تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
یه دونه هم تو داتیو اینا نوشتی اونا حذفن دا فک کنم؟
حذفن اره ولی ماهیت رو باید بلد باشی خیلی به رسم ساختار لوویسا کمک میکنه بهتر میفهمی کی باید دوگانه بکشی کی داتیو مثلا o3 داتیو داره اگر اینو ندونیم میگیم خب یه پیوند دوگانه داد اوکی ولی اون یکی o رو چکار کنیم حالا
حذفن اره ولی ماهیت رو باید بلد باشی خیلی به رسم ساختار لوویسا کمک میکنه بهتر میفهمی کی باید دوگانه بکشی کی داتیو مثلا o3 داتیو داره اگر اینو ندونیم میگیم خب یه پیوند دوگانه داد اوکی ولی اون یکی o رو چکار کنیم حالا
ولله برا من اینجوری قابل تشخیصه رسم o3 بعد یه سری محاسبات تعداد کل جفت ناپیوندیا 7 تا میشه اول رو اتم ها ی کناری پخش میکنم بعد یکی از جفت ها میوفته رو اتم مرکزی بعد چون 8 تایی نشده یکی ا اکسیژنا یه جفتشو حذف میکنم یه دوگانه با مرکزی میکشم نیازی به داتیو اینا نبود
سوالش اینجوریه که واکنشو داده بعد گفته ۱۶ گرم کاهش جرمم وجود داره و جرم مولی مجهولو خواسته...این قسمت کاهش جرم من نمیفهمم چکار کرده مگه کاهش جرم نباید همون so2 رو در نظر بگیریم؟چکار کرده این قسمت؟
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری