دوستان برادر من میخواهد برای سومین بار در کنکور شرکت کند متاسفانه در انتخاب رشته مرداد ماه شرکت نکرد و قراره در تکمیل ظرفیت دانشگاه پیام نور ثبت نام کند منتها مدرسه اش میگوید کارت پایان خدمت یا کارت دانشجویی نداشته باشی مدارک را تحویل نمیدهد با توجه به این که کارت دانشجویی را مدت ها بعد از ثبت نام داده میشه با این اوصاف چه راه حلی وجود دارد که مدارکش را از دانشگاه بگیرد اقا پسر هایی که در دانشگاه ثبت نام کرده اند ترجیحا پیام نور لطفا نظر دهند
مگه پسرا میتونن سه بار کنکور بدن؟![]()
طبق چیزی که من میدونم الان نمیتونن برادرتون برن دانشگاه. تاریخ تولد برادرتون کی هست؟
برادر شما باید بره مدرسه و گواهیموقت دیپلم و پیش دانشگاهی رو بگیره و با اون ثبت نام کنه. ولی اگه خواستید ثبت نام کنید بگید تاریخ نامه ای که میدن ببرید پلیس +۱۰ برای استعلام رو واسه شهریور بزنن چون اگه تاریخ روز بزنن برادر شما مشمول حساب میشه و نمیتونه معافیت تحصیلی بگیره و باید سرباز برن
در مورد مدرک لیسانس شما هر راهی به ذهنت برسه اونها براش راه حل دارن !
من دختر بودم و اصلا مشکل وظیفه نداشتم . مدرکم در دوره ارشد دست دانشگاه بود و براشون یه جور ضمانت بود که من اگه بخوام انصراف بدم حتما هزینه انصراف رو ازم میگیرن . در این حد بدون که برای جابهجا کردن مدرک موقت که بتونم مدرک اصلی رو به جاش ببرم بهم گفتن باید شناسنامه یا کارت ملی رو در دانشگاه گرو بزاری تا موقت رو بهت تحویل بدیم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)