ویرایش توسط naazanin : 04 مرداد 1399 در ساعت 12:04
منظورم این بود هممون همینطوریم . حالا یکی بیشتر یکی کمتر . وگرنه همه خستن . من خودم کلا یه سال درگیر کنکورم و خیلی دارم خستگی میکشم اینروزا . دیگه ببین بقیه که دو سال اینا هستن چی میکشن . اما اینروزا هم میگذره . روزای خوب میاد . به قول یه عزیزی : وا میشه این در. صبح میشه این شب.
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
شاید باورت نشه ولی الان 60 درصددد حداقل گفتم ، این طوری هستن ! تازه از این 60%، 50 درصد کلا شل کردن بیخیال شدن یه ده درصدی میمونن مثل تو ، خودتو باید با اون 40 درصد باقی مونده قاطی کنی و قطعا اگ بخوای بخونی با روزی 10 ساعتم میتونی جزو اون 5 % برنده باشی فقط روزی ده ساعت مستمرررر ، بعد ها روون تر هم میشی و تا 13-14 میری ان شاءالله ، اصلا نگران نباش برنامه های عجیب غریب هم نریز ، ی راهکار خوب میتونه این باشه ک یک نفر رو گیر بیاری ( ترجیحا کسی که دوستش داشته باشی ، فارغ از جنسیت هااا ، و یا ازش حساب ببری یا خوشحال شدنش برات مهم باشه ) و ازش بخوای ازت گزارش کار بخواد یا اگ سردرمیاره بهت برنامه بده یا برنامه ی معقول روزانهه بچین ( بیشتر از ی روز بچینی نمیرسی اعصابت خورد میشه ) و بخواه ک کنترل ت کنه ، گوشی ت رو هم تعطیل کن یه مدت ، هیچ اتفاق خاصی نمیفته جدی میگمهنوز 26 روز مونده (حداقل ) ان شاءالله موفق میشی
سه سال پشت کنکور موندن واقعا سخته ، شرایط سال بعد هم معلوم نیس چی باشه ، هیچ کدوم از ماها نمیدونستیم امسال قراره با ماسک و دستکش و ... بریم سر جلسه ، ممکنه خدایی نکرده سال بعد از الان هم وحشتناک تر باشه پس نقد رو بچسب و بیخیال نسیه شو و تاااا میتونی برای هدفت همیین امسال بجنگ ، غول نیستن این درسا ، بلاخره توی دوره دبیرستان ت خوندی ، سال کنکورت خوندی ، پارسال خوندی امسالم خوندی یه چیزایی ، ته مغزتن یکمی خاک خوردن نیاز ب ی خونه تکونی و یکم آب و جارو داره ، تویی که مثل اکثریت ادم ها نبودی و بیخیال ارزو هات نشدی یعنی اونقدددر زرنگ هستی و قطعااا لایق هستی که به خواست دلت برسی ، ان شاءالله که با تلاشت بهش میرسی .
این تاپیک رو بخونید :
شروع از منفی 33 درصد کنکور 99 و رتبه زیر 5000 Artur
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)