نوشته اصلی توسط
Merlin021
سلام دوستان
من یک ترم علوم تربیتی اموزش ابتدای توی دانشگاه فرهنگیان خوندم. البته قصد من از زدن دانشگاه فرهنگیان بیشتر مهندسی های رجایی و دبیری ها بود اما کمبود ظرفیت های استانمون ناچار به انتخاب این رشته شدم به دبیری ریاضی و فیزیک واقعا علاقه داشتم و همچنین شرایط استخدامی و پولی که میدن و شاید برداشتن کمی زحمت از دوش خانواده از دلایل انتخابم بودن
چیز هایی که در ذهن داشتم از دانشگاه اینجا واقعا ندیدم و همچنین با شناختی که نسبت به دانشگاه های سراسری دیگه دارم و رفتم دلسرد شدم .
همچنین من فردی هستم که تلاش کردن و سخت فکر کردن روی مسائل رو دوس دارم (برا همین کلا رشته ریاضی فیزیک بودم)
الان واقعا حالم بده به نظرتون انصراف بدم ؟ یا بعد این 4 سال گذراندن مرحله مثلا دانشگاهی حداقل شرایط بهتری خواهد بود میترسم خود اموزش و پرورش هم وضعیتش از چیزی که در نظر دارم هم بدتر باشه
و چند سوال دیگه داشتم
1- بعد اتمام دوره کارشناسی محل خدمتی که تعیین شده اجازه تحصیل برای ارشد میده ؟
2- اگر الان انصراف بدم چقد باید هزینه بدم ؟ تعهد دادم ولی تا حالا حقوقی ندادن فقط تحصیل بوده و کلا میشه بگید هر ترم که به خوندن اضاف میشه چقد توی انصراف اضافه میکنه ؟
3- بعد اتمام درس اگر کسی انصراف بده حالا سال های اول یا دوم خدمت اینا اونوقت هزینه ها چقدره ؟ و اینکه باید باز سربازی بره ؟