سلام
فکر کنم سوال اشتباهه چون وقتی با این مدل بنویسیم پارامتری در میاد
حالا فک کنم اشتباهش درباره اعداد اتمی و جرمی اتم z هست
اگه عدد اتمیشو بنوبسی 2n+2 و عدد جرمی رو بنویسی 4m-1 اون موقع حل میشه و جواب میشه 7 که تو گزینه ها هم هست
یه جورایی انگار جای m و n رو برای اتم z برعکس نوشته
روز بگذشته خیالست که از نو اید
فرصت رفته محالست که از سر گردد
سلام میشه لطفا یه نفر کمکم کنه در این باره که:
خب یه جمله توی کتاب مبتکران اومده به این شکل که
خب من این مورد رو اومدم دونه دونه برای دوتا از گروهای جدول تناسبی کشیدم و با تحلیل به این نتیجه رسیدم اینطوری
و خب سوال من اینجاست این مورد برای تمام زیرگروه ها صادقه؟ این سوال خودش درباره اس وپی بود من میتونم اینو تعمیم بدم به تمام زیر گروها؟
از این گذشته این موارد فرمول خاصی دارن؟ الان من سر جلسه کنکور یا ازمونها هم باید اینارو فقط تحلیل کنم راه دیگه ای نداره؟
و سوال نهایی من وقتی اینرو نوشتم دیدم دوتا عنصر اول هر گروه این مسئله براشون صادق نیس :/ پس الان این هارو چرا در نظر نگرفته؟
نکنه گیج شدم ای خدا یه نفر کمکم کنه لطفا
از 19 فروردین تا کنکور نیستم ان شا الله
سلام بجز گروه اول از هیدروژن به لیتیم در سایر گروه ها حتی
گاز نجیب هلیم به نعون این قانون درسته
شما در هر گروه که آرایش الکترونی بنویسید .و تعداد الکترون های
موجود s رو از تعداد موجود پی کم کنید یه عددی بدست میارید
که در دوره بعدی چهارتا به این عدد اضافه میشه ،گاهی ممکنه تو دوره دوم زیر لایه پی خالی باشه و مثلا اس سه الکترون داشته باشه اینجا میگیم صفر منهای سه عدد منفی سه میده
دوره بعدی در همین گروه به عنوان مثال میشه شش منهای پنج
که یک میده حالا اگه مقایسه کنید عدد چهار پله صعود داشته
هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...
اینجور وقت ها بهتره سوال رو علامت بزنید و یه جا یادداشت کنید، ازش رد بشید و بعدا که مراجعه کردید بهش میبینید خودش خود به خود براتون حل شده...وگرنه مثل الان هی پیچیده تر میشه قضیه و گره سوال باز نمیشه
گروه 14 تو لایه ظرفیت دارای 2 تا s و 2 تا p هست...در نتیجه در لایه الکترونی آخر که در حال پر شدن هست اختلافی نیست و هرچی اختلاف هست بر میگرده به لایه هایی که پر شدن... به ازای هر لایه پر شده هم 4 تا اختلاف بین s و p هست...پس رابطه خطی میشه...
در رابطه با گروه 2 هم که فرموده بودید...بله حتی اینجا هم 4 تا 4 تا زیاد میشه ... اولش p سه تا کم داره، بعدش یدونه زیاد داره، بعدش پنج تا زیاد داره و ...
به طور کلی چون وقتی تو گروه یه پله میاییم پایین و s دو تا اضافه میشه و p هم 6 تا ، کلا اختلاف داره 4 تا تغییر میکنه ...
ویرایش توسط Saudade : 24 اسفند 1401 در ساعت 15:33
بچه ها ایزومرای آلکانا رو تا چه حد باید بلد باشیم ؟؟ مثلا رسم همه ی ایزومرای c5h12 یا c6h14 ؟؟ممنون
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
سلام
معمولا ایزومرا رو برای الکانا با تعداد پایین میخوان اونم مثلا تا همون 6 که اونا رو هم چند بار الان تمرین کنی سر ازمونم سریع به ذهنت میاد
اگه هم تعدادشو ببره بالاتر معمولا شرطیش میکنه
مثلا چند تا ایزومر الکان با 7 کربن داریم که اسمشون به پنتان ختم شه که این مدل سوالا هم فک کنم فقط توی کتاب تستا میان
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 35 مهمان)