وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
دوستان خیلی ممنون ازانرژی مثبت دادنتون خیلی درروحیه م تاثیرگذاربودانشالله همه موفق باشید برای من هم دعاکنید دیگه برام مهم نیست دیگران چی بگن یاازترازم قضاوتم کنن فقط تاثانیه آخرتلاشمومیکنم امیدوارم موفق بشم.
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
او شنوا و داناست .
ویرایش توسط high-flown : 23 مرداد 1398 در ساعت 11:19
او شنوا و داناست .
اولا اینکه جبهه نگیر بهم چون اعصابم قاطی شه برات خوب نمیشه
هعی میگی منظورت چیه
منظورمم اینکه برا کانون بخون با ساعت مطالعه بالا
مدرسه برات مهم نباشه
تو کانون درصدهات خوب باشه حتما تو مدرسه هم نمیره خوب میگیری
امتحان های خانم محمودی هم انچنان سخت نیست ک نتونی ده بگیری اینم مثالش برات
او شنوا و داناست .
منم تازه شرو کردم؛ فک کنم اخر هفته دوم باشم. ن کلاس میرم ن ازمون دارم. رو مفاهیم و تعاریف کار میکنم. شروع کمی بیشتر از کمی کسل کننده س واسم؛ ی خورده بیشتر از اونی ک گفتم و احتمالا کمتر از چیزی ک برداشت میشه از حرفام. افکار خارج از کنکور بیش از نیمی از توانم رو هدر میدن ولی میدونم این روال همیشگی نخاهد بود. دو چیزو نمیتونم ب درستی کنترول کنم. تمرکز رو مفاهیم ازمون و عادت های ویکی گردیم. مفاهیمی ک واسه ازمون باید مرور کنم ب مراتب کوچکتر از اونیه ک میدونم. ازمون سراسری زهن خلاق رو نابود میکنه. تو ازمون زیاد مهم نیست چقت تسلط داری؛ سرعت عمل ب مراتب موثر تر از تسلط بر مفاهیمه. با این حال ترجیح میدم مفاهیم رو مرور کنم. مثلا تعاریفی از مشتق پذیری عوض شدن و باید تعاریف غلط کتاب درسی رو بپذیرم. البته هنوز مشتق ها رو نرسیدم ولی میدونم عوض شدن. ویکی گردی هم درد کوچیکی نیست! تا ماه گزشته روزی 8 تا 10 ساعت ویکی میخوندم، روی هم 15 تا 20 هزاز ساعت اگه درست براوردش کرده باشم. کمتر از یک درصدش ب درد ازمون میخوره. من ک فک میکنم تو مسبر درستم هرچند ک کیفیت کار کمی پایینه.
There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
کسی که ترازش دو رو بر 7000 هست تابستون رو می تونه نبنده پایه ها رو ....
ولی واسه دانش آموز متوسط اگه نتونیم تابستون رو پایه ببندیم بهتره فکر کنکور 1400 باشیم.... واقعا امکان نداره توی دوران پاییز و زمستون بشه هر سه سال رو خوند. البته اگر فارغ التحصیل هستید میشه کاریش کرد اما دانش اموز دوازدهمی دیگه لطفا واقعا رویایی فکر نکنید و واقع بین باشیم امکان نداره بدون ترکوندن توی تابستون یه دانش اموز متوسط رتبه ای در حد سه رشته برتر بیاره متاسفانه :/
!Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)