خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

      Maghror
      نمایش مشخصات

      نقطه ذوب اسید چرب سیر شده بالا است یعنی چه

      نقطه ذوب یعنی چه و نیز بالا و پایین بودنش را نیز متوجه نمیشوم در ضمن چرا اسیدهای چرب سیر نشده نقطه ذوب پایینی دارند
      ویرایش توسط zamina : 20 مهر 1397 در ساعت 19:25

    2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

      bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zamina نمایش پست ها
      نقطه ذوب یعنی چه و نیز بالا و پایین بودن هم متوجه نمیشوم در ضمن چرا اسیدهای چرب سیر نشده نقطه ذوب پایینی دارند
      یعنی توی چه دمایی ذوب میشن که به تعداد کربن و پیوند هاش مربوطه
      نقطه ذوب اسید های چرب به ترتیب از زیاد به کم :سیر شده > سیر نشده
      همونطور که آلکین ها از آلکن ها و ار آلکان ها نقطه ذوب کمتری دارند توی اسید های چرب هم همینطوریه

    3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

      Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed79 نمایش پست ها
      یعنی توی چه دمایی ذوب میشن که به تعداد کربن و پیوند هاش مربوطه
      نقطه ذوب اسید های چرب به ترتیب از زیاد به کم :سیر شده > سیر نشده
      همونطور که آلکین ها از آلکن ها و ار آلکان ها نقطه ذوب کمتری دارند توی اسید های چرب هم همینطوریه
      فقط یه سوال نقطه ذوب بالا است و یا پایین است یعنی چه

    4. Top | #4
      کاربر فعال

      نمایش مشخصات
      وقتی نقطه ی ذوب یکی از کس دیگه بالاتره یعنی تو فشار ثابت گرمای بیشتر باید بهش بدیم تا برسه به نقطه ی ذوبش.نقطه ی ذوب جاییه که تغییر فیزیکی اتفاق میفته
      مثلا نقطه ی ذوب آهن از آلومینیم بالاتره.چون باید گرمای بیشتری بهش بدیم تا ذوب شه

    5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

      bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zamina نمایش پست ها
      فقط یه سوال نقطه ذوب بالا است و یا پایین است یعنی چه
      یعنی یه چربی داریم جامده
      وقتی نقطه ی ذوبش 50 درجه باشه یعنی اگه دما رو 50 درجه کنیم اون چربی ذوب میشه
      حالا اگه یه چربی داشته باشیم که نقطه ذوبش 40 درجه باشه ما به 40 درجه دما نیاز داریم
      پس چربی اول نقطه ذوب بالاتری داره

    6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zamina نمایش پست ها
      نقطه ذوب یعنی چه و نیز بالا و پایین بودنش را نیز متوجه نمیشوم در ضمن چرا اسیدهای چرب سیر نشده نقطه ذوب پایینی دارند
      حاجی ببین نقطه ذوب دمایی هستش که توی اون دما جسم حالت فیزیک خودش رو از دست میده و ذوب میشه مثلا نقطه ذوب آب صفره اگه یخ که حالت جامد داره دماش برسه به صفر درجه شروع میکنه به آب شدن و از حالت جامد به مایع تغییر میکنه...
      حالا وقتی میگن نقطه ذوب یه جسم بالاست یعنی نیاز به انرژی و دمای بیشتری داره تا اون ماده تغییر حالت بده ...
      اسید های چرب سیرنشده هم چون پیوندشون یه جورایی سسته انرژی کمتری نیازه داره (نسبت به سیر شده ها) تا تغییر حالت بده
      متوجه شدی ؟
      امروز یا فردا خیلی شبیه "یا زندگی یا مرگ"هستش ... مسئله اینه ما همیشه راه آسون رو انتخاب میکنیم . ترجیح میدیم بمیریم تا اینکه راه سخت زندگی کردن رو به پیش بگیریم ... شاید به خاطر همینه که میخوام از فردا زندگی کردن رو انتخاب کنم

    7. Top | #7
      کاربر اخراجی

      Mashkok
      نمایش مشخصات
      هر چه نقطه ی ذوب بیشتر و بالاتر باشه یعنی جامد تر یعنی چربی سیر شده هست و هر چه نقطه ی ذوب کم تر و پایین تر باشه یعنی مایع تر یعنی اسید چرب سیر نشده هست

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن