نوشته اصلی توسط
Ngizz
من برای زیست آزمون خیلی سبز دارم تالیف ماز البته الان دیگه تو بازار نیست فقط پی دی افش هست.
شیمی هم فار دارم هم موج ولی با موج بیشتر حال میکنم از یه آقا پسری که سال 97 شیمی به اون سختی رو 92 درصد زد هم پرسیدم گفت زوج ای کیو و موج آزمون بهترینه برای شیمی
ریاضی موج آزمون دارم البته آخر کتاب جامع مهر و ماه چند سری آزمون داره اونا رو هم برسم حل میکنم.
فیزیک موج آزمون دارم که خب همه میدونن در حد کنکور تجربی یکم بالاتر سطح عادیه ولی من بیشتر به چشم این نگاش میکنم که سوال سختر هم اومد شکه نشم وگرنه بیشتر تمرکزم اول رو گاج نقره ای بعد یک قدم تا صد و آخر تست های مارک خودش برای دوران جمع بندیه.
ادبیات من هفت خوان دارم که خوان هفتم آزمون جامع هست ولی تو کتاب های مبحثیشم آزمون داره هم پایه به پایه هم جامع. موج آزمون ندارم ولی شنیدم سخته.
دینی دورتند دارم و بهم گفتن از موج آزمون بهتره ولی نظری راجب ازمون خیلی سبزش ندارم فقط دیدم که درس به درس نیست.
عربی موج آزمون دیگه فکر کنم بهترین گزینه هست
زبان من آزمون خیلی سبز دارم درس به درس آزمون داره.
در کل الان که دیگه منابع اولم تمومه دوره هم کردم تقریبا سعیم بر اینه همراه کنکورا یه بار دیگه از روی اینا دوره کنم اگه وقت اجازه بده نگاهی به خط ویژه ریاضی و فیزیک و عمومی ها هم ميندازم. سعی کن تمرین های ریاضی و فیزیک کتاب درسی نظام جدید هم حل کنی چون پارسال ضربه خوردیم از این موضوع