خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

رشته ی حقوق یا روانشناسی یامشاوره یا علوم سیاسی ( لطفا لطف کنید متن رو کامل بخونید )

سلام دوستان امید وارم حالتون خوب بدن و روح روانتون در نهایت سلامت جیبا وحساباتون پر پول حلال اوضاع زندگی کاملا به کام رتبه هاتون تک رقمی معدلاتون 20 وکارنامه ی اعمال تون پر از عمل نیک باشه (الهی آمین )
      دوستان من مدتی کمی هست که عضو این انجمن شدم برای همین مطمئن نیستم که در بخش مناسبی تایپیک میزنم یانه حالا اگه جاش نامناسبه شما لطفا به بزرگی خودتون ببخشید
      حالا سوال من از شما این هست که به طورکلی از نظر درآمد موقعیت اجتماعی و آینده ی شغلی کدوم یک از چهار رشته ی حقوق و روانشناسی (بالینی ) ومشاوره و علوم سیاسی رو بهم پیشنهاد می کنید
      البته حقوق را در صورت قاضی یا وکیل شدن در نظر بگیرید
      از نظر خودم و هر مشاور و اهل فنی که ازش پرسیدم به این شرح که گفتن
      حقوق در هرشرایطی از بقیه بهتره و روانشناسی از مشاوره صد درصد بهتره از هر نظر و علوم سیاسی هم گفتن بیش تر به داشتن پارتی و واین که تاچه مقطعی بخونم بستگی داره
      در ضمن باید اضافه بکنم که لطفا این رو هم در نظر بگیرید که بنده حقیر کمی معلولیت جسمی حرکتی دارم و البته نیاز به ویل چر ندارم وخودم می تونم راه برم
      راستی اینم اضافه کنم که من حوصله ریاضیا رو ندارم و ریاضیم به شدت ضعیفه ( خودم خودم رو در ریاضیات کودن می دونم )
      (ضمنا به هیچ وجه حتی اگر گرسنه بمونم حاضر به کار برای وزارت ور شکسته ی آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی و کمیته ی امداد نیستم .)+ ضمن نهایت احترام برای همه ی کسانی که خود یا بستگانشان در این نهاد های مذکور شاغل هستند در واقع این از کم سعادتی وبی لیاقتی من است که حاضر به اشتغال در نهاد های مذکور نیستم..
      درضمن تحصیل در هر کدوم از این رشته هارا تا مقطع دکتری در نظر بگیرید
      چیز های هم که برام مهم هست به تر تیب اولویت هایی که برام مهم هست خدمت تون عرض می کنم
      درضمن رشته ی دبیرستان انسانی بوده است
      1- موقعیت اجتماعی
      2- قدرت دراجتماع (مثل قاضی که قدرت داره)
      3- سر و کله نزدن باعامه ی مردم مخصوصا خرد سالان و کودکان + با طیف کمتری از افراد در ار تباط باشیم وتر جیحا بزرگسال باشندامید وارم تونسته باشم من ظورم رو خوب به عرض شما برسونم
      4- میزان درآمد
      5- سختی و آسونی دروس رشته
      (ضمنا همه ی رشته هارا در صورت تحصیل در دانشگاه آزاد در نظر بگیرید)

دوستان خیلی از حضورتون پوزش می خوام که متن طولانی بود ولی چو ن قبل از هر تصمیمی بهتره که مشورت بشه خواستم از معلومات شما دانشمندان و آینده سازان این مملکت هم استفاده کنم
      لطفا با ذکر دلیل بفرمایید که به نظرتون کدوم رشته بهتره

باتشکر فراوان از همه ی خوانندگان و پاسخ دهنگان این تایپیک + پوزش مجدد بابت طولانی بودن متن
      ویرایش توسط mohammad gavad : 18 مرداد 1397 در ساعت 13:54

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      حقوق بهتره
      +روانشناسی

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      up

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      up

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      هیچ کدومشون «تموم» معیارهایی که گفتین رو نداره ولی به نظر من (با توجه به اینکه رشته ام انسانی نبوده و آشنایی خیلی کم و مختصری دارم) حقوق بهتره.
      بیشتر هدفم این بود که بهتون بگم که مراقب باشین اشتباه نکنین چون کسی با خوندن علوم سیاسی سیاستمدار نمی شه. شما فقط «علوم» سیاسی رو می خونین . یه رشته است که با خوندنش در مورد مدل های حکومت و کنش ها و ... بحث میشه؛ نه چیز بیشتری ... .
      هرگز فراموش نکن که «چه‌کسی» هستی؛ چون"دنیا" فراموش نمی‌کنه. /

«رندی» دیدم نشسته بر خنگ زمین
      نه کفر و نه اسلام، نه دنیا و نه دین
      نه حق، نه حقیقت، نه شریعت نه یقین
      اندر دو جهان که را بود زهره این

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      حقوق بهتره
      حداقل بخاطر اینکه پارتی نمیخواد و درآمد خوبی میتونی از جانب اون داشته باشی و اصلا هم با بچه جماعت سر و کار نداره ولی روانشناسی و اینا با هر قشری سر و کار داری که عمدتا تعادل ندارن و این خودش بدتر از هزار تا بچه س
      علوم سیاسی هم یا باید کار بلد باشی یا متصل و بازار کار محدودی داره مگه اینکه یه چیزیت بشه
      آینده کاری رشته حقوق که بخوایم بیشتر بررسی کنیم اول اینکه باید شما علاقه فراوانی داشته باشی الان وکیل خوب صرف اینکه بخواد یه نگاهی به پرونده بندازه و نظرشو بگه 2 میلیون میگیره ولی همونطوری که گفتم وکیل باشه چون هر ساله یه آزمون وکالت برگزار میشه که خیلی سخته میگن و خیلیا اصلا نمیرن دنبالش دیگه
      ولی اینکه بخوایم اون معیار سر و کله نزدن با مردم رو رو شغل هایی که گفتی اعمال کنیم نه تنها این رشته ها بلکه هیچ رشته ای نمیمونه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حقوق اگه علوم قضایی باشه خوبه وگرنه همینطوری حقوق بخونی بیکاری :/
      روان شناسی هم بالینی باشه و بلافاصله استخدام شی
      دیگ بقیش پارتی میخاد :/

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن