سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
سلام مرسی
با توجه به اطلاعاتی که میدین اگه تو این مدت خط ویژه بخونید "بهترین نتیجه ی خودتون رو میتونید بگیرید"
درصد نمیشه گفت که اون بستگی ب عمل خودتون سرچلسه داره.ولی طبیعتا خوندن خط ویژه به جای اون مرور مهروماه ک میگید بهتره و بهترین نتیجتون رو میتونید بگیرید.ازمون زدن هم یادتون نره
موفق باشید![]()
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
با اریان حیدری باشو پادشاهی کن با بقیه منابع باش و هر چه خواهی کن
Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃
سلام
کسی میدونه خط ویژه نظام جدیدش چطوریه؟
یه درسنامه خلاصه و جمع و جور به همراه تست کافی میخوام .
میکرو پایه رو یه مقدار خوندم ولی خیلی اشکال دارم چیز زیادی ازش نمیفهمم.
لطفا اگه کسی پیشنهادی داره بگه.
ممنونم از همگی![]()
سلام
گاج سال 98 یه کتاب خط ویژه ریاضی دهم داد و دیگه هم بعدش چاپ نشد،
اون کتاب به نظر من اگه بصورت جامع و نه تک پایه نوشته میشد،
یکی از بهترین کتاب های خط ویژه در میومد،
واقعا عالی بود نحوه نگارش و خلاصه و پر تست بودن درسنامه هاش.
اون خط ویژه جامع ریاضی رو من نمی پسندم.
ولی اگه استفاده کنی بد هم نمیدونم (بهتر از مثلا جزوه آریان حیدریه :-))
در مقابل
ایناهم گزینه های خوبی محسوب میشن=
1) جزوه ریاضی عباسپور
درسنامه ها خلاصه ولی به شدت کامل و تیپ بندی شده / زیر هر درسنامه مثال تشریحی آورده که به نظرم با تمرین کردنش به درسنامه مربوط بهش کامل مسلط میشی / انتهای هر فصل تمام تست های کنکور 20 سال اخیرش آورده که خب به نظرم کسی که میخواد از الان ریاضی بخونه میاد درسنامه رو میخونه، مثال ها رو زوج/فرد حل میکنه و تمام درسنامه های یک فصل مطالعه که شد میره سراغ تست های کنکورش،
2) کتاب جمع بندی cbc مبتکران
این کتابم به نظرم خیلی مفیده، دادبام نوشته، حجم زیادی نداره درسنامه هاش و با کنکور 98 و 99 مطابقت بالایی داشت. کنکور 1400 که با هیچ درسنامه و کتابی تقریبا مطابقت آنچنانی نداشت.
3) کتاب جمع بندی و پیش بینی کنکور 1400 سادات + درسنامه کتاب تخته سیاهش.
اینم گزینه خوبیه، منتهی بهتره شما قبلش درسنامه کتاب تخته سیاه رو بخونی که خب حجم آنچنانی هم نداره و برای تیپ بندی و تست هدف دار بیشتر بیای سراغ جمع بندیش. داخل کتاب جمع بندی در واقع در 4چوب سوالات 98 و 99 حرکت کرده و از این نظر خیلی خوبه. خبر از چاپ جدید امسالش ندارم برای همین جاپ 1400اش رو گفتم.
4) جزوات نکته تست ملاک پور + فیلم 1400 ملاک
اینم گزینه خوبیه. البته فیلم دیدن رو هیچ وقت برای کسی که زمان نداره پیشنهاد نمیدم. ولی جزواتش کامل هست و یه خوبی که داره اینه که برای هر جزوه ای تست های کنکور رو هم جدا آورده.
یک جام شراب صد دل و دین ارزد
یک جرعهی می مملکت چین ارزد
جز باده لعل نیست در روی زمین
تلخی که هزار جان شیرین ارزد
«من از مردم متنفر نیستم ، فقط حس بهتری دارم وقتی دور و برم نیستند» .
سلام وقتت بخیر (:
ببخشید من جای ایشون جواب میدم، خودم در طول سال جامع مهروماه رو کار کرده بودم الان هم آزمون پلاس میزنم
چاپ جدیدش خیلی بهتر شده آزمون ها برای من سطحش متوسطه دوستمون درست گفت همه تیپ تست ها رو آورده و میتونی اون مبحث رو خوب یاد بگیری
از لحاظ تنوع سوال خوبه واقعا این رو خوب کار کنی و درکنارش آزمون های جامع چه کنکور چه موسسات به نظرم اوکیه برات
میمونه بحث درسنامه...تو پستای قبلی بچه ها پیشنهاد های خوبی دادن انجام دادنش خالی از لطف نیست
ولی اگه میخوای با مهروماه پیش بری اون درسنامه خلاصه خودش شاید بعضی جاها برات گنگ باشه
وقت خوندن کتاب جامع هم نیست
من خلاصه های مهروماه جامع رو دارم به صورت یه فایل پی دی اف درآوردم خودم باهاش مرور میکنم
برات امتیاز میکنم شاید بدردت خورد...
همین دیگه موفق باشی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)