نوشته اصلی توسط
Pa__r__sa
راست میگه رفیقمون حقوقی که معلم میگیره حقوق ثابته دیگه بالا پایین نداره ولی مثلا معلم عربی بشی عربی رو به سه تا رشته تدریس میکنی ممکنه اموزشگاه خصوصی ددرس بدی کلا جای پیشرفتش زیاده یا تو تجربیا مثلا تو دروس اختصاصی که تقاضا زیاده من انسانی نیستم بدونم اتصاد چحور درسیه ولیی خوب بعید میدونم خیلی درس خفنی باشه که اونقدر تقاضا داشته باشه واسه کلاس خصوصی و اموزشگاهو این حرفا فقطم مختص انسانی ها هستش پس نهااایت معلم مدرسه با حقوق ثابتش میشی همین معلمی یه کفی داره بعدش دیگه بسته به رشتش چقدر معلم محوره چققدر تقاضا داره درامدای جانبی داره بخاطر اینکه بدونی چقدر تقاضضا داره برو تو تاپیک انسانیا چندتا انسانی پیدا کن خصوصی بهشون پیام بده یا حتی تو صفحه مقطع قلم چی بخش انسانیا بیشتر پیدا میشه اینجا ااکثرا تجربی هستن بعد ریاضی در ضمن ما یک معلم زبان داشتیم دانشجو اقتصاد بود ولی از ریاضی رفته بود بنظرم اون بهتر باشه واست نمیدونم فرقش با انسانیه چیه ولی فک کنم کلا جای پیشرفت بیشتری تو خوده رشته داره من درست متوجه نشدم تو معلم ابتدایی میشه اول بعد معلم دبیرستان تو درس اقتصاد ؟اگه قصدت معلمیه خوب ادامه بده با درسای مختلف اشنا میشی تو همون داشنگاهت ممکنه بعدا اصلا اقتصادو انتخاب نکنی ولی اگه واسه بیزینسو کارای اقتصادی میخوای فک نکنم معلم اقتصادی بدردت بخوره چون تو دانشگاه فرهنگیان تا یه حدی درسش میدن متمرکز میشن تو مهارتای تدریستون ولی دانشجو اقتصادی که از ریاضی میره به فرض دانشگاه تهران کیلومتر ها سوادش تو زمینه اقتصاد بیشتره هییچ کلی دوره فارسی انگلیسی حضوری و غیرحضوری ایرانی و خارجی شرکت میکنه که تو این زمینه بتونه پول دربیاره باا معلم اقتصادی صرفا یکوچولو از بقیه افراد جامعه بیشتر سواد داری واسه این کارا اونم با دوسال تدریس فقط میشه طوطی وار تکرار مطالب در سطح کتاب دبیرستان بچه ها