باسلام و خسته نباشید !
در این تاپیک می توانید به بحث و تبادل نظر پیرامون کنکور 1400 رشته انسانی بپردازید. (حاشیه و درسی همه با هم)
با آرزوی موفقیت ...
سخت
در حد انتظار
آسون
باسلام و خسته نباشید !
در این تاپیک می توانید به بحث و تبادل نظر پیرامون کنکور 1400 رشته انسانی بپردازید. (حاشیه و درسی همه با هم)
با آرزوی موفقیت ...
@Mahshidmdr@
امیدوارم کنکور خوبی داده باشی و الان راضی و باخیال راحت رسیده باشی خونه
حسابی خسته نباشی![]()
اگر حقیقت رنگی داشت ، آن رنگ خاکستری بود...
عربیمو اینقد بد دادم که نگو با اینکه کلاس فلاح میرفتم نکته و تستشم حتی میرفتم سر کلاس تستاشو همشو درست میزدم ولی خب فک کنم عربیم ۱۰ درصدم نشه
با اینکههه درصدممم تو ازمونایی که تو خونه میزدم ۷۵ ۸۰ بوددد
نمیدونم کنکور زبانمو چیکار کنممم روحیه امو کامل باختم(":
بازم ممنونم از اینکه به یادم بودی![]()
"ماوراي باورهاي ما، ماوراي بودن و نبودن هاي ما، آنجا دشتي است، فراتر از همه تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم ديد."
ستاد حمایت از حلقه حیدریون و شوهر عمه های کشور
توی منابع اختصاصی زیاد سر رشته ندارم ولی خب میگم
ادبیات عمومی: لغت هف خوان -قرابت هامون سبطی- ارایه هامون سبطی- دستور هف خوان
عربی : من واسه عربی کتاب خوندن رو قبول ندارم ولی فلاح عربی عمومی رو خوب درس میده ولی خب واسه اختصاصی بهتره که یه منعی علاوه برتدریسش داشته باشی.
دینی : میکرو طلایی یا خیلی سبز هر دو خوبن ولی در کل دینی همش بستگی به تعداد دوره های خودت داره..
زبان : کلاسهای اموزشگاه هارو بیشتر قبول دارم تا خوندن یه سری کتاب مثل خیلی سبز یا مبتکران...
ادبیات اختصاصی: نظری ندارم.
فلسفه منطق و جامعه شناسی و اقتصاد و روانشناسی: بین کتابای مشاوران و خیلی سبز برو کتاب فروشی و ببین با کدومش حال میکنی در کل هر دو بسیار خوبن ولی مشاوران خیلی پر و پیمون تره و همین هم ممکنه حوصله سر بر شه. اگه دنبال اینی که رتبه های خیلی خیلی خوب توی انسانی بیاری برو سراغ مشاوران
سلام، میشه گفت حدودا چیزی بود که همه انتظار داشتیم...
ولی ریاضی اختصاصی ای که همییشه 60 به بالا رو میزدم این دفعه از بیستا سوال فقط پنج تا زدم))
کنکور زبانم که عمومیش خیلی بهتر از انسانی بود...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)