مازندران زندگي ميكنم و قراره مهر ماه به مشهد نقل مكان كنيم،از اونجايي كه امسال كنكور دارم و دبيرا و آموزشگاه هاي مشهدو اصلاً نميشناسم شديداً به كمكتون نياز دارم.ممنون
رشتمم تجربيه.
آموزشگاه کنکور اوج اندیشه
آموزشگاه کیان
آموزشگاه فضیلت
مازندران زندگي ميكنم و قراره مهر ماه به مشهد نقل مكان كنيم،از اونجايي كه امسال كنكور دارم و دبيرا و آموزشگاه هاي مشهدو اصلاً نميشناسم شديداً به كمكتون نياز دارم.ممنون
رشتمم تجربيه.
مدرسه خوب بود اسمش حاج تقی حیف که دخترونه شد رفت مدرسه آقا مصطفی خمینی هم خوبه که پسرونه ست درکل مدرسه نزدیک خونه باشه خونتون اگه حاشیه میبری مثل قرقی یا شهرک ثامن مدرسه هاش بدرد نمیخوره دخترای مشهدی انجمن کمکت میکنن خخخ
ویرایش توسط Scott Adkins : 08 خرداد 1395 در ساعت 17:38
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
ویرایش توسط Maedeeh : 08 خرداد 1395 در ساعت 18:13
سلام دوست عزیز
ادبیات : سمندر
عربی : رضایی رنجبر
دینی :
زبان : تشکری
زمین : خانم مهدوی
ریاضی : شاکریان
زیست : قطعا آقای استاد
فیزیک : وحدتی زاده
شیمی : محمدی
من تو عمومیا با عربی و زبان داشتم...اختصاصیم به جز شیمی داشتم.
دوست عزیز فقط این حرف رو از من داشته باش که به حرف هر کس که بهت میگه با کی بری کلاس صرفا توجه نکن..ببین میگن کیا کارشون خوب هست از بین اون دبیرا حتما یک یا دو جلسه برو سر کلاسشون بشین بعد تصمیم بگیر..اشتباه که خودم کروم و رفتم کلاسی که اصلا نمیتونستم با بیان اون دبیر کنار بیام در حالی که که اطلاعاتش خوب بود تقریبا..اینکه شما با کدوم دبیر راحت تری و بهتر بیانش رو میفهمی فاکتور مهمی هست چون در زمان صرف میکنی و انرژی میزاری بری کلاس یک چیزی واقعا یاد بگیری و همین طور هزینه..
پس حتما همه جوانب رو بسنج..
آموزشگاه دخترانه هم پیام و فضیلت و کاوش معروف هستن..البته به کادر دبیرشون بستگی داره که اون کیا اونجا کلاس بزارن ولی من خودم پیام میرم و راضیم.. البته فضیلتم برا یک درسم پارسال رفتم ولی خب پیام رو بیشتر پسندیدم..
بازم سوالی بود در خدمتم و امیدوارم موفق باشی.
عربی رضایی رنجبر!!!!؟
با بز کوهی کلاس بگیر با رضایی رنجبر کلاس نگیر!
من حاضر بودم طلبه بیاد بهم عربی درس بده این نیاد!
از 70 جلسه کلاسمون 65 جلسه اش رو دو در کرد رفت صفا سیتی!
جزوه اش هم که در حد امتحان نهایی
دائم سر کلاس ناز میاره میگه با این جزوه شاگرد داشتیم عربیشو 100 زده ؛ این جزوه کامل ترین جزوه است!
خاک بر سر ***
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
بیهوده ترین چیز برای یه کنکوری،کلاس رفتن هست.واقعا بجز تلف کردن وقت و هدر دادن پول هیچ چیز نداره.تجربه دارم که بهتون میگم.
با بهترین کتابای کمک اموزشی بخونین و تست بزنزنو مرور کنین.اینطوری بهترین نتیجه رو هم میارین.
من خودم تو این زمینه عجیب تجربه یی دارم که میگم کلاس کنکور اصلا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)