قبل از عمل کردن گوش کن....
قبل از واکنش نشان دادن فکر کن.....
قبل از شماتت کردن صبر کن...
قبل از دعا کردن ببخش....
قبل از دست کشیدن تلاش کن!....
Be All
You
Can be
بچه ها تصاویر درست هست و این انتشارت تصاویرم هرسال هست (برای همسالام میگم). خودتونو زیاد جوش ندین و ترجیحا ادبیاتش رو خودتون آزمون ندین چون ادبیات هنر همیشه سخت ترین بوده یه درصد به استرستون اضافه نکنه.
خبرگزاری ایرنا: سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از دستگیری داوطلب کرونایی منتشرکننده سوالات کنکور هنر خبر داد و گفت: وی به مراجع قضایی تحویل داده شده است.فاطمه زرین آمیزی درباره داوطلب کرونایی که امروز با گوشی خود از سوالات کنکور هنر عکس گرفته و آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کرده بود، اظهار داشت: بعد از پایان آزمون دروس عمومی، یک داوطلب کرونایی در بیمارستان طالقانی تهران با سوءاستفاده از احساسات عوامل اجرایی و بیماران کرونایی، موبایل به سر جلسه برد، از سوالات عکس گرفت و به شبکه های اجتماعی ارسال کرد.وی افزود: نکته قابل توجه این است که کنکور عمومی به پایان رسیده بود و فرد متخلف دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.زرین آمیزی با بیان اینکه فرصت تقلب از این داوطلب سلب شد، گفت: با توجه به اظهارات این فرد، فرد قصد تقلب نداشت و هدفش بیشتر موضوع القای لو رفتن سوالات کنکور با توجه به وضعیت موجود بود.
Be All
You
Can be
من گنگ خواب دیده و عالم تمام کر
من عاجزم ز گفتن و خلق از شنیدنش
ویرایش توسط joseph8026 : 29 مرداد 1399 در ساعت 15:23
قبل از عمل کردن گوش کن....
قبل از واکنش نشان دادن فکر کن.....
قبل از شماتت کردن صبر کن...
قبل از دعا کردن ببخش....
قبل از دست کشیدن تلاش کن!....
من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت
سلام دوستان امید وار باشید امید وار
امروز رفتم قرآن رو باز کردم بخونم بد جور به دلم افتاده بود .
و به سوره انسان رسیدم . ضمن تکرار انا هدینا السبیل . اخرش یه ایه ای آومد که اصلا استرسم ریخت . سپردم به خدا حکمتش هرچی باشه امسال یا سال دیگه .
وَ ما تَشــاءُ ونَ اِلا ان یـــشاء الله اِنَ الله کانَ عَلیماً حکیماً /30/ یدخِلُ من یشاءُ فی رحمته ......
«و تا خداوند نخواهد ، نخواهید خواست و یقینا خدا همواره دانا و حکیم است . هرکس را بخواهد در رحمتش در آورد و...
Be All
You
Can be
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)