ارایه ادبیات
سلام به نظر من خیلی زود خودتو جمع کن و شروع کن عدد اولیه ی شرروع کار باید نزدیک به گنجانش مغزت باشه اگه نتیجه گیری بلند مدت و کنکور میخوای میانگین خوندن پارسالت چقدر بوده اللان میتونی روزانه چقدر بخونی؟فرد به فرد فرق میکنه یکی تیزهوشانی بوده معلما اس خودش زرنگ همه درسا سر وقت خونده طبعا ساعت کمتری میخواد تا یه فرد خوب یا متوسط یا ضعیف چون شرط میزان ساعت مطالعه تو میزان تسلط درسا هست شاید کسی با ۱۶ ساعت با یه مدرسه دولتی و وضعیت متوسط به وضعیت عالی خودش برسه شاید یکی با ۸ ساعت به همون وضعیت ...مصل زمان مطالعه هر درس که میزان درک هر فرد تو درس ها متفاوته حتی مباحث و وقتایی که براشون میذاره
اگه بشه قانون ۸-۸-۸ و تو تمام طول دوران تحصیل و کار رعایت کرد عالیه بنظرم .
۸ ساعت خواب
۸ ساعت تفریح و کارای فرعی
۸ ساعت تحصیل یا کار
مطمئنا به همه ی کارا و برنامه هام میشه رسید .
اینا که میگن طرف روزی ۱۶ ساعت میخوند یا بولوف میزنن یا اگه ام طرف خونده باشه مداوم نبوده .
محاله کسی بتونه بالای ۱۰ساعت مداوم و با کیفیت بخونه ، مغزم یه کششی داره بالاخره ، بازدهش میاد پایین مسلما . خودم امتحان کردم به شخصه .
به جاش باید سعی کرد اصولی و درست درس خوند ، کیفیتو برد بالا ، تعداد تستو برد بالا . یه هدف کوتاه مدت تعیین کرد و بهش پایبند بود ، هر روز ، هر هفته ، هر ماه .
کلا مغز یه جوریه که زیاد به این فک نمیکنه که چقد حجم داره کارت ، هرچی بیشتر بهش اولتیماتوم و دِدلاین بدی بهتر کار میکنه .
موفق باشی : )
Sent from my TA-1021 using Tapatalk
Yeniden başlamaya geldik !
ویرایش توسط Saharnaaz : 14 تیر 1397 در ساعت 02:27
Wubba Lubba Dub duB
Yeniden başlamaya geldik !
خب مشخصه حرفای کلیشه ای رو شنیدی سعی میکنم یکم کم کلیشه ای بگم
۸ ساعت حداقل،یک عدد معقوله برای روزهایی ک میری مدرسه حداقل ۵
اینی ک گفتم حداقله
حراکثر رو تو مشخص میکنی
خیلی سادس
اگر دیدی به برنامه نمیرسی یعنی باید بیشتر شه.
اگه هم بخوام در یک کلام جوابتو بدم
تا جان در بدن داری بخون
من اگر این کارو تابستون و پاییز نمیکردم همین رتبه ای هم ک اوردم نداشتم الان
خیلیا میان میگن ن نکن اینکارو زده میشی و... اینا همش حرفه با دوساعت خوندن هم یه موقعی بالاخره زده میشی:/پس چ بهتر زیاد خونده باشی قبلش
موفق باشید
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
دوران مدرسه 5 تا 6 ساعت و روزای تعطیل هم 10 ساعت خوبه.ولی خوب مشخصه اگر بتونی کمیت و کیفیت مطالعه ات رو باهم بالا ببری بهتر نتیجه میگیری.
یه روز معمولی هر چقد مخت میکشه بخون قشنگ ساعت بگیر تا هرجا که دیدی داری گیج میزنی و خسته ای و چیزی وارد مغزت نمیشه کتابو ببند پاشو کاری که دوست داری رو انجام بده
پایان روز تایمی که تونستی بخونی و خسته نشدی رو حساب میکنی
مثلا میشه شش ساعت
شش ساعت رو تقسیم میکنی بین درسا
بعد میانگین روزانه ی اون هفته رو 6 در نظر میگیری
هفته ی بعدی یه ساعت اضافه کن به این تایم روزانه
هفته ی بعدی هم همینطور
کاری به بقیه هم نداشته باش که فلانی 13 ساعت میخونه
تو اگه 4 ساعت فقط کشش داشته باشی هرچقد بعدش بخونی تو مخت نمیره فقط خودتو خسته میکنی
منطقی ظرفیت خودتو در نظر بگیر و یه ساعت یه ساعت اضافه کن
هرچه بیشتر بخونی بهتر
البته بیشتر از 12 ساعت مطالعه رو هیچ مشاوری توصیه نمیکنه چون نتیجه ی عکس میده
خواب کافی رو یادت نره!
خوابتو تو تابستون حتما تنظیم کن!
موفق باشی!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)