موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
اگه محلول سدیم هیدروکسید رو با اب رقیق کنیم ، رسانایی الکتریکیش کم میشه ؟
چرا ؟ تعداد مول یونی که تولید میکنه که ثابته. چون غلظتش کم میشه رساناییش هم کم میشه ؟
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری
این صبر که من میکنم ، افشردن جان است.....
من توی شیمی تقریبا 20 درصدشو اوکیم ، یعنی شیمیم افتضاحه . میخوام برای کنکور به حدودای 60 برسونمش و خب فقط یک هفته براش وقت دارم . منظورم اینه که دستم خیلی باز نیست که برم مبتکران و اینارو بزنم !
از طرفی سوالای کنکورم خیلی به هم مربوط میشه نمیتونم از اونا شروع کنم !
واقعا سر شیمی موندم هیچ راه حلیم به ذهنم نمیرسه - ضریبشم کم نیست که بشه به 20 درصد راضی بود !!!
باید از کجا شروع کنم؟ اینم بگم بیشتر استوکیومتریم ضعیفه و خب استوکیومتریم که پایه شیمیه و همه سوالا با اون حل میشه :/
Nothing is over until I win
Legends Never Die
صورت سوال گنگه در کل ولی منظورش الکترون های ظرفیت کروم و n+l مربوط به هرکدوم هست ، حتی اگه بخش دوم سوال رو متوجه نشی با رد گزینه میشه جواب داد چون تنها گزینه ای که الکترون های ظرفیت رو به دسته 1 و 5 تایی تقسیم کرده گزینه 1 هست (3d^5 / 4s^1) ، منبع سوال چه کتابیه؟(احتمالا اشتباه تایپی بوده و اول سوال یه n+l جا انداختن)
ویرایش توسط farshid.y : 11 مرداد 1402 در ساعت 19:15
ویرایش توسط N0body : 11 مرداد 1402 در ساعت 19:28
ویرایش توسط N0body : 12 مرداد 1402 در ساعت 15:52
بچه ها چرا مدت زمان لازم برای میعان که در ظرف سربسته اتفاق می افتد در آلکانی با کربن کمتر ، بیشتر است ؟؟؟
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
نکته تست بوده ؟ اگه تو دمای اتاق مقایسه کنیم چهارتا الکان اول حالت گازی دارن و بقیه الکان ها تا ۱۰ کربن حالت مایع پس به نحوی میشه گفت که مدت زمان بیشتری برای میعان ۴ الکان اول مصرف میشه (چون بقیه که خودشون مایعن) یا با این منطق که هرچی الکان بزرگتر باشه پیوند هاش قویتر و زمان فرایند میعانش بیشتر طول میکشه میشه توجیحش کرد مطمئن نیستم
ویرایش توسط farshid.y : 20 مرداد 1402 در ساعت 11:55
ویرایش توسط Arnold : 20 مرداد 1402 در ساعت 13:51
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 21 مهمان)