سلام
درمورداول وچهارم که استادخیلی بهترازمن راهنمایی کردند
درمورددومچربی کلاژن داره بله کاملادرسته کلاژن یک نوع رشته پروتئینه (ساختاریه فکرکنم خارج کتاب)که موجب استحکام بافتهامیشه بافت چربی بخاطرخاصیت ارتجاعی که داره کلاژن کمتری درساختارخودش داره امانمیشه ازوجودش صرف نظرکردوجودواکوئل های زیاددرچربی ومقداری کلاژن به بافت چربی این امکان رومیده که درعین آب گریزی وتوانایی تغییرحجم بتونه استحکام لازم برای تغییرحالت ازمایع به جامدرودردماهای پایین داشته باشه اصطلاحابتونه فرم وشکل بگیره
درموردسوم کاملادرسته خون بافت پیوندی سیال هست وهمونطورکه میدونیم بافت سیال به استحکام نیازنداره برای همین کلاژن نداره مثلامثل چربی نیست که بخواهددربدن انباشته بشه یاچیزی رودرخودش ذخیره کنه ونقش اصلیش انتقال موادهست