سلام دوستان گرام
طبق گفته ی این سایت
https://www.uniref.ir/Ranking7-1397
دانشگاه ایران در سال 97 برترین دانشگاه علوم پزشکی کشورع!!!!
چقدر این اطلاعات صحت داره؟!![]()
سلام دوستان گرام
طبق گفته ی این سایت
https://www.uniref.ir/Ranking7-1397
دانشگاه ایران در سال 97 برترین دانشگاه علوم پزشکی کشورع!!!!
چقدر این اطلاعات صحت داره؟!![]()
قیامت قامت ای قامت قیامت
قیامت کرده ای زین قد و قامت
موذن گر ببیند قامتت را
به قد قامت بماند تا قیامت
بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
ببین از نظر علمی،اساتید،امکانات و جو دانشگاه، دانشگاه ایران با اختلاف بهترینه، منتها مُد شده رتبه برترا میرن تهران و بهشتی...
خُنُک آن قماربازی، که بباخت آنچه بودش
بنماند هیچش إلّا، هوس قمار دیگر...
آره دکترمنم یادمه یه جایی خوندم دقیقانمیدونم کجامدرکش هم بین المللیه وازدانشگاه تهران معتبرتره
دیدیدگفتم پزشکی ایران عالیه دکتر![]()
نگران منی به توقرصه دلم
قیامت قامت ای قامت قیامت
موذن گر ببیند قامتت را
بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
بلهبعد از تحقیق نظرم عوض شد
هر جا سخن از پزشکی است نام BRAIN SURGEON میدرخشد![]()
قیامت قامت ای قامت قیامت
موذن گر ببیند قامتت را
حتما بزن ایران...من خودم تحت هر شرایطی اول تهران رو میزدم،ولی بین بهشتی و ایران قطعا ایران بهتره از نظر علمی، ولی خوب اسم شهید بهشتی گنده تره و اگه پز دادن و اینا برات مهمه شهید بهشتی معروف تره...ببین توی این سطح، فرقی بین تهران و بهشتی و ایران و شیراز نیست..اینا همه تو یه سطحن و بهترینن، بقیه یک یا چند لول پایین تر از اینان
قیامت قامت ای قامت قیامت
موذن گر ببیند قامتت را
قیامت قامت ای قامت قیامت
موذن گر ببیند قامتت را
مشخصه این رتبه بندی طبق معیارهای درست انجام نشده.
مثلا دانشگاه های شهرکرد و هرمزگان بالاتر از بهشتی و تبریز هستنحتی تصورشم سبب انبساط خاطر و قهقهه ی مرغ پخته میشه
برید لینک زیر قسمت دانشگاه های علوم پزشکی اونجا رتبه بندی کلی و نیز جزئی (آموزشی، پژوهشی و...) آورده و مثلا میتونید مثلث پایین ستون آموزشی رو بزنید تا دانشگاه ها رو بر اساس اون بیاره
رتبهبندی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی ایران
stay focused and never give up
این رتبه بندی فقط بر اساس مقالات هست نه چیز دیگه !!! ایران هم فقط مقالات داخلیش تعدادش بیشتره بدون در نظر گرتن محتوا...مقالات بین المللی هم نگم دیگه کاملا مشخصه کجا برتره...نمیدونم چرا وقتی ذره ای اطلاعات ندارین و حتی مقدار پایه هم اطلاعات ندارن الکی تاپیک میزنین.ایران دانشگاه خوبیه ولی جزو ولی حتی جزو 5 دانشگاه برتر هم نیست
دری وری هست
برید سایت
topuniversities.com
بعد بزنید ranking by subject medicine
اول تهران هست بعد شیراز
https://www.topuniversities.com/univ.../2018/medicine
رنکینگ QS معتبرترین سیستم رنکینگ هست
آخه دانشگاه شیراز رتبه 24
من نباید الان خودمو بکوبم تو دیوار
تو این کشور اگه بگن دوتا دانشگاه اولو بگو حتی شهید بهشتی رو هم نمیگن میگن تهران و شیراز بعد این اومده فقط بر اساس مقالات داخلی ی تزی داده خب اصلا همچین رتبه بندی کلا از پایه و اساس غلطه
ویرایش توسط therealfarshid : 18 مرداد 1397 در ساعت 01:37
والا تا من یک مقاله دیگه دیدم که حتی کرمان هم از ایران بالاتر بود :/
ولی قطعا این رنکینگ درست نیست و معتبر ترین دانشگاه دانشگاه تهران هست...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)