نه بابا من اتفاقا رتبه کنکورم به همین کنکورایی که از خودم میگرفتم خیلی خیلی (در حده 4-5 برابر!!)نزدیکتر بود نسبت به سنجش و قلمچی
نه بابا من اتفاقا رتبه کنکورم به همین کنکورایی که از خودم میگرفتم خیلی خیلی (در حده 4-5 برابر!!)نزدیکتر بود نسبت به سنجش و قلمچی
ایمان بدون تلاش بی ثمر است..
اولا که جامعه ای به اندازه ایران, حتی به ۷۰۰ هزار "دانشجو" هم نیاز نداره, چه برسه به ۷۰۰ هزار پزشک! همگی موفقیت و ادامه زندگیشون رو مستلزم قبولی توی دانشگاه میدونن در حالی که این درست نیست:/ کی گفته همه باید درس بخونن؟
ثانیا دلیل هجوم به تجربی چیزی جز پول نیست (بیشتر فشار هم از طرف خانوادست خانواده میگه نگاه کن بری این رشته پولدار میشی اون رشته پول نداره)
وضع معیشتی ملت ایران فوق العاده اسفناکه:/ تنها چیزی که باعث بقای خوب "نسبی" تو اینجا میشه, اینه که بری رشته ای مثل پزشکی که پول زیادی داره.
حالا یک دهم درصد اون وسط هم واسه پرستیژ و علاقه میخونن, که ۷۰۰-۷۰۰۰۰۰=۶۹۹۳۰۰ نفرش میمونه این وسط![]()
دوستان عزیز از همه شما تشکر میکنم و قول میدم همه تلاشم رو بکنم با توکل به خدا انشاالله بعد کنکور تو همین تاپیک نتیجه رو به خوبی اعلام کنم البته اگه خدا بخواد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)