومارنویسی و طومارخوانی علاقه دارم پس
راحت باشین برای نوشتن مطالب طولانیتون.) در ضمن امیدوارم این تایپک به درد بقیه دوستان که شرایط منو دارن بخوره. هر مدل که راحت تر بودین وویس یا متن جوابتونو میتونین بدین ممنون بابت وقتتون که صرف خوندن طومارم کردین! یسری عکسای کتابایی که قبلا داشتمم میزارم نظرتونو بگین و همچنین نظرتون راجب مشاورای مشاوران بهشتی و آیدی نوین هم لطفکنید. عکسای کتابام [ATTACH=CONFIG]99570[/ATTACH

آها راستی یه موضوع دیگه راجب اینکه کنکور ۱۴۰۲ سه دفترچه ای میشه و زیرگروها حذف میشن پس حتی برای پزشکی هم باید زمین رو جدی تستی خوند و نظرتون راجب حذف عمومیا تو کنکور آره یا نه؟ چونکه فعلا سنجش گفته ۶۰ درصد عمومیا میشه امتحان نهایی دوازدهم و ۴۰ درصد عمومیا داخل کنکوره باز من نفهمیدم واقعا چی به چی شده، راجب این موضوع هم نظرتونو لطف کنید.