از canco استفاده کن
خیلی نرم و پررنگه
چرا هیشکب اینجا اسمی از بیک نمیبره بهترین خودکاری هستش که تو عمرم استفاده کردم
"A Smooth Sea Never Made a Skillful Sailor"
زبرا سیلیکون داره قسمت پایینش منم بجز زبرا با خودکار دیگه برا طولانی مدت بنویسم تاول میزنه انگشتم .کنکو پایینش سیلیکون نداره و خط خطیه بیشتر اذیت میکنه .پنتر هم اخیرا گرفتم سیلیکونیه پایینش و حالت ارگونومیک جای انگشت داره و روون تر هست به نسبت زبرا .
سلام منم همین مشکلو داشتم یعنی الان بغل انگشت وسطم (اسم انگلیسیش یه لحظه اومد به ذهنم) رو نگاه کنی صاف نیست انگار یه برآمدگیه کوچیک داره انقدر خودکار دستم گرفتم. ولی خیلی وقته الان روان نویس استفاده میکنم، هم اصلا اصلا فشار لازم نیست بیاری فقط دستتو تکون بدی مینویسه هم اینکه دیرتر از خودکار تموم میشه. فقط توجه کن که دو نوع داریم مایع و ژل دار، ژل دارا نوکش خیلی سفت و یه جورایی ضخیمه حتما مایعشو بگیر (روشون مینویسه Liquid / Gel)
من این مشکل رو دارم بخاطر اینکه دستم زود خسته میشه، و دو راه رو استفاده میکنم ...یک» از خودکاری که روان مینویسه و زیاد نمیخاد فشارش بدی و بدنه نازکی داشته باشه استفاده میکنم( فارغ از مارک و..) دوم اینکه من دست راست هستم، جدیدا دست چپ هم شدم و با دو دستم می نویسم..(همیشه دوسداشتم با دست چپ بنویسم، و الان چون واقعا نیاز داشتمش خیلی راحت با دست چپم هم می نویسم .خسته هم که شدم دست عوضی میکنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)