اینجوری که بوش میاد ، امسال فقط عمومیا رو سخت میگیرن ، خدا زبان رو بخیر کنه ، من از الان براش تب کردم،کتاب برا نهایی زبان چی خوبه؟( به جز شب امتحان)
اینجوری که بوش میاد ، امسال فقط عمومیا رو سخت میگیرن ، خدا زبان رو بخیر کنه ، من از الان براش تب کردم،کتاب برا نهایی زبان چی خوبه؟( به جز شب امتحان)
هر چه آیَد به سَرم باز بــگویم گُذَرَد وای از این عمر که با میـگُذَرَد میـگُذَرَد
بعضی سوالاش مثل پیرخردمند و محمدعلی شاه و ویکتور هوگو و چند سوال دیگر کپی کتاب پر سوال مهر و ماه بود، اگه تو معنی نثر گیر ندن بیست میشم
سلام عزیزان ببخشید من یه چیزی ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم کسی بهم توضیح بده
ایا کسی که امسال 18 بگیره با کسی که 2 سال پیش که راحت تر بود 18 گرفته تراز یکسانی داده میشه ؟
یا هرکس طبق کسانی که همون سال همون امتحان رو دادن سنجیده میشن و تراز میگیرن ؟
نمره ها به تدریج میاد توی سایت یا کارنامه همه نمره ها باهم بعد امتحانات میاد؟
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
تا الان که گند زدم فیزیک رو فک کنم میافتم
با اینکه ترازم قلم چی همیشه بالا 6500 بوده ولی به کل برای کنکور نا امید شدم اصلا میخوام ادامه ندم
دندون پزشکی میخواستم![]()
بعضی از سوالای ریاضی چرا اینقدر سخت بود:/این چه سیستم مسخره ایه.....خدااااااااااا
کاش یه بمب بذارن تو مجلس همشون راهی جهنم بشن به حق پنج تن/:/:/نمی خواااام
این چه ریاضی ای بود
یه سوالو عینا از کتاب می دن یه سوال از ریاضی کنکور دی ماه هم سخت تره!
خدایا منو نجات بده....
خداااااااا
سال قبل ی دونه جدول تعیین علامت تو کاربرد مشتق نکشیدم ی نمره پرید امروز به این امید اومدم سرجلسه حواسم به این چیزا باشه
ولی انگار کلا این جدولا با من لج دارن اون سواله بهینه سازی امروزم جدول میخواست ولی خداروشکر این بار نیم نمره بود
سوال آخر هم پاسخنامه سوتی داده بعدا باید اصلاحیه بدن
انگار قسمت نیست ی درسو ۲۰ خالص بگیرم
بچه ها فایلی چیزی سراغ ندارین همه لیسینینگ ها کتابو داشته باشه و یه جزوه ایی چیزی متن کتابو معنی کرده باشه با حل تمریناتش هرچی تو نت میگردم یا ناقصه یا خیلی قدیمیه
بچه ها تراز معدل 18 چنده؟ توی سایت مبتکران نوشته ترازش حدود 6000 هست که با این ائصاف شما باید تراز کنکورت 12000بشه که بتونی حداقل 9600 بشه میانگین ترازت و پزشکب قبول شی. ینی ممکنه هم قبول نشی! با درصدای 80-70! آیا درست دارم فکر میکنم یا اشتباهه؟
hey, teacher, leave them kids alone!
هر چه آیَد به سَرم باز بــگویم گُذَرَد وای از این عمر که با میـگُذَرَد میـگُذَرَد
یه سوال الان اونایی که نهایی دارن چند تا درس میتونن تبصره بزنن؟ انگار امسال اجازه دو تا درس رو دارن؟
اگه زمین خوردم بهم ضربه نزن ، اگه زدی دعا کن بلند نشم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)