چه جور بود ادبیات نسبت به سال ها پیش ؟۲۰ میشه اورد؟
چه جور بود ادبیات نسبت به سال ها پیش ؟۲۰ میشه اورد؟
فعالیت در تاریخ ۲۵ تیر ۱۴۰۲ به پایان رسید
در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید ...
واقعا قابل مقایسه با دینی نبود دینی یه دین جدید بود اصن
سوالاش شاید ریز بودن ولی میشد جوابشون بدی
من فقط اون پیرخردمندو اشتباه نوشتم با اونکه میگفت منظور از شیعه گمنام کیست(نوشته بودمش خطش زدم هعب) بقیشو نمیدونم دیگه کلیدم جرئت ندارم چک کنم ولی تو مدرسه که چک کردیم اکثرا درست بودن
دیگه ایشالا که خدای متعال خودش یاری برسونه برگم بره زیر دست مصحح خوب
و اقا من شنیدم که مصصحا وقتی بارم 0.25 عه اگه بیشتر از دو سه تا کلمه نوشته باشی چک نمیکنن این راستکیه :/؟
سلام دوباره
میخواستم یه منبع خیلی خوب واسه امتحانای نهایی بهتون معرفی کنم.کتابای "بانک نهایی خیلی سبز" درسنامهی به شدت فوقالعادهای داره.کلمه به کلمهی کتاب رو پوشش میده ولی به صورت جمع و جور و با دستهبندی و بولد کردن:>
درسنامهاش واسه دینی خیلی خوب بود
گفتم این همه این روزا تو این تاپیک غر زدم،هم شنیدین و هم تو امتیازا همدردی کردین:>♡به جبرانش یه حرکت مفید هم از من داشته باشین:>♡
هی
امتحان جالبی بود
کهر رو نوشتم نوعی اسب
ملک سلیمان به زور خودمو کنترل کردم تا ممدعلی رو بنویسم هی دستم میرفت سمت علی خالی
اون پیر خردمند بسی عجیب بود
نمیدونم چرا نوشتم جامی خط تیره کشیدم نوشتم عارف عالم شخص با تجربه
ولی حوزه ما هیچکسی اون پیر خردمند رو درست ننوشته
ینی تا فردوسی و رودکی رفتن ولی خود حافظ رو ننوشتن
خلاصه میشم 18.5
اها یکی از دوستام هم دیر اومد نذاشتن امتحان بده
اعصابم یذره خورد شد
ولی از دینی و فیزیک بهتر بود
دینی یه چیز دیگه بودا
خود علی و محمد میومدن بالای 17 نمیگرفتن
نمیدونم چرا نه میرسم نهایی بخونم نه کنکور اصلا تایم رو نمیدونم چطور تقسیم کنم الان از ۳۱ ام به بعد تا الان واسه کنکور درس نخواندم ک فقط نشستم ادبیات و دینی میخونم اخه این چه وضعشه ؟تازه امتحان های نهایی شون هم انقدر سخته ک نمیتونم هیچ کدوم رو ۲۰ شم ؟خب ایا این انصاف هست ؟چطور میخوان واقعا اینا رو لحاظ کنن ؟باورم نمیشه ینی واقعا امکان داره نمرات و درنظر نگیرن؟بابا توی حوضه ما صد نفر درحال تقلب کردن هستن چطور اخه میشه ؟این انصاف هست ؟واقعا دیگ کم کم دارم نا امید میشم ای کاش همون سال اول میخوندم و هر چی اوردم و میرفتم خاک تو سرم ...
واقعا من نمیدونم این پیشنهاد کدوم خری بوده؟امتحان هامو یکی پس از دیگیری دارم ...رینم الان باید چی کار کنم ؟خب کسی ک دانشگاه خوب بخواد باید چی کار کنه ؟ینی من دینی رو گند زدم دیگ باید قید داشنگاه خوب و بزنم ؟هر روز ک گند میزنم بر میگردم ۱۰۰ تا از اوم رتبه ای ک هدفم بود و کم میکنم اخرشم تا اخرین امتحان میرسم به صد هزار چی کار کنم واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجوری که بوش میاد ، امسال فقط عمومیا رو سخت میگیرن ، خدا زبان رو بخیر کنه ، من از الان براش تب کردم،کتاب برا نهایی زبان چی خوبه؟( به جز شب امتحان)
ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
بعضی سوالاش مثل پیرخردمند و محمدعلی شاه و ویکتور هوگو و چند سوال دیگر کپی کتاب پر سوال مهر و ماه بود، اگه تو معنی نثر گیر ندن بیست میشم
سلام عزیزان ببخشید من یه چیزی ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم کسی بهم توضیح بده
ایا کسی که امسال 18 بگیره با کسی که 2 سال پیش که راحت تر بود 18 گرفته تراز یکسانی داده میشه ؟
یا هرکس طبق کسانی که همون سال همون امتحان رو دادن سنجیده میشن و تراز میگیرن ؟
نمره ها به تدریج میاد توی سایت یا کارنامه همه نمره ها باهم بعد امتحانات میاد؟
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
تا الان که گند زدم فیزیک رو فک کنم میافتم
با اینکه ترازم قلم چی همیشه بالا 6500 بوده ولی به کل برای کنکور نا امید شدم اصلا میخوام ادامه ندم
دندون پزشکی میخواستم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)