دوستان با توجه ب اخباری چند روزه گفتن که از ۱۵ ابان حضوری میشه ایا ب این اخبار میشه اعتماد کرد یا نه ؟
دوستان با توجه ب اخباری چند روزه گفتن که از ۱۵ ابان حضوری میشه ایا ب این اخبار میشه اعتماد کرد یا نه ؟
dont care about
عزیزم به اخباری که برای یه مملکته اعتماد نداری بعد به حرف ماهایی که ازرو حدس ی چیزی میگیم اعتماد داری![]()
این جماعت تو سال 98 در ابتدا چند روز آخر اسفند رو تعطیل نکردن و به دانش آموزا این جو رو دادن که به فکر تعطیلی نباشید که کرونا زود خوب میشه . دیگه خودت تا تهش برو . تهش مث سال پیش میشه که یه مدتی باز میشه اما چون هنوز کرونا هست و تلفات و مبتلا میگیره والدین حاضر نمیشن بچه هاشون رو بفرستن .
عزیزان من میگم همه ازسال بعد حضوری میشن
کرونا آمارش زیاده
با وجود واکسن بازم زیاده
ترممهر مجازیه شک نکنید
بهمن هم احتمال بالا مجازیه
dont care about
ممد جاواد چه عجب تاپیک زدی کلک
اره منم شنیدم ولی 15 مهر باز هم بکنن نگران نباش 15 اذر میبندن یا اختیاری میکنن! میزنه بالا باز امار
همین دبیرستانای تبریز فردا پس فردا گفتن والدین بیان رای بدن به حضوری یا غیر حضوری دبیرستان و مدرسه!
واکسن رو گفتن ایمنی میاره و درسته ولی تا جایی که میدونم ازمایش در خصوص اینکه هر روز افراد در معاشرت باهم در یه مکان باشن نشده مث مدرسه!
Be All
You
Can be
اگه ترم اولی هستید تو دانشگاه واقا دعا کنید واکسیناسیون درصدش بالا بره و حضوری بشه.
دانشگاه به حضور در اون محیط دانشگاهه وگرنه نشستن پشت کامپیوتر و جلسه های مجازی دروس هیچ حسی نسبت به دانشگاه بهتون نمیده. کمترین اثر مثبتی دانشگاه داشته باشه به حضورشه.
طوفان به من رسید؛ ولی چون درخت زرد
چیزی نداشتم که بخواهم زیان کنم ...
خود را به زندگی سپرده ام.
فقط شروع به تلاش کرده ام.
همین.
ممد داش مدرسه های اطراف مارو که علنا باز کردن ،الان دیدم دبیرستانیا میرن سر کلاس ،فک کنم ایندفعه جدی باشه
از طرفی دوستم از دانشگاهشون پرسیده بود قضیه رو گفتن هنوز ب ما ابلاغی ندادن درمورد حضوری شدن که این درصورتیه که پیج همون دانشگاه استوری کرده بود از ۱۵ ام حضوریه ،خودشونم معلوم نی دارن چکار میکنن.
dont care about
dont care about
https://www.bartarinha.ir/fa/news/11...8C%D8%B3%D8%AA
هنوز یک روز نشده حرف شون رو پس گرفتن![]()
طوفان به من رسید؛ ولی چون درخت زرد
چیزی نداشتم که بخواهم زیان کنم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)