سلام به همه رفقا امیدوارم حال همگی خوب باشه .gif)
راستش من تصمیم گرفتم توی کتابخونه درس بخونم . حالا چرا ؟ آیا خونه خیلی شلوغه ؟ آیا سر و صدا زیاد هست یا؟؟؟ خیر . من می خوام برم کتابخونه و با دوستای خرخون و بچه مثبتم درس بخونم بیشتر از هرچیز به خاطر اینکه نظم داشته باشم . همچنین به خاطر اینکه از رقابت مفید با دوستای خرخونم استفاده کنم . که همه اینا چیزای خیلی خوبن تازه وقت های استراحت هم می تونیم به همدیگه انگیزه بدیم و بحث های درسی بکنیم . اینکار تازه کمک می کنه از حواشی هم دور بشم چون اونجا که اینترنت ندارم
راستش امروز با یکی از دوستام رفته بودم کتابخونه . ولی خب چون دیر رفتیم سریع برگشتیم و زیاد طول نکشید اما همون قدرشم خوب بود . فقط متاسفانه مشکل اینجا بود که این دوستم سطح درسیش از من پایین تره و زیاد هم خرخون نیست و نصف بیشتر تایم رو داشت با گوشی کار می کرد و فیلم می دید
خانواده مم واسه همین مخالف کتابخونه هستن . میگن کتابخونه واسه کسایی که خونه شون شلوغه و مناسب درس خوندن نیست . نه من ! و اینکه خانواده م مخالف درس خوندن گروهی اونم تازه با دوست های صمیمی هستن ! میگن شما هی می شینین با هم دیگه گپ می زنین و دیگه درس نمی خونین
البته حرفشون کاملا اشتباهه و باهاشون موافق نیستم من . چون امروز با اینکه با صمیمی ترین دوستم رفته بودم خیلی کم باهم حرف زدیم و اونم فقط حرفای درسی
.gif)
خیلی خوب بود.
ی سری از دوستام هستن که هنوز باهاشون هماهنگ نکردم اما می خوام به زودی هماهنگ کنم که با همدیگه هر روز بریم کتابخونه و یه سری قوانین هم می خوام برای درس خوندن گروهی مون بذارم (اونا بچه های خوبین قبول می کنن) تا دیگه از درس خوندن گروهی مون بهترین بهره رو ببریم و تو حاشیه نریم . (هرچند مطمئنم این اتفاق نمی افته چون اونا خیلی درسخون و بچه مثبت هستن خداروشکر )
متاسفانه توی شهر ما اصلا چیزی به اسم پانسیون مطالعاتی وجود نداره
.gif)
(تا همین چند وقت پیش حتی نمی دونستم یعنی چی اصلا
.gif)
) ولی اگه بود حتما می رفتم اونجا . هرچند همین کتابخونه خودمون هم خوبه اگه یه سری قوانینی که می خوام به دوستام بگم .
کتابخونه ما فقط از ساعت ۸ صبح تا ۲/۵ بعد از ظهر بازه که این دقیقا همون تایمیه که درصد اهمال کاری من میره بالا و اصن بخاطر همینه که می خوام اون تایم رو توی کتابخونه بذارم تا مجبور شم به درس خوندن .
حالا با این وجود آیا هنوز هم درس خوندن توی کتابخونه با دوستان بده؟!!!!!!
چنتا سوال دارم :
1_ با دوستام هر روز بریم کتابخونه یا چند روز در هفته ؟!
2_ چه پیشنهاد هایی دارین برای اینکه بهره وری درس خوندنمون توی کتابخونه بره بالا.
3_ تجربه درس خوندن توی کتابخونه رو دارین ؟ تجربه خوبی دارین یا بد؟
4_اصن کلا درس خوندن توی کتابخونه بنظرم شما خوبه یا بد ؟
5_ چکار کنم تا درس خوندمون به حاشیه کشیده نشه.gif)
و حرفای مامان و بابام راست نشن؟!