سلام
دوستان فارغ التحصیل تجربی هستم میخواستم کلاس ریاضی برم ولی بین سادات و حیدری گیر کردم کیا کلاسشون رفتن و نتیجه گرفتن میگن حیدری خفن تر درس میده
لطفا در باب این دو استاد فقط راهنمایی کنید استاد دیگری مدنظرم نیست.
ممنون.
سلام
دوستان فارغ التحصیل تجربی هستم میخواستم کلاس ریاضی برم ولی بین سادات و حیدری گیر کردم کیا کلاسشون رفتن و نتیجه گرفتن میگن حیدری خفن تر درس میده
لطفا در باب این دو استاد فقط راهنمایی کنید استاد دیگری مدنظرم نیست.
ممنون.
من چندتا از دی وی دی های بابک سادتو دیدم
در این حد میدونم که خیلی ساده و روون درس میده
زیادم اهل نکته گفتن و گیج کردن بچه ها نیست
برای افرادی که ریاضیشون خیلی ضعیفه یا حتی متوسطه کلاساش مناسبه
من از تدریسش راضی بودم
درمورد حیدری چیزی نمیدونم دیگه
ببین داداش من از سادات خبری ندارم اما آریان حیدری کلا ریاضی درس نمیده پیچوندن سوالارو یاد میده اونم نه همه مباحث یه تعدادیشو بقیه رو میپیچونه کلا بچه ها به خاطر این خیلی دوسش دارن چون مثل شومن میمونه کلی میخندی سر کلاسش خیلیم چرت و پرت و ادا اطفار در میاره اما وای به روزی که سوالای کنکور یکم نکته دار باشه مثل خر تو گل میمونی کلا اگه خود آریان حیدری بره کنکور بده فکر نمیکنم بالای ۷۰ بزنه
اریان حیدری صد در صد عالیه هم رشته ریاضی هم تجربی
بابک سادات اصلا در حدی نیست که مقایسه بشه با اریان فقط کتاب جمع بندیش خوبه که واسه انتشارات راه اندیشه است
سادات فارغ التحصیل امیرکبیره صورتی که حیدری فوق لیسانس شریفه ضمنا من خودم هرچی ازش دیدم تستاشو زدم مشکلی نبوده رو همه هم جواب میده
من ناچارا کلاسای حیدری رو تو کلاسینو دیدم ببین : زیاد منم منم میکن و خیلی هم زود قاطی میکنه همین دو هفته پیش قهر کرد و از کلاس رفت و سروش اومد برا راضی کردنش و...
اما سادات : زیاد نکته باز نیست و کمال گراست . یعنی شمایی که 3 سال نخوندی سال اخر میخوای یترکونی دردی رو دوا نمیکنه . اما در حالت کلی چون سادات از کتاب جامع خودش (تختهسیاه) درس میده میتونه مناسب تر باشه و حیدری خودش جزو میده و از مهرماه جامع تکیلف میده .
تو کلاس حیدری خسته نمیشی چون یکم شوخی داره و صداش خرخر نمیکنه اما سادات چون یکم داد میزنه صداش شاید اذیتت کنه .
هر دوتا هم ضعف دارن هم قوت ... شخصی خودت انتخاب کن . با یک دبیر بتاز![]()
Be All
You
Can be
حقیقتش من
دبیرای مختلفی رو دیدم
مثل منتظری
یا آرش رحیمی
ولی بدرد بخور نبودن
تعریف آریان رو خیلی شنیدم
بابک هم همینطور.
حالا اینقد از این شاخه به اون شاخه بپر تا اخرش 2 درصد هم نزنی
دیگه اگه سطحت ریاضیت در این حدم نیست که بدونی اگه a+b+c اگه صفر شد یکی از ریشه ها میشه یک اون یکی میشه C/a برو سادات رو ثبت نام کن
من خودمم به حیدری پیام دادم گفتم که از پایه شروع میکنی گفت که نه
Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)