من از یکی از رفیقام که رتبه 700 شد 99 و ریاضی 50 زد اونم چون گسسته اینارو نخونده بود گفت اریان دیدم و اسرار داشت اریان ببینم نمیدونم چرا میگه میخوای بخونی باید اینقدر با روشاش تست بزنی که نسه تستی ببینی با روشش حل نشه اگه میخوای یاد بگیری مفهموی که 2تا تست بزنی اوکی شه مفهومی ببین بستگی به وقتم هست اگ وقت نیست و ریاضی دوست نداری اریان نکته تستشو ببین راحت 30 میزنی بالاخره با عددد گزذاری همه دبیرا هم خوبن اون 99 درصدیم که میگن با اریان چیزی نشدن چون خودشون نمیخوندن من هرکی درس خون بود گفت اریان ببین و اصلا ندیدم بگن ملاک پورو و اینارو ببین خودت میدونی هر کسی با یه دبیری میفهمه واعظی یکی میگنه بده یکی میگه خوبه فرق میکنن مثلا من از بابایی بدم میاد همه میگن خوبه خسته کنندس انگار بعد 5 سال یه جلسش میگذره ولی اقاجانی سلیس و عالیه من ریاضی نحوه درس دادن مقدم نیا رو دوست دارم ولی کسی نمیگه خوبه واس همین نرفتم سمتش اگ کسیم میدونه به من اطلاع بده مقدم نیا خوب هست یا نه؟
من مثلا واس عربی فلاحو دوست دارم خیلی راحت و جذاب توضیح میده انگار عربی باقلواهه واعظی هی اهنگ میگه سریع رد میشه ادم نمیفهمه این چی میگه یه شعر میخونه میره ادبیات یکتارم دوست دارم ولی یکم خسته گنندس ولی از بقیه بهتره قشنگ توضیح میده فیزیک یحیوی خوبه ولی قضاتی من چون دبیر تو مدرسه با روشاش درس میداد رفتم سمتش
برای سطح بالا و درس خون ک آریان عالیه چون مفهومو کامل بلده و با آریان فقط سرعت تست زنیشو کامل میکنه
برای ضعیفم باز آریان خوبه میتونه ایکیو صفرم با روشاش 30 بزنه دیگ :/
ولی خب بعضیا انتظار معجزه دارن و میرن سر کنکور میفهمن ک یدونشم جواب نداد ...خیلی برام جالبه چجوری میشه یه نفر سر کنکور تازه میفهمه روش جواب نمیده![]()
سلام من کلا ریاضیم قبل از اینکع کلاس ایشونو شرکت کنم بالا هشتاد بود راستش تاثیر خوبی داشت بعضی از مبحثا رو روشم رو عوض کردم اما راستشو بخوای هنوزم در کنار کلاسش درسنامه سیرتا پیاز رو میخونم. اما برای بعضی از مباحث مثل مثلثات ترجیح دادم همون روشا و فرمولارو بلد باشم. اگر میخای برای ریاضی فقط یک روش یاد بگیری اون روش تشریحیه . اما اگر دنبال روشای مختلفی هستی بیا این تکنیکارو یاد بگیر. هرچند راسیتش الانم بنده خدا زیاد رو عدد گذاریم تاکید نمیکنه.
دوستان کسی جزوات ملاک پور رو داره؟ میشه لطفا بگین تعداد جزواتشو یعنی چند تا مبحث داره؟؟ کلاس های سالیانش دهم یازدهم دوازدهم رو صفر تا صد تدریس میکنه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)