سلام بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب
حقیقتا چنتا سوال واسم پیش اومده که اگر لطف کنید نظرتون رو بگین که به یه نتیجه ای برسم دیگه به امید خدا کم کم استارت کار رو بزنم...
معدل نوبت اول پارسال(دهم): 18.42...........معدل کل دهم: 18.77
امسال هم معدل نوبت اول 19.80................ معدل نوبت دوم هم که هنوز هیچی امتحانات 17ام خرداد تمومه!
میخوام از همون 18ام هم که میفته جمعه شروع کنم با روزی 7 8 ساعت که ایشالا تا 12 ساعت ارتقاش میدم. آزمون گاج ثبت نام کردم (قلم چی و گزینه دو رو قبول ندارم
.gif)
) که اولین آزمونش 97/04/22 هست و کل اختصاصیای یازدهم+زبان یازدهم رو اوردن و از آزمون دومش هم از اول کتابا شروع میکنن و دهم رو هم دارن البته غیر از عمومی های دهم که متاسفانه یا خوشبختانه توی برنامه نیست و باید خودم بخونم(برنامش رو ضمیمه کردم اگر خواستید یه نگاه بندازید)
البته تابستون پارسال ریاضی و فیزیک دهم رو در حد نسبتا خوبی کار کردم و ساعت مطالعه خوبی هم داشتم(در حد5 تا 9 ساعت)، شاید الان برم سروقتشون خیلی راحت باشم ولی مثلا شیمی پارسال رو فقط مباحثی که در ارتباط با شیمی امسال بودن رو یادمه و زیستم که چیزی یادم نمیاد! (عمومی ها هم یه چیزی تو همین مایه های شیمی و البته زبانم و کمی هم عربیم عالین ولی دینی و ادبیات نسبتا متوسط)
راستش به امید خدا دیگه میخوام پیوسته کار کنم تا توی کنکور 98 یه نتیجه ی خوب رو کسب کنم.
فقط چنتا سوال:
1. این ساعت مطالعه ای که گفتم بنظرتون نسبت به شرایطم برای بستن کامل پایه با چاشنی تست زیاد کافیه؟؟!
2. چه برنامه ای واسه عمومیای دهم بریزم؟ چقدر از روز رو وقت بهش اختصاص بدم؟؟
3. بعد از تابستون باید چیکار کنم؟
4. بنظرتون اگر تا روز کنکور با یه برنامه پیوسته کار کنم با توجه به زمانم میتونم یه رتبه در حد زیر 500 کسب کنم؟
ببخشید طولانی شد
.gif)
ممنون میشم کمکم کنید.
مرسی
.gif)