سلام. دوستان .تقریبا به نظر تون برای کنکور 99 ، چقدر مجبورین هزینه کنین؟( جمعا شامل کتاب ، مشاور، ازمون ازمایشی و کلاس کنکور)
کمتر از یک میلیون
بین یک تا دو میلیون
بین دو تا سه میلیون
بین سه تا چهار میلیون
بین چهار تا پنج میلیون
بین پنج تا شش میلیون
بین شش تا هفت میلیون
بین هفت تا هشت میلیون
بین هشت تا نه میلیون
بین نه تا ده میلیون
بیشتر از ده میلیون.
سلام. دوستان .تقریبا به نظر تون برای کنکور 99 ، چقدر مجبورین هزینه کنین؟( جمعا شامل کتاب ، مشاور، ازمون ازمایشی و کلاس کنکور)
ویرایش توسط reza333 : 04 شهریور 1398 در ساعت 00:06
بدون کلاس و کنکور آزمایشی، در خوش بینانه تریین حالت ممکن:
یک و خوردی
همین تازه داشتم چندتا کتاب سفارش میدادم پونصد شد. برای سه تا کتاب!
خونه خراب میشیم![]()
!Saved by Grace, through Faith, in the gift of God
۱۴۰۰ کتابای پایه و کمی دوازدهم خریدم. ۱ و ۶۰۰ هم تا ۲۰ شهریور کامل کتابای کنکور رو میخرم.اخرش شاید ۳۰۰.۴۰۰ دیگ هم در طول سال بگیرم که کلا بدون کلاس ۳ و خورده ای خرج میشه برام.اینم بگم بیشتر کتابای خوب بازار رو گرفتم یا میخوام بگیرم
سلام من کنکوری نظام جدید 1400 هستم. کسی کانالهایی که منابع بروز رو میذارن داره برام پی وی بفرسته؟؟؟؟؟کتاب و دی وی دی و...
مشاور نمیخوام
قلم چی 1 تومن
500 600 م احتمالا پول یه سری کتابا میشه![]()
Success is what you make it
Take it how it come
بستگی به نظام جدید و قدیم داره
نظام قدیما میتونن کتاب دست دوم بخرن که هزینه هاشون کمتر بشه اما نظام جدیدا حتمن باید کتاب جدید بگیرن چون قبلیا چاپ اول بوده و قطعا مشکلاتی داشتن
LEFT
4/19/2021
سلام
از کانال و گروه های زیر استفاده کنید، همه چی رو رایگان قرار میدن
@sanjeshx
@iR_DVD @silentok
https://t.me/join---chat/OZiupERJoNSw21rxEi3H_w
https://t.me/konkor_baran
مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور
در اولین فرصت به سوالتون پاسخ داده خواهد شد.
ببینید
کسایی که توی قلمچی کار میکنن مخصوصاٌ مسئول ثبت نام کلاٌ هر چیزی رو دوبل بهتون میفروشن
بهترین راه برای ثبت نام آزمون ها هم اینه که زنگ بزنید تهران 0218451
یا تماس با کانون از این صفحه شماره ی خودتون رو بزارین بهتون زنگ میزنن البته روش اول هم اسمتون و شمارتون رو میگیرن بهتون زنگ میزنن
من پارسال که ثبت نام کردم 300 تومن پایین اومد قیمتش البته کسایی رو هم شنیدم با حتی 200 تومن پایین تر از من هم ثبت نام کردن کلاٌ یه قیمت پایه داره یه مقداری بسته به نظر خودشون روش میکشن یا نمیکشن یا اصلاٌ بعضیا رو کلاٌ پول نمیگیرن( بورسیه نه)
قیمت پایه امسال هم 1/100هست
![]()
ویرایش توسط Churchill : 04 شهریور 1398 در ساعت 15:30
♡Be your Own HERO
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)