سلام دوستان.
رفقا من تقریبا یک هفته ای می شه که شروع به درس خوندن جدی کردم تقریبا روزی 6 ساعت رو خوندمامسال یازدهم تجربی هستم.
اما امروز که رفتم سرجلسه آزمون دیگه حداقل انتظار داشتم 40 درصد از هر درس رو بزنم(چون فقط نصف مباحث آزمون رو رسیده بودم بخونم) اما وقتی رفتم سر جلسه با اینکه اون مبحث رو کامل خونده بودم از روی کتاب تستام اما وقتی سوال رو نگاه می کردم سوال آشنا بود اما روش حل رو یادم نمی یومد نمی دونم منظورم رو متوجه شدید یا نه یا به عبارت دیگه یادم رفته بود الخصوص توی زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک کلا دروس اختصاصی (عمومی ها رو 4 و5 شنبه قبل آزمون خوندم)
حالا سوالم اینه من باید چطوری می خوندم و مرور می کردم که هم وقت کمی ازم می گرفت هم مطالب یادم می موند ؟
(فقط من اغلب تاپیکای مربوط به مرور و چگونگیش رو خوندم اما به نظرم خیلی وقت گیره و آدم نمی تونه به مباحث جدید برسه )
لطفا روشی رو که خودتون به کار بردید و تراز بالا کسب کردید و رتبه برتر شدید یا خواهید شد رو برام به صورت کامل توضیح بدید.
فقط لطفا روشی باشه که در زمان کم بیشترین بازدهی رو بده.
ممنون از همه دوستانی که من رو کمک خواهند کرد و اونایی که می خونن و کمک نمی کنن و اونایی که می خونن و نمی دونن چطوری باید کمک کنن
خلاصه اگر جواب بدید خیلی خوشحال می شم چون واقعا بهش نیاز دارم.![]()