بچه ها نظرتون درباره کتاب جامع شیمی تیتانیوم نشر الگو نوشته مسعود جعفری چی هست؟تازه چاپ شده و جدیده و نمونش رو که نگاه کردم کتاب خیلی خوبی به نظر میاد
بچه ها نظرتون درباره کتاب جامع شیمی تیتانیوم نشر الگو نوشته مسعود جعفری چی هست؟تازه چاپ شده و جدیده و نمونش رو که نگاه کردم کتاب خیلی خوبی به نظر میاد
مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است
سلام
من بررسی کردم، نیاز نیست که منبعتون رو عوض کنید و همین ۴۰۱ مناسبه؛ باز اگه خواستین، از سایت زیر میتونید بررسی کنید:
https://p30konkor.com/%d8%aa%d8%ba%d...1%d8%b3%db%8c/
سلام و عرض ادب
دیگه شما که توی شیمی n پیراهن با فرض n>1000 بیشتر از ما دریدی
اما بنظرت میتونیم به فیل شیمی بگیم یه منبع کامل به عنوان درسنامه و یا یادگیری؟ بشخصه با خوندن متن تصورم این بود که این کتاب رسما همون مبتکران بدون تست یا همچین چیزیه اما بعد دیدن pdf متوجه شدم که درسنامش به کاملی مبتکران هم نیستش حالا چن تا مورد پایه بخوام بگم نبود اون فرمول m بار برای میانگین جرمی ایزوتوپ ها یا توضیحات کمتر افبا نسبت به خود کتاب تست بود لامصب توی تست کل سری f رو هم شکافت( اینم بگما همچنان خود کتاب چیز کمتر از کنکور نگفته شایدم خود مولفم که گفته این کتاب برای آشنایی خوبه پس باید یه نگاه نکته و تست واریم به درسنامه اون کتاب همراهش برای یه سری نکات خاص و مفید انداخت تا همو کامل کنن)
در آخر بنظرم واژه کامل رو میشه به تقریبا یا نسبتا تغیر داد حالا صاحب نظر که شمایی
و بدرود![]()
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 31 مهمان)