سلام یکی از دوستام امسال دندانپزشکی می تونه قبول بشه میگه روزی حداقل دو تا سه میلیون درامدشه در آینده واقعا راست میگه یعنی![]()
سلام یکی از دوستام امسال دندانپزشکی می تونه قبول بشه میگه روزی حداقل دو تا سه میلیون درامدشه در آینده واقعا راست میگه یعنی![]()
درامد ناخالصشه مواد اینارم باید کم بکنی
مث اینه یه طلافروشی داشته باشی هر رور میلیون میلیون یفروشی بگی درامدم اونه! نه هزینه رم کم کن
!LOSE YOURSELF IN SCIENCE
به فاکتورای زیادی بستگی داره یکی فلافلی داره روزی چند میلیون درآمد داره یکی فلافلی داره شبی ۵۰ تومن دخلش تو هر کاری بر حسب میزان تخصص و تلاش و شانس و سرمایه اولیه هر جور درآمدی داریم
یکی از اقوام ما کار میکنه درآمدش هم ماهی 17 میلیون هست البته مطب نداره تازه یه مشکلی داره رسمیش نکردن.اگه رسمی بشه میره بالا 25 میلیون.
تازه اگه مطلب بزنه بیماراشو ارجاع بده مطلبش شاید تا 30_35 هم بره...چون همه کارا اونجا انجام نمیده نهایت دندون بکشه یا عصب کشی کنه بقیه کارا باید بفرسته مطب.
اینم بگم سال اولشه تازه
...
شک نکن راست گفته.ما توی یه شهرستان کوچیکیم و باز بالای 30 تا مشتری هر دندونپزشکمون داره و باز ناراضین.دوستان در رابطه با پول مواد هم بگم که هر چهار میلون تومن حدود 600 هزار تومنش پول مواده.پس فک نکنید اکثر درامدشون برای مواد اولیه میره
آغوشم بااازه ،مثا دهن مردم .
یکی از اشناهامون که اتفاقا خیلی هم خسیس بودن بچشو فرستاد فیلیپین دندانپزشکی بخونه.الان که برگشته چون دولتی نبوده تونسته تو سه شهر مختلف مطب بزنه .و در عرض 8 ماه دو تا خونه و مغازه (ساخت)
من حاظرم قسم قسم بخورم دندونپزشکی از همه لحاظ از پزشکی سره ( حتی از لحاظ ادامه دادن) اما همه ترجیهشون پزشکیه من جمله خودم.نمیدونم چرا
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)