دوستان بخاطر خدا راهنمایى بفرمایید درانتخاب رشته فرهنگیان امکان قبول شدن درغیربوم خود وجود دارد کسانى که اطلاع دارند جواب بدن تشکر
دوستان بخاطر خدا راهنمایى بفرمایید درانتخاب رشته فرهنگیان امکان قبول شدن درغیربوم خود وجود دارد کسانى که اطلاع دارند جواب بدن تشکر
دوست عزيز مى شه بگين چجورى داداشت قبول شده يعنى موقع مصاحبه گيرنميدن که شما بومى اين استان نيستيد پس قبولى شما لغو مى شه ؟اخه تودفترچه گفته بايد بومى استان خودتون باشيد لطفا کمکم کنيد اخه شهرخودمون تکميل ظرفيت معلمى نمى خواد بخاطراين نمى تونم توشهرخودمون شرکت کنم
دوست عزیز برادرتون الان دانشجوهستن یافارغ التحصیل منم امسال برامصاحبه دعوت شدم ولی موقع اعلام نتایج دیدم کد7خورده یعنی ازمصاحبه ردشدم رفتم اموزش وپرورش استانمون هرچی خواهش تمنا کردیم که اقا چراماروازمصاحبه ردکردین گفتن به ماربطی نداره امسال کف قبولی مصاحبه 75بوده که شما 74گرفتی وحق هیچ گونه اعراضیم نداری چون مصاحبه حق اعتراض نداره تا سازمان سنجشو اداره اموزش وپرورش تهرانم رفتم ولی همشون بهم گفتن که اقاهیچ راهی نداره چون مصاحبه حق هیچ گونه اعتراضی نداره ومصاحبه مجددم مقدورنیست حالا داداش عزیز خواهشا یا ایدی تلگرام خودتو یا برادرتوبرام بفرست که ببینم چکار بایدکنم بخاطرخداکمکم کن چون واقعا هیچ راهی برا نمونده خواهشا . شانس منم الان که تکمیل ظرفیت اومده شهرخودم معلمی ازطریق رشته ریاضی برنمی داره تجربی وانسانی می خواد ولی برا رشته ریاضی سهمیه نداره لطفا ایدی تلگرامتو برام بفرست که ببینم باید چیکارکنم باید برم کجا شکایت کنم خواهشاکمکم کن
این که بومی جایی باشی و جای دیگه درس بخونی که مشکلی ایجاد نمی کنه توی بحث بومی گزینی. مثلا واسه استان ما کلا دبیری ها رو میفرستن شهرای دیگه مثلا مشهد یا تهران! توی دفترچه انتخاب رشته مینویسه مثلا دبیری شیمی-بومی بجنورد-تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی مشهد. ولی اینکه شما کلا بخوای رشته های بومی مربوط به یه شهر دیگه رو بزنی فک نکنم امکان پذیر باشه!![]()
به یاد
شهید حسن تهرانی مقدم
پدر صنعت موشکی ایران . دلیل اقتدار و امنیتایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)