" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
من توی نظام قدیم ، خیلی سبز و میکرو طبقه بندی و مهر و ماه رو خوندم ، راستش بدترین درسنامه ای که خوندم واس همین مهر و ماه بود ، چون خیلی مواقع خلاصه نویسی کرده بود و وروان هم نبود ، جدیدش هم اگر مثل همون نظام قدیم باشه که شخصا نمیتوانم باهاش کنار بیام ... البته خب برای شما حتما خوب جواب داده![]()
من مهروماه رو کار نکردم دوست عزیز...گفتم که دیروز تازه اولین بار دیدمش
اتفاقا درسنامه دوجلدی جامع مهروماه نظام جدید خیلی مفصل و ریز به ریز نوشته شده بود...بهتره pdfاش رو دریافت کنید و ببینید
اگرم کلا از مهروماه خوشتون نمیاد فکر میکنم خیلی سبز بهترین گزینه باشه(راستش من قبولش ندارم دوازدهمش رو داشتم و اصلا نتونستم ارتباط بگیرم) چون درسنامه های میکرو و نشر الگو خلاصه تر نوشته شدن...
در هر صورت دریافت pdf همشون قبل از خرید مهمترین کاره
داداش برو تو کانالافیلم یکی از این کلاس انلاینا ببین بعدشم تو همون کانالا
میتونی کتاب تست پیدا کنی وتست کارکنی،
اگه خواستی کتاب بخری من خوشخوان گرفتم خوبه البته من به عنوان منبع دوم گرفتم ولی واسه منبع اولم میشه استفاده کرد چون مولفاشون تو الا کتابو درس میدن حالا اینم یه نگاه بنداز، ولی ازبین بقیه کتاب ها به نظرم همون خیلیسبز بهتره
ایشون کلا تاپیک میزنه بهترین درسنامه برای ریاضی بهترین درسنامه برای فیزیک و عربی و ... پس فردا هم مطمئنم میخواد تاپیک بزنه بهترین درسنامه برای دینی
آقا جان برادر من بهترین نداریم نداریم نداریم
شما باید تست بزنی تا یاد بگیری میگی اصلا بدون درسنامه نمیشه تست زد؟؟؟ این حرف چرته همه کتابهای بازار تا 50 درصد تستاشونو راحت با آب خوردن میشه با درسنامه شون زد 50 باقیش میره رو ریزه کاری و صاف کاریها که اتفاقا اون 50 تای دوم تو کنکور میاد باید اونا رو اینقدر بزنی تا حفظ بشی
ریاضی کلا با تسته خود گاوس و اویلر و دمورگان هم از قبر بیاد بهت ریاضی تدریس کنه تا تست نزنی و گیر نکنی تو تستها و مجبور نشی فکر کنی حتی شده نیم ساعت ور یه تست فکر کن حتی اگه پاسخ تشریحیش رو خوندی و فهمیدی هم برگرد فکر کن خودت میتونی بهتر حلش کنی غیر این باشه نمیتونی کنکور خوب بدی
ریاضی کلا اینطوریه تو میری درسنامه رو باز میکنی کلیت مطلب رو میفهمی چی به چیه میری رو تست اولی رو میزنی دومی رو نمیتونی سومی رو میزنی یا اصلا نمیزنی تو همون اولی گیر میکنی میری پاسخ رو میبینی متوجه میشی مولف یه تجزیه باحالی انجام داده که تو نتونستی تجزیه کنی میری رو تست دومی همون تجزیه ر و استفاده میکنی تست رو میزنی میری رو سومی نمیتونی حل کنی میری رو پاسخ میبینی که اومده با تغییر متغیر و تجزیه سوال اول رو قاطی کرده به خودت میگی مردک من از کجا اخه بفهمم باید این کار رو میکردم و اونجاس که جا میزنی و نا امید میشی و به فکر حذف ریاضی در حالی که ریاضی اصلا یعنی همین این ریاضی یاد گرفتنه ریاضی دینی نیست که
عربی هم واقعا مثل ریاضیه باید یه تست رو 10 بار بزنی و تجزیه تحلیلش کنی واس خودت
فیزیک بر عکس باید زیاد تست بزنی با ایده های جدید که میشه از دل مفهوم در آورد آشنا بشی
شیمی هم همینطور یه درسنامه دیگه چقدر میتونه مطالب رو پوشش بده آخه کنکور سطح اش در حد کتاب درسی هست دیگه نمیتونن فراتر از اون که تو درسنامه بنویسن مثلا دلتا رو چجوری بیاد تدریس کنه خوب مینویسه فرمولشو دیگه چه توقعی ازش داری بیاد مثلا ترجمه اش رو بنویسه زیرش ؟؟؟؟!!!!!! به دو منهای چهار آ سه ؟؟!!!
HOLLYWOOD
به نظر من درسنامه نمی تونه کمک کنه زمانی که تست نزنی بوده درس نامه کتابی رو خوندم ولی موقع تست زدن روش روش ساده تری به ذهنم رسیده هر درسنامه ای که مفهوم رو برسونه خوبه شم خا با مفهوم و خلاقیت در حل سوال راحت تر به جواب میرسی
در ابتدا مسلط شدن روی تمرینات خود کتاب درسی و حل تمرین تشریحی از کتابهایی مثل پرسمان و من و درسام، بعد از این مراحل تازه یکم تو باغ قرار میگیرید و میتونید از منابع تست محور مثل مهر و ماه استفاده کنید و بعد از اون هم اول زدن تست های کنکور 3 سال اخیر و بعد تالیفی. دنبال فرمول راحت تر و میانبر نباشید چون کنکور همینه که هست و کسی اگه ریاضیش خیلی ضعیف باشه احمقانه هست بره سراغ کتاب تست.
آموزش شگفت انگیز خیلی سبز (البته برای سطح ضعیف مناسبه ، برای بالاتر خوب نیست)
*درصورت تمایل به دریافت مشاوره خصوصی، به من پیام خصوصی ارسال کنید*
معرفی بهترین منابع کنکور 1401 | یکبار برای همیشه
معرفی بهترین منابع کنکور 1400 | یکبار برای همیشه
تاپیک پرسش و پاسخ جامع ریاضی
تاپیک پرسش و پاسخ جامع فیزیک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)