هر دم از این باغ خبری میرسد ......
شما به نظرم دوباره شکایت کنین و مدرک مثل فیلم نشون بدین که با زور تا ساعت ۸ شب نگهتون میدارن
کارتون سخته ولی[/quote][/code]
هر دم از این باغ خبری میرسد ......
شما به نظرم دوباره شکایت کنین و مدرک مثل فیلم نشون بدین که با زور تا ساعت ۸ شب نگهتون میدارن
کارتون سخته ولی[/quote][/code]
سلام!
حال همهی ما خوب است
ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،
که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويند
با اين همه عمری اگر باقی بود
طوری از کنارِ زندگی میگذرم
که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد و
نه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!
سلام
واقعا که !
.
حالا جالبیشم اینجاست رتبه های برتر کنکوراز اینا نیستن که تا فلان ساعت مدرسن و بهترین دبیر و کلاس و کتاب و ...
اونی که هیچی نداره و هیچ ادعای نداره و کلاس و ... نمیره رتبه تک رقمی کشوری میاره![]()
من پارسال کلا دو روز تو هفته میرفتم مدرسه روزاییم که میرفتم فوق فوقش فقط سر کلاس زیست میرفتم ک البته از ترم دوم همونم نرفتم
همیشه هم تهدید میکردن ک مستمر صفر میدیم اما هییچیی تهش نیست هیچ کاری نمیتونن بکنن..
حالا فک کن میرفتیم پشت مدرسه ک کسی نبینه سر کلاس نیستیم به بهانه ی درس خوندن اما کلا فقط با دوستام حرف میزدیم..موقع ترسناکشم اونجا بود ک یهو ناظم میومد همه ساکت میشدیم زل میزدیم بهشاونم با تاسف نگامون میکرد و سرشو تکون میداد
بعد میگفت پاشین برین سرکلاس ولی بازم نمیرفتیم
درکل میگم هیچ کاری نمیتونن بکنن اگه اینجوریه خب نرو مدرسه بشین تو خونه درستو بخون این تهدیدا ک مستمر صفر میدیم و ... همش الکیه!!!
با واکمن / گوشی یا هرچی مدرک گیر بیارید از اجباری بودنش و به بازرسی استان اطلاع بدید
حتی رئیس آموزش و پرورش شهرتون هم از بازرسی استان میترسه
این شکایت و نتیجه رو هم ضمیمه کنید
سلام
من امروز رفتم اداره کل آموزش و پرورش شهرمون
اونجا یه من گفتند که اولیای شما امضا کرده اند و شما را ثبت نام کرده اند
یعنی این شرایط را قبول کرده اند
و مدیر مدرسه با نشان دادن امضاها میتواند خودش را تبرئه کند
حالا تکلیف چیست؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)