نوشته اصلی توسط Falconeh اومده دیگه امشب صد درصد فکر کنم رتبه تک رقمی ها میاد فردا صبح هم مال فقیر فقرا
نوشته اصلی توسط Fawzi همینه ک هس ! دوس نداری جم کن برو تو عمل انجام شده نذار دیگه))))
نوشته اصلی توسط Falconeh اومده دیگه ب جرم بازی با روح و روان داوطلبان شما رو بن خواهیم کرد
نوشته اصلی توسط josef76 امشب صد درصد فکر کنم رتبه تک رقمی ها میاد فردا صبح هم مال فقیر فقرا ببین پارادوکسی که توی صد در صد فکر کنم هست تو هیچی نیست
نوشته اصلی توسط Fawzi ب جرم بازی با روح و روان داوطلبان شما رو بن خواهیم کرد @Araz لطفا به مطالبات این کاربر گرامی رسیدگی شود با تشکر از تیم مدیریت
ریاضی خیلی تراز داده لامصب
نوشته اصلی توسط Calvert ریاضی خیلی تراز داده لامصب چند زدی؟ من گذاشتمش بعد شیمی بزنم وقت نرسید رتبمو خیلی خراب کرد
نوشته اصلی توسط Falconeh ببین پارادوکسی که توی صد در صد فکر کنم هست تو هیچی نیست
نوشته اصلی توسط Zero_Horizon برای اولین بار حالم از انجمن بهم خورد هووووف......یعنی اینقدر ...... واقعن که...... ایشالا همه بعداز اعلام نتایج به خواسته هاشون برسن دیگه به معنی واقعی کلمه حوصله این همه مسخره بازی رو ندارم....همگی خوش باشید.....خدانگهدارتون باشه به خداحافظی تلخ تو سوگند...
نوشته اصلی توسط josef76 انصافا خیلی آرایه بود دمت گرم
نوشته اصلی توسط Falconeh من حدس میزنم @Zero_Horizon باشه باریکلا به ایشون
نوشته اصلی توسط Falconeh چند زدی؟ من گذاشتمش بعد شیمی بزنم وقت نرسید رتبمو خیلی خراب کرد بزا محفوض بمونه بچه ها ناراحت شدن اذیت میشن
نوشته اصلی توسط josef76 باریکلا به ایشون چه سودی داره وقتی خداحافظی کرد هممونو ناراحت کرد
حس میکنم سجاد علویه اومده انتقام بگیره خلاصه ک بالازدست تا صب زیر دهنش بازه .... #مخاطب خاص ... از زیرابیان بودم خوشبختم
نوشته اصلی توسط Falconeh به خداحافظی تلخ تو سوگند... چی شد]؟؟
در حال حاضر 76 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 76 مهمان)