خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 38 از 38
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط JOEL نمایش پست ها
      فکر کنم باید معافیت تحصیلی بزنید؛ از سخا قبلش درخواست بدید فقط
      نمیدونم والا
      کلا بعضی جاهاش برام‌ مبهمه
      از سخا که درخواست دادم ولی خب احساس میکنم چون دومین ساله که پشت کنکوری ام، باید همون مشمول بزنم.
      الان داخل همین سایت گلستان یه پی دی گذاشتن که توش نوشته برگه درخواست معافیت تحصیلی. ظاهرا باید اونو پر کرده ازش عکس بگیرم و موقع ثبت نام آپلودش کنم
      الان بنظر شما باید اون نامه رو ببرم پلیس +۱۰؟ اصلا نمیدونستم همچین نامه ای هم هست ؛ فکر میکردم همینکه تو سخا درخواست معافیت بدم و از رسیدش عکس بگیرم کافی باشه.
      تو اون بخش ارسال مدارک هم عکس پشت و روی کارت ملی رو میخواد ولی من هنوز کارت ملیم نیومده. فقط همون رسیدش رو دارم
      یا مثلا یه جاش تاریخ اخذ دیپلم رو میخواد ولی من چون دیپلمم موقته نمیدونم باید چی وارد کنم
      فک کنم برم کافی نت بهتر باشه. میترسم یه جای کارو اشتباه کنم

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برید کافی نت بهتره؛ منم دقیقا نمیدونم، ولی فکر نکنم نیازی باشه +۱۰ ببرید باید فقط همون درخواست رو اپلود کنید؛ تاریخ دیپلم هم 31 خرداد سالی که قبول شدین یا شهریور اگه خرداد قبول نشدین

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقتتون بخیر درمورد معافیت یه مقدار گشتم مثل اینکه اینطوریه

اگه معافیت دانش اموزی هنوز باشه میزنید معافیت تحصیلی(که تو کیس شما اینطوری نیست)
      اگه معافیت تموم شده و ابطال زده تو سخا میزنید مشمول
      بعد اون درخواست معافیت بعد ثبت نام کامل دانشگاه باید برید یه برگه بگیرید از دانشگاه بعد هم ببرید بعلاوه ده تا براتون معافیت تحصیلی دانشجویی بزنن

خیلی عذر میخوام اطلاعات غلط دادم بهتون خودمم از یه بنده خدایی پرسیدم هیچ جا معلوم نبود چی به چیه (دمش گرم)

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام کسی تونست ثبت نام کنه غیرحضوری؟
      من هرکاری میکنم ارور ۵۲ میده و از سایت پرتم میکنه بیرون

5. Top | #35
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط JOEL نمایش پست ها
      سلام کسی تونست ثبت نام کنه غیرحضوری؟
      من هرکاری میکنم ارور ۵۲ میده و از سایت پرتم میکنه بیرون
      سلام با یه مرورگر دیگه امتحان کنید یا با یه سیستم دیگه وارد شید الان سایت برای ثبت نام شلوغه و باید خیلی امتحان کنید تا بتونید وارد شید
      so never mind the darkness, we still can find a way
      cause nothin' lasts forever, even cold November rain'

6. Top | #36
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mraref نمایش پست ها
      سلام برای من در اطلاعات جامع دانشجو زده در حال ثبت نام انتخاب واحد هم انجام شده از دانشگاه هم پرسیدم میگن درسته ولی نمیدونم چرا نگرانم منظور از در حال ثبت نام یعنی چی یه سوال دیگه هم اینکه منظور از ترمیم چیه؟
      سلام. نمی دونم پاسخ دادن بهت یا نه

اما روال به این صورت هست که شما یک انتخاب واحد دارید و یک حذف و اضافه یا ترمیم که حدودا یکی دو هفته بعدش هست. (در ترم های عادی)

چون ترم شما دیر شرو شده احتمالا ترمیم ندارید ولی به صورت کلی تا انتهای بازه ی ترمیم وضعیت شما در حالت در حال ثبت نام باقی می مونه. حالا این که ترمیم دارید یا نه رو نمی دونم ولی این وضعیت طبیعی هست و تا چند روز دیگه واحدهاتون ثبت نهایی میشه.

طوفان به من رسید؛ ولی چون درخت زرد
      چیزی نداشتم که بخواهم زیان کنم ...

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان

چند روزی هست ثبت نام پیام نور انجام دادم
      اما با شماره دانشجویی و رمز عبور که گفتن شماره شناسنامه هست هرکاری میکنم نمیتونم وارد شم تا کارای انتخاب واحد و شهریه رو انجام بدم

ایا به صورت حضوری میتونم این کارو انجام بدم یا تنها از طریق سایت میشه انجام داد؟

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_ نمایش پست ها
      سلام دوستان

چند روزی هست ثبت نام پیام نور انجام دادم
      اما با شماره دانشجویی و رمز عبور که گفتن شماره شناسنامه هست هرکاری میکنم نمیتونم وارد شم تا کارای انتخاب واحد و شهریه رو انجام بدم

ایا به صورت حضوری میتونم این کارو انجام بدم یا تنها از طریق سایت میشه انجام داد؟
      سلام انتخاب واحد و شهریه فقط از طریق سایت گلستان انجام میشه شما باید به دانشگاه برید و بگید نمی تونید وارد بشید. اگه شماره شناسنامه و کدملی فرق می کنه کد ملی رو هم به عنوان رمز عبور وارد کنید اگه بار نتونستین وارد بشید به دانشگاه اطلاع بدید احتمالا شماره دانشجویی یا رمز عبور رو اشتباه وارد می کنید
      من نمی‌توانم جلوی فرا رسیدن شب را بگیرم اما می‌توانم از تاریکی برای کشف زیبایی‌ها استفاده کنید. تنها در تاریکی می‌توانم ستاره‌ها را ببینم.

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن