اینم لینک تاپیک :
تاپیک جامع و کامل ریاضیات کنکور تجربی ۹۷
قبل زدن تاپیک لطفا در انجمن جستجو کنید
موفق باشین![]()
اینم لینک تاپیک :
تاپیک جامع و کامل ریاضیات کنکور تجربی ۹۷
قبل زدن تاپیک لطفا در انجمن جستجو کنید
موفق باشین![]()
وقت زیاد به ریاضی اختصاص ندید ... همون خیلی سبز کافیه برای 70 حتی اگه به فرض مثل 94 هم سخت باشه بازم 70 درصد سوالات راحته ... به جاش رو زیست بیشتر بزارید که ده درصدش سی درصد ریاضی رو جبران میکنه ... حالا اگه خیلی هم نگرانید تا جایی که میرسید زمان هایی که میخواید جمع بندی داشته باشید ( مثل ترم اول و عید) آزمون های جامع هر مبحث موج ازمون که تا اونموقع خوندید رو بزنید که خیالتون راحت باشه.
من خودم ریاضی خیلی سبز رو کامل بجز هندسه کار کردم منو تو ریاضی یکی دو پله برد جلو تا اینجای کار خوب بود... ولی متاسفانه درصد بالایی بهت نمیده
نه بابا زیاد چیه ..هر فصل خیلی سبز بگیم 250 تا تست داشته باشه (ک زیاد نیست) موج هم کنارش کار بشه تا حد زیادی خاطرت جمعه
یا میتونی ی کار کنی... از یکی از بچه های قوی انجمن ک 96 کنکور دادن کتاب موج یا ایکیو رو بگیر تستایی رو که مارک دار کرده رو بزن ... کاری ک خیلی رتبه برترا میکنن
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
اینم بگم که ریاضی تقریبا میشه گفت تنها درسیه که سال های اخیر کاملا سوالاش مشخص بوده و تغییر چندانی نداشته و یه درجه سختی نسبتا ثابتی تو 10 سال گذشته داشته
اگه با تیپ شناسی بخونین راحت بالا میزنین و اینو بدونین که تو قلم چی پایین میزنین مبنی بر این نیست که تو کنکورم پایین میزنین
مثال بگیریم درس احتمال
شما برین سوالای قلم چی و کنکور های 4 سال اخیر رو مقایسه بکنید
یا مثلا آمار مشخصه از کجا و کدوم فصل سوال میاد
خیلی دیگه طراح دس به کار شه مثل 95 میاد دیگه ته تمرینای کتابو در میاره خط عمود بر نمودار میده که اگه خط ویژه کارکنین راحت به اینجور سوالا هم جواب میدین
سوالا خیلی سبز روتین کنکوره و برای خود کنکور کافیه
اما اگر میخواید محکم کاری بکنید موج آزمون بزنید که دیگه هیچی باقی نمونه و تو آزمون های آزمایشی هم نتیجه بگیرید
حالا من کسی نیستم بیام نظر قطعی بگم اما جای شما بودم خط ویژه رو کامل کار میکردم و تستای خیلی سبز و رو کامل میزدم بعد میرفتم سراغ موج آزمون و یا iq
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)