اونایی که پشت کنکور قبلا بودید تو تابستون از کی شروع کردید و چی خوندید ؟؟؟؟!!!![]()
اونایی که پشت کنکور قبلا بودید تو تابستون از کی شروع کردید و چی خوندید ؟؟؟؟!!!![]()
تو این انجمن یه نفر حرف درسی نمیزنه همش شده تاثیر وکمپین و اومدن نتایج و... و فکر کنم کسی پشت کنکور نبوده یا اگه بگه پشت کنکوری بوده ازش چیزی کم میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
اینم یه راهنمایی کلی که تویکی ازتاپیکهاگفته بودم
نمیشه کسی بهتون بگه چی بخونیدچی نخونیدچون کسی ازروحیات شماونقاط ضعف وقوتتون خبرنداره تنهاچیزی که میتونم بگم اینه:ازنقاط ضعفتون شروع کنیدبه خوندن توهردرسی که هست البته ترجیحادرسای حفظی واسه تابستون نیست مثلاتاریخ ادبیات/لغت/املا/دین وزندگی ولی زیست چه قوی هستیدچه ضعیف ازفصل1سال دوم بریدجلوتابه فصل11سال چهارم برسیدبازم سوال داشتیددرخدمتم
توتاپیکی هم که این مطالبوگفتم تگتون کردم
نگران منی به توقرصه دلم
ویرایش توسط n3gin2000 : 05 مرداد 1397 در ساعت 16:03
من خودم از در اصل از مهر شروع کردم
فقط یه خورده شهریور داشتم گرم میکردم...یه ذره دینی و اینجور چیزا خوندم
فیزیک دینامیک و سینماتیک بخون تو طول سال اذیت میکنه. شیمیت اگه خوب نیست شیمی 2 اگه نسبتا خوبه (در حد 30-40) اونجاهایی که قبلا نخوندی یا خوب نخوندی و مشکل داری توشون و مباحث سخت تر مثل محلول و اسید و باز. ریاضی مباحث پایه ای مثل معادله و نامعادله و تعیین علامت و مثلثات و تابع. حتما هندسه رو هم بخون و تو اولویت هم بزارش چون وسط سال احتمالا حذفش میکنی کلا. زیست هم ژنتیک و ژنتیک جمعیت رو کامل بخون که مسائلش رو بزنی یه مرور کوچک هم برای یادآوریش کافیه و تا آخر سال مشکلی از این لحاظ نداری. گیاهی رو هم حتما بخون. برای ادبیات زبان فارسی رو تا جایی که میتونی بخون و آرایه و قرابت هم پیوسته تست بزن. عربی هم قواعد اول و دوم رو بخون و لغت هم سعی کن بخونی که خیلی کمک کننده س. دینی به نظرم خوندنش فایده ای نداره و تو طول سال کفایت میکنه. برای زبان نظری ندارم.
برا تابستون چیزای سخت تر رو بخونم یا اسونتر ها رو ؟؟؟ بقیه سالای قبل توتابستون چی خوندید ؟!!!!!با جزییات بگید ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)