هلو بر همه
امروز جلسه معارفمون بود یه بنده خدایی از کتابا پرسید جواب دادن که هر درس یه سری منابع داره و استاد هم به نوبه خودش یه کتابایی معرفی میکنه
من الان گیج شدم هفته اول بدون کتاب بریم ؟ چه کنیم ؟ منابع معرفی شده رو بگیریم نگیریم ؟ چه کنیم![]()
هلو بر همه
امروز جلسه معارفمون بود یه بنده خدایی از کتابا پرسید جواب دادن که هر درس یه سری منابع داره و استاد هم به نوبه خودش یه کتابایی معرفی میکنه
من الان گیج شدم هفته اول بدون کتاب بریم ؟ چه کنیم ؟ منابع معرفی شده رو بگیریم نگیریم ؟ چه کنیم![]()
سلام
رفرنس ها تقریبا مشخص هستن ولی از ورودی های قبل از خودتون بپرسید که روش هر استاد چجوریه و چه منابعی مد نظرشه...
بهتره فعلا چیزی تهیه نکنید تا خود استاد اعلام کنه...
اخی ترم بوقیااره بدون کتاب میرین اگه استاده کتاب معرفی کرد میگیرین ( بیشتر برای درسای عمومی) بعضی استادا هم فقط جزوه کار میکنن ، میگن کتاب فلان رو هم بگیرین اون دیگه میل خودتونه که بگیرین یا نه ( بستگی داره امتحان از رو چی بیاد ، جزوش یا اون منبعی که گفته)
در ضمن الکی جو گیر نشین برین 2-3 تا کتاب برای هر درس بگیرین) اخرش هیچکدومو نمیخونین و همون جزوه رو هم نصفه نیمه میخونین میرین امتحان میدین
![]()
علاوه بر تمام منابع فوق کتابای پائولو کوئیلو واسه دخترای رمانتیک
و کتابای صادق هدایت واسه دخترای فاز هنری بشدددددت توصیه میشه
البته اینو نگفتم دخترا بخوننا...واسه پسرا توصیه کردم که به goal و اهداف مورد نظر در دانشگاه که همانا هرآنچه در دبیرستان فیلمشو دیدن هست برسن...البته نه همه
اینارو ارزش بدونید...تو دانشگاه چیز زیاد یاد میگیرین ولی این حاصل عمری تجربه ست![]()
When will those dark clouds all disappear
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)