سلام
منم مثل بقیه عضوی از بچه های پشت کنکوری این انجمن بودم ک ۹۵ پرستاری آزاد چالوس قبول شدم
خیلی از بچه ها الان میان دایرکتم و در مورد درامد این رشته سوال میکنن
من طرحم رو از ۲۴دی ماه ۹۹شروع کردم
بابت ۷روز کاری در دی ۱۶۰۰ توی حکمم زدن ک ۲۰۰تومن پای مالیات و بیمه رفت و ۱۴۰۰ ب حسابم اومد
حقوق بهمن ماه هم پایه ۶۳۰۰ و بعد از کسورات ۵۵۰۰ میشه(دوستام توی مازندران انقد گرفتن)
۱۵۰۰هم عیدی دادن اما خبری از کارانه نیست
تا ۶ ماه اول طرح کارانه واریز نمیشه و بعد از ۶ماه کارانه ماه اول کارت واریز میشه.یهنی من ک از دی رفتم حدودا تیر ماه کارانه دی رو میگیرم
حالا مبلغ کارانه چقدره؟به سختی بخشت و تعداد بیمارای بخشتو و تعداد شیفت ونمره سرپرستارت ب تو و اضافه کاریت بستگی داره ک اینجایی ک من کار میکنم بیمارستان قلب هست و بخش داخلی هستم ک نسبتا بخش راحتیه و کارانه هاش از ۵۰۰هزار تومن تا ۱ونیم هست
اما بخش های ویژه ۲.۲ونیم...
دوستام توی بیمارستان های جنرال پر کار(از این بیمارستانا ک کیسای چاقو وتصادف و همه رقمی توش میارن) با ۴۰شیفت در ماه و کار سنگین ۴تومن کارانه میگیرن
تعداد شیفتای من چند تاس؟همین توی تصویر پایین کادر آخری شیفتای منه.که به عبارتیMصبح از ۷ونیم تا۲ (با ناهار)
Eعصر از ۱ونیم تا۸شب(با عصرانه.بیسکویت و یک عدد میوه)
Nشب از ۷ونیم غروب تا ۸ صب.که ۳ساعت تایم خواب داریم شبا و شیفت شب ۲تا شیفت حساب میشه(شامم میدنصبحانه ام همچنین
)
میگن حق کرونام میدن ولی ما ک ندیدیم
در کل اگر برگردم عقب رشته بهتری میخوندم با درآمد بیشتر اما اگه کسی این رشته رو دوس داره خوبه.تو این یه هفته ۲تومنش رفت و هیچیم نخریدم واقعا!!!!
اینم بگم که!!!!!!! من الان طرحی هستم و ۲سال باید طرح برم.بعدم تا ۳ سال دیگه میتونم تمدید کنم یعنی کلا چند سال؟۵سال.فایدش چیه؟ اینکه مزایای حقوقی طرحیا مث رسمیاس.خب حالا بعد ۵ سال چی؟ خدانگهدارت برو بشین خونه ات یا برو بیمارستان خصوصی اونم اگه بگیرنت.
پس باید چیکار کنیم؟ طی این ۵سال ک کار داری باید آزمون استخدامی قبول شی.
اینم بگم که بعضی شهرا مث تهران شاید تمدید طرحتم نکنن.البته شنیدم.اطلاعاتم دقیق و کامل نیست ک بخوام با قطعیت بگم
من خودم کرمانشاهم و اینجا تمدید میکنن
خب سوال دیگه ای بود در خدمتمصدای منو در شیفت شب ساعت ۴و۱۶دقیقه میشنوید.
پ.ن:این رو الان اضافه میکنم
امروز فیش حقوقی رو دیدم
من حکمم ۶۸۵۰ هست.ک ۸۵۰مالیاتش میره و ۶تومن تا ۵۹۰۰ دریافتی میگیرم
۴۰۰هزارتومن از بقیه بیشتر میگیرم چون کرمانشاه بدی آب و هوا بهش تعلق میگیره