نوشته اصلی توسط
dark_ap
به معنای واقعی کلمه whats going on ?
همه چی داره سریع پیش میره ، هیاهوی کنکور چندین برابر شده، همه دارن اماده جمعبندی میشن،از ما بهترون هم که وارد دور 24624 ازمون های زماندار شدن و ...
و این اوضاع باعث میشه شک کنی و سردرگم شی ...
سوال من اینه میشه طبق کلیشه ها عمل نکرد و موفق شد؟
مثال: بعد از عید غالبا کلاس های نکته و تست مینویسن ، ازمون هایی که همه جا معروفن مثل ماز زیستاز ... یا کتاب های ازمونی مثل موج، فصل ،ازمون پلاس و ...
خلاصه یه عالمه مبنع و ازمون و جزوه میریزن سرت و نمیدونی چه باید کرد...
سوال: ایا حتما باید ماز ثبت نام کرد؟ نمیشه با کتاب های ازمون اومد جلو و به جای برنامه ماز چند تا کتاب ازمونی رو فشرده تموم کرد؟ چند باری ازمون هاشون رو دیدم ولی وقتی حجم پاسخ هایی که برای یک سوال دادن، رو میبینی ، میگرختی ... البته شاید در نگاه اول بگی خیلی خوبه تمام نکات رو پوشش دادن همه چیزا موشکافی شده و ... ولی ایا وقت ما اونقدری هست که با خیال راحت ازمونا رو حل کنیم و کامل پاسخ نامه هارو بخونیم و ....؟
ایا کلاسای نکته و تست نیازن؟ اگه نری که فکر میکنی چخبره اونجا و چی نکاتی داره گفته میشه و اگه بری هم وقتی جنگولک بازیا و نکات چرت و ساده رو میبینی ،عذاب وجدان میگیری که زمانت رو حروم کردی و از طرفی هم بخاطر پولی که دادی زورت میاد تا اخر نبینی ...
من برنامه خودم رو توضیح میدم و ممنون میشم نظرتون رو بگید و راهنمایی کنید...[/CODE]